MarJel 13.05.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 o jak fajnie będą zdjęcia:rotfl: Ja od 13 lat jestem zakochana po uszy w moim generale i cudze chłopy mnie nigdy nie interesowały, ale popatrzeć zawsze można;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.05.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 MarJel to ile sobie liczysz wiosenek , jesli mozna wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.05.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Reni ja wcześnie zaczęłam:p odrobinkę starsza od Ciebie:cool: skończyłam 30 ale nie 35;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.05.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Ja daję wiek Jezusowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.05.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ja też na taki obstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.05.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 oj dziewczynki, dziewczynki, to jaka mam być pogoda w niedziele ? Reni w czym wystąpisz na komunii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.05.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 no ma padać i nie za ciepło, MarJel zwykła brązowa sukienka , nic specjalnego, miałam sobie kupic sukienkę nową, ale mam już dość sukienek na jedną okazję a tę w ktorej idę miałam tylko raz w teatrze, także w sumie nowa, na to konto kupiłam sobie dwie do latania na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Eee, jak MarJel napisała, że nie ma jeszcze 35, to pewnie w najbliższym czasie będzie miała Taka moja analiza Ja obstawiam w związku z tym 34 :) reni a córcia niezmiennie w przecudnej falbankowej sukience idzie z fioletową szarfą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.05.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 No właśnie, ja czekam na focię Twojej córci w kreacji komunijnej. Pewnie ślicznie będzie wyglądać. Dobrze, że ja będę się martwić tymi sprawami dopiero za 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Reni a komunia jutro czy w niedzielę mój małż też podczytuje:yes: co więcej nawet na spotkania forumowe daje się wyciągać i ja na fotkę rodzinną czekam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.05.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Reni u mnie okna w kolorze złoty dąb i gdybym nie zobaczyła Towich białych żaluzji w okach nigdy bym nie pomyślała że białe będa do nich pasować.Bardzo mi sie podobają:)Zycze pieknej pogody w dniu Komunii (mój starszy miał w zeszłym roku a w przyszłym czeka mnie powtórka z rozrywki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 14.05.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Ja też zyczę udanej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.05.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Reni pewnie od rana robi sałatki i piecze ciasta:rolleyes: hmm, albo siedzi u fryzjera i kosmetyczki;) A ja mam nadzieje że jutro będzie słonko, bo też mam komunie u kuzyna i najważniejsze czekam jak nam się objawi Renia w brązowej sukience wraz ze swoim przystojniakiem i córcią w sukni z falbankami, ach i zapomniałam o synku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.05.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 dzięki dziewczyny za taki liczne przywitanie w sobotni poranek, własnie wrócilam ze spowiedzi , szybkie cappucinko i do robotyAnna córcia bez zmian w tej sukni co pokazywałam, aczkolwiek zmianiłam na ciemniejszą szarfę bo jasna wydawała mi się za mdłapasie jakie spotkania forumowe?kakusek ja też miałam chwile zwątpienia w ikei zwłaszcza jak mąż mi powiedział, że myślał ze kupimy brązowe, upier sie że białe nie bardzo, ja jednak zawierzyłam temu co od dawna planowałam więc padło na białe, ale jak powiesił to powiedział, ze innych tu nie wiedziMarJel fryzjer i kosmetyczka to ja we wlasnej osobie, sama wszystko robię, zdjęcia bedą napewno, jak pochwaliłam się domem to rodzinką tez chcerere i monika witajcie ale niestety pogoda nie wypali chyba , ma padać, rere ty chciałaś jasna szarfę mam nadzieję ze mój wybór tez ci się spodoba a moze cyknę fotkę samej sukienki i wam pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.05.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Reni - ja także trzyma kciukasy żeby wszystko ładnie się udało Domyślam się że wszytko będzie na medal - patrząc na Twój domek widać ze jesteś perfekcyjna w każdym calu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.05.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 kurcze, nikogo nie ma na forum a ja musze się poradzic, ściagać te fioletowe szmatki czy zostawić, dałam je bo nie mogę idealnie wyprasować obrusów, jak bym wiedziała ze taki problem z nimi to bym oddała do pralni http://img854.imageshack.us/img854/5163/p1040132i.jpg http://img151.imageshack.us/img151/3781/p1040135o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.05.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Ja bym ściągnęła, jak poustawiasz kolorowe przystawki, całą zastawę i itd. zasłonią wygnieciony obrus. Z tymi serwetami nie pasuję mi na komunie, najbardziej elegancko to jednak prosty biały obrus( nawet lekko wygnieciony ) Chyba żebyś Reniu jeszcze raz namoczyła obrus i na mokro uprasowała powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.05.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 ja bym ściagnęła, mi te szmatki nie pasują. Ja położysz zastawę i inne to i tak nie będzie widać. Mi by się podobał stół biały i tylko biały z jakimiś zielonymi akcentami - np. białe tulipany i ich zielone liście - wiadomo Ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.05.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 o pisałysmy jednocześnie .... i jaka jednomyślność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.05.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 o pisałysmy jednocześnie .... i jaka jednomyślność Aha, jak czytałam Twój post też tak pomyślałam;) i aż się uśmiechnęłam :)znaczy się dobrze radzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts