Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reni u mnie okna w kolorze złoty dąb i gdybym nie zobaczyła Towich białych żaluzji w okach nigdy bym nie pomyślała że białe będa do nich pasować.Bardzo mi sie podobają:)Zycze pieknej pogody w dniu Komunii (mój starszy miał w zeszłym roku a w przyszłym czeka mnie powtórka z rozrywki ;))

Reni pewnie od rana robi sałatki i piecze ciasta:rolleyes: hmm, albo siedzi u fryzjera i kosmetyczki;)

A ja mam nadzieje że jutro będzie słonko, bo też mam komunie u kuzyna i najważniejsze czekam jak nam się objawi Renia w brązowej sukience wraz ze swoim przystojniakiem i córcią w sukni z falbankami, ach i zapomniałam o synku :)

dzięki dziewczyny za taki liczne przywitanie w sobotni poranek, własnie wrócilam ze spowiedzi , szybkie cappucinko i do roboty

Anna córcia bez zmian w tej sukni co pokazywałam, aczkolwiek zmianiłam na ciemniejszą szarfę bo jasna wydawała mi się za mdła

pasie jakie spotkania forumowe?

kakusek ja też miałam chwile zwątpienia w ikei zwłaszcza jak mąż mi powiedział, że myślał ze kupimy brązowe, upier sie że białe nie bardzo, ja jednak zawierzyłam temu co od dawna planowałam więc padło na białe, ale jak powiesił to powiedział, ze innych tu nie wiedzi

MarJel fryzjer i kosmetyczka to ja we wlasnej osobie, sama wszystko robię, zdjęcia bedą napewno, jak pochwaliłam się domem to rodzinką tez chce

rere i monika witajcie ale niestety pogoda nie wypali chyba , ma padać, rere ty chciałaś jasna szarfę mam nadzieję ze mój wybór tez ci się spodoba a moze cyknę fotkę samej sukienki i wam pokaże

kurcze, nikogo nie ma na forum a ja musze się poradzic, ściagać te fioletowe szmatki czy zostawić, dałam je bo nie mogę idealnie wyprasować obrusów, jak bym wiedziała ze taki problem z nimi to bym oddała do pralni

http://img854.imageshack.us/img854/5163/p1040132i.jpg

http://img151.imageshack.us/img151/3781/p1040135o.jpg

Ja bym ściągnęła, jak poustawiasz kolorowe przystawki, całą zastawę i itd. zasłonią wygnieciony obrus. Z tymi serwetami nie pasuję mi na komunie, najbardziej elegancko to jednak prosty biały obrus( nawet lekko wygnieciony :D)

Chyba żebyś Reniu jeszcze raz namoczyła obrus i na mokro uprasowała powinno pomóc.

ja bym ściagnęła, mi te szmatki nie pasują. Ja położysz zastawę i inne to i tak nie będzie widać. Mi by się podobał stół biały i tylko biały z jakimiś zielonymi akcentami - np. białe tulipany i ich zielone liście - wiadomo ;)

Ale to tylko moje zdanie :)