Magda_lena85 15.11.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Jjana rozumiem, ten sos jest tam fajny -robiłam na jogurcie. Polecam spr choćby nawet na leniwe sobotnie popołudnie - szybko się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 15.11.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59852601/#/S79809937 to 1 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59852601/#/S69825725 to 2 Jak dla mnie lidingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.11.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 wiecie dużo nas tu, każ da inna inaczej wychowana ale przez takie rozmowy można zrozumieć innych , poznać ich, a jak mamy siebie zrozumieć bez poznania i rozmowy nawet na trudne tematy, zresztą dla mnie nie ma trudnych tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.11.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 z kminkiem to lubię ser taki co się na patelni rozpuszcza - zapomniałam fachowej nazwy. Londonka - staat chyba w praktyce ciężko się myje - te rowki mam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Mirella, podasz przepis? Mirkamis, to zrobię na pewno. Dzięki. Na zimno Ci też smakowało? Ktore te koszyczki??? to robiła koleżanka i mi polecała ,mówila ze mozna szybciej przygotować a goście się zajadali http://przystole.blox.pl/2010/08/Piersi-z-kurczaka-pieczone-z-warzywami.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 15.11.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Magda, a może ten sos do polędwiczek wykorzystać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 z kminkiem to lubię ser taki co się na patelni rozpuszcza - zapomniałam fachowej nazwy. Londonka - staat chyba w praktyce ciężko się myje - te rowki mam na myśli U mnie tata gada hause kejza :D:D nie wiem czy dobrze napisałam:D:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.11.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 litości - został mi 1 jogurt do 15:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.11.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 uwielbiam to danie bo wszystko wstawiam jak jadę po młodego do przedszkola, jak wracamy można już jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 a dla mnie ser domowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.11.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Z gotowaniem nie pomogę bo ze mnie marna kucharkaA co do tej kuchni kurcze i jedna ładna i druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.11.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Jjana do polędwicy nie próbowałam - ale do kury dość często.Jeszcze fajny sos - ale chyba raczej jako dip niż do polania: 3 papryki czerwone na pół, polewamy oliwą i do piekarnika na 20 -30 min aż skóra zacznie odchodzić.Później obieramy ze skóry ( dokładnie bo jest gorzka) blendujemy razem z np czosnkiem, bazylią, łyżeczką oliwy ( przyprawy do smaku np chilli) i sos gotowy. Ma świetny aromat - idealnie grilowana papryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.11.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 hmm o tej ser muszę spytać mamę - bo to jakaś taka ślaska nazwa chyba:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 i czy o to Ci chodzi.Jak koszyczki to na zimno tez jadłam ,ja czasami robie to z ciastem franc.tarty tez na zimno dobre:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 15.11.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Magda, ale tym sosem polewasz kurczaka i wstawiasz do piekarnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 hmm o tej ser muszę spytać mamę - bo to jakaś taka ślaska nazwa chyba:cool: pisałam ci wyżej ale ja z pisownią to kiepska jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.11.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Mirka czytałam ale to nie to Jjana - tak filet kroję w mniejsze płaskie, polewam sosem i zawijam w sreberko. Tylko mdłe kolory to ma - więc jako dodatek coś kolorowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 hauskyjza No źle napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 no ja znam tylko taki ser z kminkiem i mi nigdy nie smakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ann.... ta sałatka... matko. Dasz dokładniej przepis ? To ja tez dam Wykrawam z poledwicy wszystkie błonki. Kroję w plastry takie około 2 cm, rozklepuję. Podstawa - NIE SOLIĆ bo mięso puści sok. Pieprze tylko i daję na wrzące masło z łyżką oleju. Smażę na mocnym ogniu (u mnie na indukcji 6-7) dosłwienie aby się lekko śicęło. Może z minutę -dwie z każdej strony. Potem wyciągam mięsko i dodaje całe pudełko serka, mieszam, dodaję łyżkę octu z marynowanego pieprz zielonego plus pł łyżeczki pieprzu marynowanego (można kupić, ja robiłam sama). I to wszystko. Sos będzi emiał konsystencję gęstej śmietany. Nie przyprawiam niczym. Do tego obowiązkowo makaron -rurki. I koniecznie pomidorki pokrojone w kawałki, posypane grubą solą (pycha) pieprzem i czerwoną cebulką. Danie wymiata. Sonia uwielbia, teraz nawet piersi z kuraka tak robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.