Ilona Agata 20.11.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Magda, u nas będą wisiały na honorowym miejscu w salonie, na karniszu i opadały na okno (tak samo było pokazane w Ikei). Chciałam jeszcze kupić lampki na schody, ale mąż nie chciał o tym słyszeć . Za dużo to dla niego na raz, w zeszłym roku o mało choinki nie mieliśmy, a w tym cały dom chcę obwiesić. Spróbuję przekonać go stopniowo (albo postawię przed faktem dokonanym, wróci z pracy, a tam: święta!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 mówicie, że w tym roku szalejemy polecam od połowy - jak muzyka nabiera tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 wróci z pracy, a tam: święta!). :rotfl: jak zobaczy minę Młodego i to, ze ma 30 min spokoju bo dziecko patrzy może da się przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 20.11.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Jejku, a Wy tu o świetach..... ja w ogole nie mam głowy do myślenia o tym:PDziś się wkur... na maksa. Po 13 latach pracy" ku chwale Ojczyzny" dowiedziałam się, żem nie godna dostać podwyżki....chyba się przebranżowię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 to może otworzysz z nami zakład fryzjerski - Tosia ma już uprawnienia zrobione Tosia nie zapomnij na YT wkleić filmu po świętach - takie chwile trzeba zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Mirka zwariowałaś! Nic nie kasuj! Dobry tekst! Tylko skąd ja Janka jakiegoś wyczaruję :lol2: Lampki mi się podobają! Wcale nie kiczowate Napisać raz jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Młody ma dziś dzień "miauczenia" n'osz qr.. wyje co chwilę - na 12 godz dnia wył i marudził przez 11:58. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ilonka, korzystałam że się nie budził i pobuszowałam trochę po internetach . Rano śpi do 7-8. Bardzo rzadko do 6, jeśli się rozbudzi kiedy mąż do pracy wychodzi . Ustawianie czasu, niezależnie od rodzaju płyty (indykcyjna/ceramiczna) to super sprawa też korzystam. My wigilii u siebie nie robimy, tradycyjnie jedziemy do moich rodziców a w pierwszy dzień świąt kuzynka bierze ślub :/. Magda, sprzedawać nie jest łatwo już ja coś o tym wiem. Aha, i po liceum skończyłam Politechnikę Wrocławską, więc się da . Jasne, że się da, mój mąż też kończył studia techniczne po LO, ale jednak ciągle powtarza, że pewne sprawy były dla niego o wiele trudniejsze niż dla ludzi po technikum. Mam wielu znajomych po polibudzie w Poznaniu i zdanie zawsze to samo - za małe przygotowanie do przedmiotów technicznych, ścisłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 hmm sama nie wiem co ze sprzedażą - nie mam praktyki w ogóle w tym temacie.Zawsze mi się wydawało, że "dobra cena" i klienci na to patrzą..więc będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Zizi ja przez takie traktowanie na wychowawczy poszłam,ale jak dostałam 1000 zł wypłaty to zrobiłam ładnie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 dam Wam przykład z mojej firmy - ( liczby przypadkowe) rok temu zarabiałam o 800 zł mniej brutto niż w tym roku ( mamy premie zmienne min. 25%). W tym roku mimo, że zarabiam brutto o te 800 zł więcej to netto mam o 400 zł mniej niż w ub. roku :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 No jasne!! Musi pozostać dla potomności Mówisz masz "Na grypę najlepszy RUMJANEK RUM wypijesz JAN wy.......ry.......pie Już po grypie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 tylko skąd Jana wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Młody ma dziś dzień "miauczenia" n'osz qr.. wyje co chwilę - na 12 godz dnia wył i marudził przez 11:58. A moja dzisiaj wyjątkowo grzeczna:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 a nie chciałaby Albinoska uspać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Już śpi jutro zapytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 powiem Wam że mało rzeczy mnie męczy w domu - nawet to, że wszystko na mojej głowie to pikuś.Ale jak dziecko ma marudny dzień od rana - ja nie mam za dużo cierpliwości:mad: to dosłownie mąż jest biedny - zaraz teksty, że w delegacji życie kawalera a ja w domu ani wieczoru nie mam spokojnego... ehh ale ze mnie Zouza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Nie tylko ty tak masz .Ja jestem cierpliwa ale jak cały dzień młoda daje popalić to wieczorem nie podchodź wtedy moja cierpliwość się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 w H&Y jest świąteczna kolekcja kuchenna http://home-you.com/pl/content/72-kolekcje-kuchenne a mi kubek się zamarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 I m dostaje burę ,że życie jak kawaler prowadzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts