Saly 12.05.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Dorotka- zapraszam na Nasze Forum benkowe : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?69380-BENEDYKT-II-wszelkie-opinie-mile-widziane/page90 Większośc dziewczyn buduje Benedytka - ale są i takie jak ja - budujące zupełnie inne domki Jesteśmy na różnych etapach od fundamentów po prawie zamieszkałe Zapraszamy serdecznie SORKI Reni - że u Ciebie w wątku reklamę innego wątka robię RENIswoją drogą nie wiem jak Ci dziękować za te okna Pomysł trafiony w 10 !!!!! Pani od okien troche kręciła nosem, że nietypowe zamówienie, że chyba się nie da,że trzeba będzie czekać ok 8 tyg - ale policzyłam do 100 (rada Karoliny) w takim przypadku- i jeszcze raz ją poprosiłam i DA RADE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 12.05.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam, Zrobię aktualne zdjęcia łazienki i salonu po weekendzie bo jutro konczą kłaść stopnie schodowe. Mam zdjęcia na kompie w pracy ale niewyraźne jeśli chodzi o łazienke. Poszukuję pojemnika na mydło montowanego do sciany Materiał : chrom polerowany ale nie owalnego tylko bardziej prostokątny. Ale ejdyne na co trafiłam to firma "etrusca" i cena mnie poraża. To samo ze szczotką do wc. Kupiłam w castoramie taką wolnostojącą i po miesiącu używania a jak za coś sie biorą to wkładam ogrom siły i rozpadła sie na 3 części. Komplet kosztuje prawie 1 200 zł. A chciałabym zamknąć temat łazienki , no i brakuje mi lampy nad lustrem ale nie możemy sie na nic zdecydować. Nie natrafiłam na razie na coś co by było tym czymś. No dobra pokaże to co mam na dziś. Tylko nie wiem czy uda mi się wkleić bo jeszcze tego nie robiłam. Pozdrawiam Dorota P.S. No i klops nie umiem wklejać zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Saly no i super że się da, twoje podziękowania są dla mnie wystarczające, ja tak jeszcze pokombinowałam z drzwiami zewnętrznymi, od zewnątrz są wybarwione na teak a od środka czarne aby pasowały do mojego czarno białego parteru i do reszty drzwi, nie masz czasami problemu z zewnętrznymi? hi, hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 dziewczyny która wytlumaczy Dorocie jak sie wkeja zdjecia, bo ja wytłumaczyć nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.05.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Saly no i super że się da, twoje podziękowania są dla mnie wystarczające, ja tak jeszcze pokombinowałam z drzwiami zewnętrznymi, od zewnątrz są wybarwione na teak a od środka czarne aby pasowały do mojego czarno białego parteru i do reszty drzwi, nie masz czasami problemu z zewnętrznymi? hi, hi Jeszcze do tego nie doszłam Ale nie kuś losu kochana hihi bo nie wiem czy mój M to przeżyje Ale dobrze ze mówisz zwrócę na to uwagę bo okna zamawiam gdzieś indziej a drzwi jeszcze nie postanowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.05.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 dziewczyny która wytlumaczy Dorocie jak sie wkeja zdjecia, bo ja wytłumaczyć nie bardzo? 1.wejdź na stronę http://www.imageshack.us/ 2.na stronie ,która się wyświetli wybierz BROWSE 3.wyświetlą się zdjęcia ,które masz w komputerze,wybierz ,które chcesz wstawić i naciśnij 2 razy lewym przyciskiem myszy,a później wciśnij PRZEŚLIJ TERAZ 4.poczekaj ,aż się załaduje(może to chwilę potrwać),wyświetlą Ci się LINKI DO UDOSTĘPNIENIA TWOJEGO OBRAZU 5.najedź kursorem na to co znajduje się przy KOD FORUM,wcisnij prawy przycisk myszy i wybierz ZAZNACZ WSZYSTKO 6.jak zaznaczy się na niebiesko ,ponownie wciśnij prawy przycisk myszy i wybierz KOPIUJ 7.teraz przejdź do okienka ,gdzie piszesz wiadomość na forum ,wciśnij prawy przycisk myszy i wybierz WSTAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.05.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 DorotkaJa mam konto na http://www.fotosik,pltam zakładasz sobie kontododajesz zdjęcia ze swojego kom i one tam "siedzą"Każde zdjęcie ma swój kod : taki dłuuugi ciąg znaków - trzeba skopiować cały ten ciąg znaków pod zdjęciem- nie samo zdjęcie i wkleić w miejscu w jakim chcesz aby się otworzyło na forumDarmowe są miniaturki z opcją otworzenia w dużym rozmiarzeJa zapłaciłam chyba z 19 zł za rok ( abonament pro) i pobiera się kod od razu do wklejania zdjeć w duzym rozmiarzeNie wiem jak to wygląda w innych programachI tyle CZEKAMY WIĘC NA ZDJĘCIA:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.05.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 strona http://www.imageshack.us/ jest za darmo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.05.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 MarJel - to i ja skorzystam skoro jest za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.05.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 MarJel - to i ja skorzystam skoro jest za darmo A no pewnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.05.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 A no pewnie! MarJel - próbowałam - tak jak napisałaś i nie wkleja mi się zdjecie tylko link do niego Może trza się zarejestrować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 12.05.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Hej Reni .Dawno mnie nie było a u Ciebie coraz piękniej...... Żaluzje miodzio.Też planuję takowe tylko nie wiedziałam, że w Ikei maja takie duże rozmiary.Możesz podać ich wielkość? I gdybym mogła prosić jeszcze o informacje o drzwiach wejściowych.Jaka to firma i kolor? One są drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.05.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 RENIJa też o tych żaluzjach chciałam- czy możesz zrobić w wolnej chwili zdjęcie z bliziutka- nie kumam jak ty je przymocowałaś czy tylko od góry Czy boki jakoś też???? Bo tak fajnie zasłaniają okno Plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.05.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 MarJel - próbowałam - tak jak napisałaś i nie wkleja mi się zdjecie tylko link do niego Może trza się zarejestrować??? Może i tak nie wiem dokładnie bo mój D pokazał mi jak się wkleja foty, ale czy się rejestrował na początku nie mam bladego pojęcia, ale podejrzewam że możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 strona www.imageshack.us/ jest za darmo! Korzystam z image od początku i jest superrrr:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 12.05.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 reni - ja tylko tak na szybko napisze - żaluzje w salonie wyglądają cudnie !!! Naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.05.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 (edytowane) Ja właśnie się zarejestrowałam na imag... i bez problemu wchodzi zdjęcie na forum. A jest tam taka opcja jak zdjęcie prywatne tak jak na Fotosiku? Edit: Sprawdziłam czy da się zrobić to bez rejestracji. DA SIĘ. Musicie tylko skopiować link do KOD FORUM i wkleić w okno wiadomości. Tyle Edytowane 12 Maja 2011 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Agi witaj, noo dawno cię nie bylo, rolety mam chyba te najwieksze tzn 100 i 120/250, drzwi są drewniane producent Cal, dębowe kolor teak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Edit: Sprawdziłam czy da się zrobić to bez rejestracji. DA SIĘ. Musicie tylko skopiować link do KOD FORUM i wkleić w okno wiadomości. Tyle Dokładnie tak. Nie potrzebna jest rejestracja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts