anna-maria3 11.05.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Cieszy taka trawka, cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.05.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Reni, to teraz pójdzie jak z płatka, ani się obejrzysz, a będziesz miała zieloniutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.05.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Reni, przeglądałam po raz kolejny Twój salon. Nie wiem czy już posałaś o szarych podusiach. Skąd je masz i czy z filcu są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2011 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Rere poduchy są z home &you, i nie są z filcu, powiedziałabym coś podobnego do lnu ale dużo miększe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.05.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 dziewczyny dziś podlewając trawę zobaczyłam pierwsze źdżbła trawy!!!!!!!!!!! Zazdraszczam . Ja dopiero nawożę zużytego podkładu pod pieczarki (dzwigam działkę), jeszcze glebogryzatka, wałkownie ... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 12.05.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 renia przejrzałam Twoją galerię i bardzo mi się podoba, super wszystko zgrane, dopasowane, gratuluje takiego gustu i całokształtu domu POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 witaj blekitna, serdecznie goszczę w moich progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.05.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Dzieki Reni. Ostatnio przeglądałam ich ofertę i tych poduch nie widziałam. Jak będę w PL, to sobie pooglądam na żywo, bo wkońcu w mojej dziurze otworzyli H&Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2011 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 te poduch należały do tych rzaczy które podczas budowy lezały pod łóżkiem w sypialni, moze ich juz nie być w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.05.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 No i chyba raczej ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 12.05.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 DZIĘKI wpadłam tu z forum o benku, tam dzieczyny tak chwaliły Twoje wnętrza, że musiałam zobaczyć i dobrze, że to zrobiłam, bo dużo bym straciła, będę śledzić Twój wątek w poszukiwaniu new inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 12.05.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Reni super te żaluzje u Ciebie wyglądają.. a wstawiłaś dokładnie w czasie, kiedy ja się zastanawiam jak by one wyglądały na moich dużych balkonowych ciemnawych oknach. Myślałam że słabo, a u Ciebie tak super, że muszę to jeszcze raz przemyśleć. U mnie problem będzie z zawieszeniem, ale zawsze jakieś schodki są . Te same białe ikeowskie mam od prawie roku w sypialni, dobrze się sprawują i ślicznie wyglądają. Odkurzałam je ostatnio taką włochatą końcówką do odkurzacza, nie jest to idealne czyszczenie, ale wystarcza żeby zebrać większość kurzu. Dokładne wycieranie wtedy można zrobić raz na dłuższy czas, a bieżące odkurzaczem, bo kurz to jednak na nich widać.. no z bliska widać, z daleka nie bardzo. Ale pikne są i tak! więc od tygodnia mam też taką samą w łazience. Zasłania wnękę na pralkę i teraz będę testować jak sprawdza się w wilgotnym środowisku. Narzuta na łóżko synka jest chyba szydełkowa?? Zrozumiałe że dłuuugo wyczekiwana, ale jak najbardziej warta tego czasu Świetnie wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 12.05.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam,Czy mogłybyście mnie oświecić co to za forum o benku i jak mogę się tam dostać!! plissssssssPozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.05.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam, Czy mogłybyście mnie oświecić co to za forum o benku i jak mogę się tam dostać!! plissssssss Pozdrawiam Dorota http://forum.muratordom.pl/showthread.php?69380-BENEDYKT-II-wszelkie-opinie-mile-widziane/page90 A czemu tak Cię zaciekawił ten wątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 kroowka to z roletami mnie pocieszyłaś, narzuta szydełkowa, robiła się pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2011 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?69380-BENEDYKT-II-wszelkie-opinie-mile-widziane/page90 A czemu tak Cię zaciekawił ten wątek ? Dorota szuka ładnych domów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 12.05.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam,Dorota nie szuka ładnych domów ale ładnych wnętrz hihihih a na forum muartora takowe znajduję.W 2008 roku razem z mężem wybudowaliśmy szmaragda. Od 5 lutego br w nim mieszkamy razem z 2,5 córeczką. Na stan obecny mam urządzoną kuchnię czarno-białą, wiatrołap i łazienkę na dole. Reszta jeśli chodzi o umeblowanie a dokładnie jadalnia i salon mam ze starego mieszkania. Daleka droga przed nami ale gdzies na boku zbieram informację zdjęcia i też może za rok lub 2 będzie nas stać na fajny stół i krzesłą do jadalni i na jakiś wypoczynek do salonu. Ale jak wspominam mężowi co widziałam i podaję cenę to się puka w czoło. Penwie że chce mięc coś nowego ale nie za ceny z boconcept najwyżej zgodzi się na paged meble. Ale na 4 roczniće chcę po kryjomu kupić ekspres do kawy bo mój mąż to się nie potrafi delektować kawą pije taką fusiarę i to 2-3 dziennie. Podzielcie się swoimi doświadzceniami z używania swoich , jeśli reni pozwolisz na to na swoim wątku. PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Dorota pokaż łazienkę i kuchnię moze pomogę ci znaleźć ładne i tańsze meble do salonu, co do expresu nie wyobrażam sobie aby nie było go w domu, mam go ze 3 lata i żadnych problemów, kawa z fusami to dla mnie nie kawa, nigdy z meżem takiej nie piliśmy, moi znajomi takze sobie chwwalą przyjscie na prawdziwe cappucino niż parzoną kawę, naprawde warto mieć takie cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 a paged bardzo dobre meble, tez mialam kupić kolekcje milano, jedyny minus ma już ona pewno ze 4 lata i nic nowego nie wchodzi, jakoś tak stanęli w miejsce chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 12.05.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Jeśli chodzi o meble, to polecam http://www.bogatti.pl/index.php?lang=default&ct=1&mod=ShowMenu&a=select&id=75 osobiście użytkuję Nardo, bardzo zgrabne mebelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts