reni1980 18.11.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Serio. U mnie z reguły jest wszystko dosyć dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.11.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 No właśnie nie mogę przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.11.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 może mnie kilka osób odkryje na nowo hahahha ton pisania, zdjęcie pozostało to samo...także jutro już będziesz przyzwyczajona, Chyba, że o wiek Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.11.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 to ja sobie zmienie na annNS_81 bo nawet nie wiem skad mi sie ta 2-jka na koncu wziela...?! ja 'swojego' lidla nawet z okna widze to moge sobie wypady na zakupy codziennie robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 18.11.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Tosia współczuję :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 18.11.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 I dobre podejście .Nie ma co się zadręczać rzeczami ,na które w zasadzie nie mamy żadnego wpływu A tak w ogóle to macham gospodyni ,bo nawet się nie przywitałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.11.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Tosiu . Ja Lidla przegapiłam, ale muszę spytać mojego, co się stało z jego gazetkami . No nic, w czwartek podjedziemy. annNS2, może "2" to dwójka dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.11.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tosiu . Ja Lidla przegapiłam, ale muszę spytać mojego, co się stało z jego gazetkami . No nic, w czwartek podjedziemy. annNS2, może "2" to dwójka dzieci? hehe...moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 19.11.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tosia współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.11.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tosia - współczuję Ci. Ale powiem, ze przy budowie, przynajmniej ja tak miałam, wydawało mi się, że ciagle ktoś mi kładzie kłody pod nogi . Albo zorganizował jeden wielki spisek przeciwko mnie. Na pocieszenie Ci powiem, ze tyle ile determinacji, motywacji mieliśmy podczas budowy - to już nigdy miec nie będziemy. Wstań kochana z kolan, weź głęboki oddech - i dalej walcz o dom . Niemniej jednak :hug::hug: Reni - ja nie oglądam TV,nie biegam po sklepach (bardzo rzadko), siedzę na necie tylko tyle co w pracy, w domu rzadko kiedy siedze na tyłku (choć ostatnio to u siebie zmieniam, bo tak długo nie można pociagnąć). I sta czas na gotowanie (kocham to), uczenie się (ucze się w pociagu codziennie godzinę), czytam na dobranoc w łóżku. A w nocy... własnie tutaj mam zaległosci . W Lidlu chciałam kupic krem balsamiczny i krem piernikowy - jadła któraś ?? Są też orzeszki macadamia... mniam to najlepszy rarytas jaki w tym roku jadlam... Jest też creme brule ... chyba wiem co w weekend zrobię . A w sobote jade na koncert Behemtota - już się nie mogę doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.11.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Orzeszki macadamia? To mi o czymś przypomniało - muszę pilnie wysłać maila . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.11.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Hello!! Tosia - współczuję Ci. Ale powiem, ze przy budowie, przynajmniej ja tak miałam, wydawało mi się, że ciagle ktoś mi kładzie kłody pod nogi . Albo zorganizował jeden wielki spisek przeciwko mnie. Na pocieszenie Ci powiem, ze tyle ile determinacji, motywacji mieliśmy podczas budowy - to już nigdy miec nie będziemy. Wstań kochana z kolan, weź głęboki oddech - i dalej walcz o dom . Zgadzam się w 100% Dobrze ,że kasy nie straciłaś - zawsze to jakieś pocieszenie:) :hug: Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.11.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 a tak swoją drogą to jest absurd, żeby sama dokumentacja- kawałek kartki! do wykonania czegoś na swojej działce kosztował 6 tyś No ja takich absurdów pamietam duzo z naszej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 helloł laski A w nocy... własnie tutaj mam zaległosci . czyli jednak:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.11.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 mój uważa, ze ja ZAWSZE mam zaległości. Ale skoro już nawet ja tak uważam... to jest chyba xle . Musze się poprawić Może kupię strój policjantki i odpracuję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 policjantki? czyli lubi ostro i władzę kobiety:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.11.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Nie wyspałam się, nie pędźcie szybko bo nie przeczytam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.11.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 przeciez taką sobie wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.11.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 yoka - jest o sexie - szybko się wybudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.11.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 dzieńdoberek wszystkim może dziś uda mi się coś tu poskrobać z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts