london23 19.11.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tak jest Mirka u mnie zawsze gniazda ptaków i kuna grasuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Kuna wygląda jak wiewiórka i jest cholera z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.11.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 hmm zadzwoniłam po takiego wujka ogrodnika jutro przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 19.11.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No ba ode mnie nikt głodny nie wychodzi :lol2: Bloga!! Bardzo jesteście zabawne!! To która wieśniara wnętrzarska oprócz mnie ma poduszki za 7.99?? ja i to dwie nawet :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 chyba reklamamoże być reklama:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.11.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tosia mówisz o biedronkowych? ja bym brała ale nie mam poduszek o takich wymiarach. Za to mam zasłony za 5 zl białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 19.11.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 ja ostatnio wracałam poźno z pracy, po 21.00, jechałam przez las i widziałam te małe myszki polne, które zamieszkuja moj strych, jedna przeniegła mi pod autem... i powiem wam, że małe to gówno, ale jak skrobie to tyle hałasu zrobi, że nie raz budziłam się w nocy od tego skrobania:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.11.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A znacie jakieś sposoby na kreta???Nie połozyło się siatki i teraz robi mi działkę rolną dziad. Magda szukałam na allegro tego naszego urządzenia ale nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 19.11.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ja nie dojechałam do biedry:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 19.11.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A znacie jakieś sposoby na kreta???Nie połozyło się siatki i teraz robi mi działkę rolną dziad. Magda szukałam na allegro tego naszego urządzenia ale nie widzę Moja sąsiadka na krety zastawia takie pułapki w casto je widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.11.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Magda możesz zobaczyć czy gdzieś wkoło domu się nie załatwiła -po odchodach też poznać co to za zwierzątko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.11.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mirka a to jest te urządzenie co i na krety działa?bo kuzynka się właśnie kretów pozbyła tym urządzeniem - wkładasz do ziemi i coś emituje.Dała trawę z rolki i jej powychodziłyhm spr wokół rynien co i jak - trochę kabli na str jest, ubrań od Albiego, wózek chyba jakieś krzesełko - szkoda jak pożre wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.11.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 no u na była już pułapka,granulki na kreta,odstraszacz,czosnek,butelki itd.-najdroższy kret w okolicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.11.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Nie ma sposobu na kreta . Można się zaczaić o piątej rano i wypatrywać, gdzie się ziemia rusza, tam wbić łopatę, wykopać go i niestety bardzo szybko zabić (łopatą w łeb, jest taki moment, że po wykopaniu jest w szoku i zakrywa oczy), bo inaczej znowu zaryje pod ziemię. Inne sposoby (pułapki, zgniłe cytryny, brzęczki, ultradźwięki, wybuchy) są nieskuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.11.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 o wybuchach nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.11.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 to do ziemi teraz mam i g...... działa ,albo już się przyzwyczaił- bo pojawia się i znika.... A na kunę to dawałam na dwór przez okno dachowe i do prądu dawałam.I trochę inny dźwięk to miało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.11.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Aaa, właśnie, ta kuna wszędzie zostawiała takie małe bobki, rodzice myśleli, że to jakiś kot się pałęta wokół domu. Często się to pojawiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.11.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Nie ma sposobu na kreta . Można się zaczaić o piątej rano i wypatrywać, gdzie się ziemia rusza, tam wbić łopatę, wykopać go i niestety bardzo szybko zabić (łopatą w łeb, jest taki moment, że po wykopaniu jest w szoku i zakrywa oczy), bo inaczej znowu zaryje pod ziemię. Inne sposoby (pułapki, zgniłe cytryny, brzęczki, ultradźwięki, wybuchy) są nieskuteczne. Kret jest pod ochroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.11.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Aaa, właśnie, ta kuna wszędzie zostawiała takie małe bobki, rodzice myśleli, że to jakiś kot się pałęta wokół domu. Często się to pojawiało. No czarne i podobne do kocich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.11.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Kret jest pod ochroną No to ciii... Nic nie pisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts