Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

reni ja podobnie jak dziewczyny uważam... Jeśli na inną imprezę by to było, to ok, ale na komunię zdecydowanie :no: według mnie. A jak masz problem z wyprasowaniem i chce Ci się jeszcze zawalczyć, to może wrzuć obrusy na zwykłe płukanie i wyprasuj wilgotne. Powinno się udać. A jak nie wyprasujesz to i tak tragedii nie będzie - zastawa i talerze z jedzeniem wszystko przykryją :)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i pięknie jest :) Elegancko, jasno, piękne stroiki i przepiękne świeczniki srebrne (mam takie same, hihi). I widzę, że chyba obrusy podprasowałaś ;) Albo to kwestia zdjęcia, albo lepiej wyglądają niż na tym poprzednim :)

Pozostaje mi życzyć udanej uroczystości. Oby pogoda dopisała, bo reszta na pewno starannie zaplanowana i wszystko się super uda :)

Miałam Ci w poprzednim poście napisać o serwetkach pod sztućcami, ale nie chciałam wkładać kija w mrowisko, bo pewnie gdybyś nie była przygotowana, to i tak nie miałabyś już ich gdzie kupić, więc się powstrzymałam. A tu proszę :) Przepięknie jest :) Kurcze, nawet słowa nie znajduję odpowiedniego, bo elegancja to nie to, co mam na myśli... Jest tak czystko, skromnie, ze smakiem. Idealnie po prostu :)

No! i tak ma wyglądać stół komunijny! Wyszło ekskluziw:) dostajesz ***** (5 gwiazdek);)

Co to za takie fajne wazy? Czy to salaterki? Świetne są.

Mamy takie same sztućce Reni, jedna mała uwaga co do sztućców (za czasów studiów pracowałam jako kelnerka i zapamiętałam ) nóż kładziemy zawsze ostrzem w stronę talerza:)

Ja za czasów studiów pracowałam w kilku lokalach, restauracjach, dyskotekach, knajpkach i nie raz obsługiwałam bankiety różne, stąd wiem takie rzeczy.

Ach wróciłam wyobraźnią do tych fajnych czasów, wtedy poznałam mojego D ( za barem :lol2:) a i jeszcze miło wspominam napiwki i imprezy po pracy...... rozmarzyłam się :rolleyes:

Nie napisałaś co to za fajne salaterki te z łyżką?