Magda_lena85 20.11.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Hejka u mnie szaro i pada. Czyli na dworze kolory jak w domu Osobiście nie lubię Biedry ..... u nas jakoś tak niemiło..... no i kartą płacic nie można a ja nie zwykłem nosić gotówki... ( nie mówię o płatności typu 5 zł) bo zazwyczaj jadę kupić 2-3 produkty a na kasie rachunek ok 100 i więcej masakra ...... tez tak macie?? za każdym razem tak mam i za każdym razem od X lat mnie to zadziwia i zaskakuje Muszę Cię zmartwić!!Tak szybko jak się zaczął to się zakończył i nie ma czym oka pocieszyć :lol2::lol2: :lol2: ja mam usprawiedliwienie - hormony nie te weź przestań o tych pierogach:lol2::lol2::lol2::lol2: wyluzuj sie jak my:lol2::lol2: a właśnie, że ja na obiad też dziś pierogi - ale lepi mi taka pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.11.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 ale dzis fajne rzeczy na tchibo, ale ceny kilszków:jawdrop: W ogóle jakieś te ceny wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 od 22.11 (chyba przez tydzień) w Rossmanie cała kolorówka -40% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.11.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 a właśnie, że ja na obiad też dziś pierogi - ale lepi mi taka pani chyba też się najmę do takiego lepienia W zeszłym roku pół naszego działu chciało uszka z grzybami, ale tylko 2 najbliższym osobom zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 20.11.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 dziękuje za rady, wolałabym płytę szerszą niż 60 cm.(nie widziałm białek szerszej niż 60 i w cenie do 3 tyś) szafki białe i blat z jasnego granitu okap zabudowany kg. niewidoczny pomalowany na biało jak ściana wiec czarna chyba niebardzo, a białych płyt jest nieduzo (pozatym niechce wydac wiecej niż 3 tys. wiec mam do wyboru az 4 modele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 chyba też się najmę do takiego lepienia W zeszłym roku pół naszego działu chciało uszka z grzybami, ale tylko 2 najbliższym osobom zrobiłam. ja co roku płacę za taką usługę, w tym roku przypadły mi ryby na wigilię to sama zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ja lubię lepić pierogi . Pewnie dlatego, że robię to niezwykle rzadko (maks. raz do roku) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.11.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Magda jak tam lokator na strychu hałasował w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 dzis na tchibo przesyłka gratis i 50 zł rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Mirela ta babka kasuje w sumie całkiem nieźle -ale długo jej szukałam bo zależało mi na cienkim cieście. lokator o dziwo cicho...chyba wrócił/-a wycieńczony i od razu zasnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 każda z Was robi wigilię u siebie?? Reni o Rossmanie napisałam - co by nie było, że nie przypomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.11.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 frania a blat jakiego koloru ? co to znaczy jasny granit ?I pamiętaj że przy zerszej płycie tez i okap musi być szerszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.11.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Hejo:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.11.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 każda z Was robi wigilię u siebie?? Reni o Rossmanie napisałam - co by nie było, że nie przypomniałam Ja robiłam w tamtym roku dla wszystkich a w tym jeszcze się nie zastanawiałam chyba nie chce mi się już tyle szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.11.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ja nie robie wigilii ogólnie nie cierpię świąt ...tego gotowania:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 u mnie rok temu była - przy czym każdy coś przyniósł - a pierogi i uszka lepiłyśmy we 3 w wigilię rano u mamy - a przywiezione do mnie już gotowe.Ja to zawsze barszcz robię i kompot z suszu ...to najmniej wymagające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.11.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 U mnie na wigilii jest zawsze brat. Czasmi przychodzi moja mama (ona ma dwie wigilię - jedną w domu z ojcem a druga u nas). Jas zawsze uroczyście ale wszyscy się bardzo dobrze czujemy - tzn. nie ma spinki, że coś nie wyjdzie, że się spóźnimy itd. To dla mnie bardzo miłe, że mój brat zawsze tak chętnie do mnie przychodzi . Ale z drugiej strony pamiętam te nasze "rodzinne" wigilie w domu rodzinnym pełne stresu, poganiania. Tylko mama się męczyła w kuchni. A u nas każdy ma coś do roboty - wspólnie wszystko przygotowujemy (no... brachol się raczej z So bawi, ale to tez pomoc wielka ). No i u nas pierwszy raz wigilia .... przy duzym stole w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 u mnie tez wigilia w tym roku, jednak tylko ja mam dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 20.11.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 U nas jest o tyle dziwnie, ze do nas przychodza moi rodzice i bracia z rodzinami, ktorzy juz wczesniej beda mieli Wigilie u swoich tesciów. My chyba tez bedziemy jechac do rodziców meza na wczesniejsza godzine. Suma sumarum moi rodzice zostana u nas sami i na nich spoczna ostatnie przygotowania/smazenia/itp. Czyli jak zawsze tylko, ze u mnie a nie u nich w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 nigdy sobie nie umiałam wyobrazić jak dwie wigilię - dwie kolację, przecież miejsca tyle w brzuchu nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts