Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni super te żaluzje u Ciebie wyglądają.. a wstawiłaś dokładnie w czasie, kiedy ja się zastanawiam jak by one wyglądały na moich dużych balkonowych ciemnawych oknach. Myślałam że słabo, a u Ciebie tak super, że muszę to jeszcze raz przemyśleć. U mnie problem będzie z zawieszeniem, ale zawsze jakieś schodki są ;). Te same białe ikeowskie mam od prawie roku w sypialni, dobrze się sprawują i ślicznie wyglądają. Odkurzałam je ostatnio taką włochatą końcówką do odkurzacza, nie jest to idealne czyszczenie, ale wystarcza żeby zebrać większość kurzu. Dokładne wycieranie wtedy można zrobić raz na dłuższy czas, a bieżące odkurzaczem, bo kurz to jednak na nich widać.. no z bliska widać, z daleka nie bardzo.

Ale pikne są i tak! więc od tygodnia mam też taką samą w łazience. Zasłania wnękę na pralkę i teraz będę testować jak sprawdza się w wilgotnym środowisku.

Narzuta na łóżko synka jest chyba szydełkowa?? Zrozumiałe że dłuuugo wyczekiwana, ale jak najbardziej warta tego czasu :) Świetnie wygląda!

Witam,

Dorota nie szuka ładnych domów ale ładnych wnętrz hihihih a na forum muartora takowe znajduję.

W 2008 roku razem z mężem wybudowaliśmy szmaragda. Od 5 lutego br w nim mieszkamy razem z 2,5 córeczką. Na stan obecny mam urządzoną kuchnię czarno-białą, wiatrołap i łazienkę na dole. Reszta jeśli chodzi o umeblowanie a dokładnie jadalnia i salon mam ze starego mieszkania. Daleka droga przed nami ale gdzies na boku zbieram informację zdjęcia i też może za rok lub 2 będzie nas stać na fajny stół i krzesłą do jadalni i na jakiś wypoczynek do salonu. Ale jak wspominam mężowi co widziałam i podaję cenę to się puka w czoło. Penwie że chce mięc coś nowego ale nie za ceny z boconcept najwyżej zgodzi się na paged meble. Ale na 4 roczniće chcę po kryjomu kupić ekspres do kawy bo mój mąż to się nie potrafi delektować kawą pije taką fusiarę i to 2-3 dziennie. Podzielcie się swoimi doświadzceniami z używania swoich , jeśli reni pozwolisz na to na swoim wątku.

Pozdrawiam

Dorota

Dorota pokaż łazienkę i kuchnię moze pomogę ci znaleźć ładne i tańsze meble do salonu, co do expresu nie wyobrażam sobie aby nie było go w domu, mam go ze 3 lata i żadnych problemów, kawa z fusami to dla mnie nie kawa, nigdy z meżem takiej nie piliśmy, moi znajomi takze sobie chwwalą przyjscie na prawdziwe cappucino niż parzoną kawę, naprawde warto mieć takie cudeńko