mirkamis 20.11.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A zapału do ćwiczeń tez zazdroszczę ja zaczęłam i nie skończyłam .Teraz mam miesiąc i muszę 5 kg zrzucić tylko moje checi równe zeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 to ona ma 2 wypłaty ,bo sobie przyrobi w domu pewno, ze tak choć osobiście uważam za głupotę mieć taki fach w ręku i pracować u kogoś, takie po pracy na dłuższą metę też jest męczące i kręgosłup wysiada, nie mówiąc o bólu nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Diana, ja też ćwiczę z mężem, który przy mnie wygląda jak "bogiń" - kaloryfer, mięśnie, a wymięka po 10 minutach i musi zwalniać tempo (zwlaszcza przy ćwiczeniach brzucha, bo ja jestem po 6 Weidera). No szlag by to trafił! Jednak facet to facet. Ja się chyba źle odżywiam mimo wszystko.Od ćwiczeń raczej się wzmacniam niż wysmuklam - zawsze byłam drobna, słaba, dzięki ćwiczeniom mam silne, mocne nogi, ręce (choć one nadal chude), itp. Jedno wiem - przed ciążą też ćwiczyłam, ale mniej niż teraz i wyglądałam o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 miałam koleżankę która w H&M była kierownikiem działu - tam to jest wyzysk dopiero.Mimo, ze kasa jak na takie coś ok - to po prostu robota czysto fizyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A zapału do ćwiczeń tez zazdroszczę ja zaczęłam i nie skończyłam .Teraz mam miesiąc i muszę 5 kg zrzucić tylko moje checi równe zeru. A do czego miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.11.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ilona no ja mam tak samo ;/ a mój mąż to akurat ćwiczy od 16 roku życia i on nie wyobraża sobie życia bez ćwiczeń, brzuchów potrafi bardzo duo zrobić z dużym obciążeniem 6 weidera też bez problemu, nie wspomnę już o tych 120 kg co podnosi na klatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Tosia to otwierasz zakład? a ile to policealne trwało? 2 lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.11.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ja koleżanki w internacie farbowałam ścinać nie umiem za to uwielbiam czesać, w internacie to na studniówki czesałam dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 ja koleżanki czesałam, farbowałam nawet pasemka robiłam. Siebie 2x już dekoloryzacja od ciemnego brązu do jasnego blondu w 3 dni Fryzjerka bała się zaryzykować hahhaha. Fajny zawód ale jak się ma czystych klientów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.11.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 ja koleżanki czesałam, farbowałam nawet pasemka robiłam. Siebie 2x już dekoloryzacja od ciemnego brązu do jasnego blondu w 3 dni Fryzjerka bała się zaryzykować hahhaha. Fajny zawód ale jak się ma czystych klientów o kurcze o tym nie pomyślałam Mój kuzyn jest lekarzem i jak opowiada jak np na izbę przyjęć przywożą takiego jegomościa z odmrożeniami np to żołądek się wywraca ponoć bo odór taki że masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 No miesiąc to ja mam do imprezy:) więc look musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 No miesiąc to ja mam do imprezy:) więc look musi być. A jakiej? Dasz radę, a jak nie, to zawsze można powiedzieć, że masz ładną cerę - tak to jest, że jak ktoś na diecie, to buzia nie ta, a jak je co chce, to skóra i włosy ładniejsze (tak się pocieszam, ahahaha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A jakiej? Dasz radę, a jak nie, to zawsze można powiedzieć, że masz ładną cerę - tak to jest, że jak ktoś na diecie, to buzia nie ta, a jak je co chce, to skóra i włosy ładniejsze (tak się pocieszam, ahahaha). Własnie u mojej fryzjerki się dowiedziałam ,że szwagier imprę w lokalu robi w styczniu więc dobrze wyglądać jak człowiek . A widzisz dobre wytłumaczenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.11.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ilonka byłam na blogu widzę, żę męża odtajniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ilonka byłam na blogu widzę, żę męża odtajniłaś Haha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Dzisiaj jedziemy do ikei, mężu mój, nie ma przebacz . Pisałyście, że są już ozdoby świąteczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.11.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Są już ozdoby świąteczne a swoją drogą bo czywtałam właśnie Twój post o ząbkowaniu moja Aluśka urodziła się z dolnymi dwójkami na wierzchu już przebitymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.11.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ozdoby są ale szału nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Są już ozdoby świąteczne a swoją drogą bo czywtałam właśnie Twój post o ząbkowaniu moja Aluśka urodziła się z dolnymi dwójkami na wierzchu już przebitymi Haha, czyli się zdarza! Wiecie co, jak nasz tak cały czas tylnymi chciał gryźć, to też byłam skłonna uwierzyć, że będą się wyżynać w innej kolejności. Te tylne zresztą były bardziej widoczne przez dziąsła, ale teraz pojawiły się jedynki i już wiadomo, że będą pierwsze. Jak nie ma szału, to trudno - i tak pojedziemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.11.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Tam zawsze znajdzie się coś do kupienia szkoda że mam tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts