zalotnica 15.11.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Obie opcje maja plusy i minusy, ale ja wybrałaby wariant drugi. Zebrania- nie musisz sie zwalniac z roboty wczesniej, chore- jestes prawie na miejscu;po drodze zrobicie razem zakupy, itp- nie bedziesz musiala gnac na zapalenie płuc bo trzeba dziecko odebrac a juz późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.11.2013 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ja tez za opcja 2 ale jest jedna wada, dzieci ze swojego obwodu z przedszkola w takim składzie idą potem do szkoły, znają się tylko tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 15.11.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 No właśnie myślałam o paracetamolu, ale nie wiem, czy podawać tak bez przyczyny, tzn. bez temperatury. Mąż jest biedny, bo całą noc latał a to do niego, a to z lekarstwem do mnie . Ilonka, ale Nurofen czy inny maja tez dzialanie przeciw bólowe, nie musi miec temp. zeby podac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.11.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Ilonka, ale Nurofen czy inny maja tez dzialanie przeciw bólowe, nie musi miec temp. zeby podac. dokładnie ja na ból daję nurofen, ma tez działanie przeciw zapalne, czyli jak się coś zaczyna to tez daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Ilonko dziecko nie zawsze ma gorączkę jak ząbkuje.Moja nie miała ale marudna była i panadol pomagał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Magda podasz tego linka do sklepu z butami??Muszę czegos dla M poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.11.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Ilonka możesz dac bez problemu, nie trzeba czekac na gorączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.11.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Mirka ale którego? bo nie doczytalam? eobuwie czy sarenza? to jest tak, ze jakby zaczęła wozić do przedszkola to bym woziła i do podstawówki. Dziadkowie mają po 52 lata...zanim by mogli odebrać z przedszkola wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.11.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 zalotnica, tylko że ja nie wiem, dlaczego płakał, być może jest niespokojny, bo mnie nie ma, dla dziecka dwa dni rozłąki to baaardzo długo. Złapałam rotawirusa i boję się, że dla Roberta skończyłoby się szpitalem (w tym wieku dzieciaki przy rotawirusie trafiają pod kroplówkę), poza tym nie wyobrażam sobie, żeby miał mieć blisko 40 stopni, ja ledwo żyję wieczorami, a co dopiero on. Dzisiaj będziemy obserwować, jeśli to ząbki albo choroba to podamy leki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.11.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Ilona po 1 dawce nic mu nie będzie - jak Albik był taki niespokojny wieczorem niewiadomo czemu - pediatra zawsze kazała dać minimalną dawkę i spr co się dzieje - bo jak mija tzn że jednak moga być zęby. Po co dziecko męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 sarenza eobuwie oblukałam:) A podajesz mu probiotyk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Kochane ja się nie wstydzę bo nie mam czym - wazne jakim się jest cżłowiekiem a nie jakiej wiary JA jestem niewierzaca i mąż także. Dziecka dlatego nie posyłamy na religię. Zreszta... duzo rozmawiamy o religii i na razie ona ma takie podejście jak my. W przedszkolu chciała chodzić na religię bo dostawali kolorowanki. To się zgodziliśmy. Ale jak pewnego dnia przyszła i zaczeła opowiadać o rzezi niewiniątek (ze szczegółami) to się wkurzyłam i po rozmowie z Sonią - zrezygnowaliśmy. NIGDY ... NIGDY nie mieliśmy nieprzyjemności z tego powodu. Choć mieszkamy w małym miasteczku. Pani nauczycielka tylko spytała czy So może uczestniczyć w przygotowaniach do świąt - oczywiście się zgodziłam, bo dla nas to tradycja. Sami obchodzimy piekne świeta, ciepłe, pełne miłości. Nawet mój młodszy brat do nas przychodzi - tak mu się u nas podoba. Jest choinka, wszyscy odswiętnie ubrani, moc świątecznych zapachów (grzane wino z korzeniami, herbata korzenna, pomarańczowe konfitury, recznie robione i zdobione pierniki). Jak So była w II klasie często zdarzały się takie lapsusy...: - Sonia chodzi już do II klasy ? To w tym roku komunia ? - to bardzo czesto występujace pytanie - nie, Sonia nie idzie do komunii, nie posyłamy jej - na to ja - .... i tutaj wstępuje do wyboru: przepraszam/czerwienienie się/ zdziwienie/ zszokowanie/ pytanie: a co na to dziadkowie itd. JA nie mam problemu, Sonia tym bardziej - zazdroszcza jej dzieci. Dzieci już w podstwówce nie chcą chodzić do koscioła czy na religię. Ale stosuje się przymus - więc jest reakcja odwrotna. Wiem bo to przerabiałam jako nastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.11.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 mirella ale jestescie niewierzący czy wierzący ale niepraktykujący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 I dodam jeszcze, ze przez PRAWDZIWYCH KATOLIKÓW którzy chodza do koscioła bo tego potrzebują -jesteśmy bardzo szanowani za swoje poglądy. Ja sama nie lubię narzekających a bojących się cokolwiek zrobić ludzi. I ja teraz nie narzekam ani na religię w szkołach, ani na księzy molestujących, ani na księdza jeżdżącego BMW. Narzekam jedynie, ze z tej instytucji się nie moge wypisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 mirella ale jestescie niewierzący czy wierzący ale niepraktykujący? - ateiści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 I dodam jeszcze, ze przez PRAWDZIWYCH KATOLIKÓW którzy chodza do koscioła bo tego potrzebują -jesteśmy bardzo szanowani za swoje poglądy. Ja sama nie lubię narzekających a bojących się cokolwiek zrobić ludzi. I ja teraz nie narzekam ani na religię w szkołach, ani na księzy molestujących, ani na księdza jeżdżącego BMW. Narzekam jedynie, ze z tej instytucji się nie moge wypisac Kiedyś cos czytałam ,że można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 tylko teoretycznie - poczytaj dokładnie Od dwóch lat się staram.... Mojemu męzowi się (chyba) udało - mnie niestety nie. Chyba bo... nikt w tym momencie nie jest w stanie sprawdzic, czy faktycznie został wypisany... GIODO się boi to sprawdzić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.11.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Mirka jeszcze riccardo.pl i outlet-online Mirela - a Sonia nie chce iść do komunii? nawet nie z powodu "wiary" tylko całego "obrządku" towarzyszącemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.11.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 to w sumie nie rozumiem idei obchodzenia świąt, bo ja jestem wierząca , mam wszystkie sakramenty ale do kościoła nie chodzę bo instytucja samego kościoła to dziś hipokryzja a nie dobro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Ja się nie wgłębiałam w to dokładnie tylko cos kiedyś gdzies tam widziałam:).Ja katoliczka jestem chodzaca i praktykująca - z szacuniem dla wszystkiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts