Ilona Agata 19.11.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dziewczyny, mnie się marzy jakiś podświetlany renifer na zewnątrz - jak szaleć, to szaleć . Choć boję się, że cena mnie powali (nie chcę na takie cuś wydawać dużo kasy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2013 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dziewczyny, mnie się marzy jakiś podświetlany renifer na zewnątrz - jak szaleć, to szaleć . Choć boję się, że cena mnie powali (nie chcę na takie cuś wydawać dużo kasy). w selgrosie były tanie chyba po 70 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.11.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Wecie co? Ta pierwsza sypialnia jakoś wybitnie mi nie leży . W tym towarzystwie sypialnia Madzi najładniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.11.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 w selgrosie były tanie chyba po 70 zł Zajrzę . Bałam się, że to jest droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.11.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dziewczyny, macie jakiś fajny przepis na łososia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Magda coś kupiła w ikeja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 19.11.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Polecam łososia ze szpinakiem w cieście francuskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.11.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 ja lubie takiego http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/losos_w_papilotach/przepis.html a do tego pieczone ziemniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.11.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Jak miało być o seksie to z wielką biedą 2 strony popisały i to nie na temat :lol2: A ja dziś obsadziłam jedną stronę skarpy koło domu i jeszcze parę krzaczków. A co do oświetlenia domu proponuję niech któraś się porwie na takie: tylko koniecznie oglądać z włączonym dźwiękiem :lol2: Mój mówi że może mi takie zrobić tylko musiała bym załatwić, żeby mi kabel prosto z elektrowni dociągnęli :D oj szybko bym taki kabel odlaczyla sąsiadowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.11.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Peonia, brzmi smakowicie, ale nie mam ani ciasta francuskiego, ani szpinaku, a chciałam coś na szybko z tego, co w lodówce.annNS2 znam bardzo podobny przepis - jest pyyycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.11.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ja łososia zawsze robię w sosie śmietanowym z dużą ilością natki pietruszki i makaronem penne. Odkąd zjadłam u Włocha w knajpie odtąd sama robię identycznego hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2013 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ja łososia zawsze robię w sosie śmietanowym z dużą ilością natki pietruszki i makaronem penne. Odkąd zjadłam u Włocha w knajpie odtąd sama robię identycznego hehe. daj przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.11.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 wlasnie - podziel sie choc ja sosow smietanowych zazwyczaj unikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 19.11.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Halo halo:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.11.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Hello!! Yokasta smaka narobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 19.11.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 heloł ja łososia na szybko robię tak: płaty kroję na porcje, układam w naczyniu żaroodpornym na folii aluminiowej, solę, pieprzę, skrapiam sokiem z cytryny. Następnie posypuję dużą ilością koperku.Na to wylewam sos zrobiony ze śmietany kwaśniej 18% i chrzanu śmietankowego ( u mnie małe opakowanie śmietany + 3 łyżki chrzanu). Wkładam do nagrzanego piekarnika i zapiekam 20-25 minut. I obiad gotowy:yes: Koperek można zastapić szczypiorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 19.11.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Myyy...pysznośc:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 19.11.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mam dla Was fotki:) zrobiłam specjalnie dla koleżanek wizkę blatu:) i...tak sobie myślę, że może jednak blat w brązie byłby korzystniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.11.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 London kiedy dasz te zdjęcia co nie przegapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 19.11.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Momento zmniejszam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.