mirela99 15.11.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 to prawie jak śląskie rolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 15.11.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Jak Wy teraz o kuchni to możecie macie pomysły na imprezę urodzinową - w przyszłą sobotę wyprawiam dla mojej córki, ale na wymyślanie kompletnie nie mam czasu. Do czwartku do północy mam w pracy urwanie głowy. Jakie przystawki? Jakie danie główne? Dziesięć osób dorosłych, czworo dzieci - dla nich już wymyśliłam (i tak będą jadły głównie ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 kiedyś mówiłam o polędwicy wieprzowej w sosie mascarpone z marynowanym zielonym pieprzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.11.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 No błagam czy dotyczy czy nie wrząca czy nie nigdy nie przejdę obojętnie koło pedofila za jaja hu... tyle:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Jak ci się chce ja zrobilam i smakowalo - jeden ze szpinakiem ,czosnkiem i feta drugie z kurczakiem papryka i pieczarkami- nadzienie zrobiłam dzień wczesniej http://jaskiniasmaku.blogspot.com/2013/04/koszyczki-z-chleba-tostowego.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 kiedyś mówiłam o polędwicy wieprzowej w sosie mascarpone z marynowanym zielonym pieprzem. Poslij mi przepis na prv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 15.11.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 kiedyś mówiłam o polędwicy wieprzowej w sosie mascarpone z marynowanym zielonym pieprzem. No polędwica dobra ale trzeba umieć zrobić by nie była sucha i twarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.11.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 mirela moje przekonania i poglady sa bliskie twoim (szkoda ze nie wzrost i figura:))...ale przez tesciow ktorzy na codzien uczestnicza w naszym zyciu (choc niby staraja sie nie wtracac) kwestia kosciola jest kwestią sporną...im nie chodzi o nasze poglady tylko o to ze im wnuczusia (a teraz jeszcze małą) 'skrzywdzimy'...slubu koscielnego nie mamy, ale dzieci ochrzczone zostały... u mnie w rodzinie nie bylo tradycji chodzenia do kosciola choc rodzice katolikami byli, moja mama wczesnie zmarla i od tamtej pory moja noga progu kosciola miala nie przekroczyc...teraz dwa razy w roku chodzimy z tesciami 'towarzysko' i zeby dzieci wiedzialy jak kosciol wyglada...swieta dla mnie to czas spotkania z nieliczna (zwlaszcza z mojej strony) rodzina ale rowniez tradycja i mile wspomnienia z dziecinstwa... a dzis na obiad udka pieczone w porach z suszonymi pomidorami, do tego kasza jeczmienna (wymieszana z sosem spod pieczenia) i salatka: roszponka z winogronami i szalotka w sosie z octu balsamicznego (figowy) z syropem klonowym i sokiem z cytryny a to wszsytko w niecale pol godziny roboty plus pieczenie a wmiedzy czasie OGOLE NOGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 http://kobieta.interia.pl/kuchnia/przysmaki/news-mini-quiche-z-serem-i-porem,nId,1014389 to robiłam na posiedzenie ze znajomymi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 annN oniemiałam jak jadlospis przeczytałam a ja myslałam że wymyslam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 15.11.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Mirella, podasz przepis?Mirkamis, to zrobię na pewno. Dzięki. Na zimno Ci też smakowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.11.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Dobra kobity poproszę o pomoc jadę p kuchnie i nie mogę się zdecydować 1 ikea stat2 ikea lidingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 A ja dziś mam na obiadek paryje ( nie wiem czy u Was jest coś takiego i jak się nazywa, bo już kilka nazw spotkałam). Takie coś jak pyzy z ziemniaków surowych i gotowanych w środku ser biały z dużą ilością kminku. Pychotka!! nie jadłam,ale kminek jakos mi w duzych ilościach nie pasi czuc go mocno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.11.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Jjana zależy na ile osób - z forum miałam od Marty przepis na łososiahttp://lepszysmak.wordpress.com/2011/08/03/losos-w-sosie-koperkowo-chrzanowym/ każdemu po małym kawałku, do tego pieczona bagietka z biedry z masłem czosnkowym i jakaś lekka sałatka ( u mnie był sezon na pomidory więc dałam pomidory z mozarellą).Wszystko szybko się robi -za jednym razem jak ja to mówię w piekarniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 15.11.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 mirela a dzis na obiad udka pieczone w porach z suszonymi pomidorami, do tego kasza jeczmienna (wymieszana z sosem spod pieczenia) i salatka: roszponka z winogronami i szalotka w sosie z octu balsamicznego (figowy) z syropem klonowym i sokiem z cytryny a to wszsytko w niecale pol godziny roboty plus pieczenie a wmiedzy czasie OGOLE NOGI No teraz to zrobiłam się głodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 tej drugiej nie umiem zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.11.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59852601/#/S79809937 to 1 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59852601/#/S69825725 to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 znalaqzłam ,dla mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 15.11.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Magda, dzięki. Łososia chętnie bym podała, ale niestety jeden gość ryby nie tknie, nawet zapach go drażni, więc podać nie mogę. A sama uwielbiam London miałam ten sam problem. Ile ja się z tym woziłam... wybrałam Lidingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.11.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 A ja dziś mam na obiadek paryje ( nie wiem czy u Was jest coś takiego i jak się nazywa, bo już kilka nazw spotkałam). Takie coś jak pyzy z ziemniaków surowych i gotowanych w środku ser biały z dużą ilością kminku. Pychotka!! ee nie znałam tego - u nas są takie ale z mięchem w środku mielonym a dzis na obiad udka pieczone w porach z suszonymi pomidorami, do tego kasza jeczmienna (wymieszana z sosem spod pieczenia) i salatka: roszponka z winogronami i szalotka w sosie z octu balsamicznego (figowy) z syropem klonowym i sokiem z cytryny a to wszsytko w niecale pol godziny roboty plus pieczenie a wmiedzy czasie OGOLE NOGI byle do 15...już zgłodniałam Dobra kobity poproszę o pomoc jadę p kuchnie i nie mogę się zdecydować 1 ikea stat 2 ikea lidingo zdecydowanie Lidingo! klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.