zalotnica 20.11.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Hehehe, wyczułaś - właśnie miałam rozkładać deskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ja mam poprasowane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 ja tam kicham prasowanie - leżę od godz w łóżku.Coś mnie przeziębienie wzięło - kiepsko sezon zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Dziewczyny, byłam w Ikei, a tam wszystko wykupione . Masakra - wypatrzyłam takie fajne, srebrne girlandy na stół - sprzedane, szare serwetki - sprzedane . Potem szukałam papierów i wstążek na prezenty - wszystko, co fajne, sprzedane . Zostało tylko to, co na ekspozycji lub jakieś pojedyncze, badziewne sztuki. Kupiłam więc tylko piękne, wiszące szklane lampki na okno. Mam je ochotę zawiesić , ale twardo schowałam do szafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 nie strasz - bo ja jeszcze nie dojechałam do ikea.Mam nadzieję że uzupełniają towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 nie strasz - bo ja jeszcze nie dojechałam do ikea. Mam nadzieję że uzupełniają towar? Ikea chyba nie. Zawsze taki sam problem był w marcu, kiedy po kolei znikało wszystko, co do ogrodu. Jak pytałam, to mówili, że więcej dostaw nie przewidują . Pamiętam, że na zewnątrz był śnieg, a nam na początku marca ściągali ostatni leżak z ekspozycji (w magazynie były już czystki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 o qrka to bym musiała jutro jechać.Zaraz spr dostępność w ikea katowice online - ona jest dość rzeczywista, ze tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Magda jest dokładnie jak mówi Ilona czyli jak wykupione to juz nie ma więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Magda, a co chcesz kupić? Upatrzyłaś coś? Fajne akcesoria do dekoracji stołu widziałam, ale srebrne sprzedane, zostało złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ikonka które szklane bombki kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Madzia herbatka z imbirem i jutro zapomnisz o przeziębieniu:) .Zdrówka:).Cytrynówka domowej roboty też na nogi stawia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 No w Ikei ruch jak na tydzień przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 spr na str ikea - w Katowicach wszystko dostępne w dużych ilościach:) Ja chciałam bombki te pół czerwone pół przezroczyste ale jak nie bedzię to w makro kupię. Fajne mieli w tym roku. Nie mam imbiru..ale wzięłam herbatę z rumem i inne cuda.. będę jak nowa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 a kiedy są ozdoby taniej? którąś kiedyś coś pisała, ze za grosze w ikea można dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Reni, lampki na okno, teraz sprawdzałam, że są plastikowe, nie szklane (tak myślałam, ale mąż mnie zmylił) . Te: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30259390/. Nie mówicie nic o kiczu, w tym roku to słowo nie istnieje, a na żywo wyglądają fajnie (jak szklane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Tosiu, też byłam w szoku- listopad, a tam czystki. W życiu by mi to do głowy nie przyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 ale jaki kicz? w święta nie ma kiczu... no dobra jest haha! fajne te lampki - gdzie je powiesisz Ilona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 hahaha Mirka to się rumjankuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.11.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 (edytowane) Pogoda dzisiaj straszna. U mnie ciemno, mam pozapalane wszystkie światła jak wieczorem (. Aniu, a co Ty o tej godzinie jeszcze urzędujesz? Antoś rano śpi długo? Ilonka, korzystałam że się nie budził i pobuszowałam trochę po internetach . Rano śpi do 7-8. Bardzo rzadko do 6, jeśli się rozbudzi kiedy mąż do pracy wychodzi . Ustawianie czasu, niezależnie od rodzaju płyty (indykcyjna/ceramiczna) to super sprawa też korzystam. My wigilii u siebie nie robimy, tradycyjnie jedziemy do moich rodziców a w pierwszy dzień świąt kuzynka bierze ślub :/. Magda, sprzedawać nie jest łatwo już ja coś o tym wiem. Aha, i po liceum skończyłam Politechnikę Wrocławską, więc się da . Edytowane 20 Listopada 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Kasuje ten wierszyk bo mi wstyd - ale to nie moja twórczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts