zizi1978 20.11.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Mówisz masz "Na grypę najlepszy RUMJANEK RUM wypijesz JAN wy.......ry.......pie Już po grypie!!!!! :lol2::lol2::lol2::lol2: Dziewczyny ja sobie zdaję sprawę, że są osoby zarabiajace mniej mniej ode mnie, ale wiem też , że są lepiej zarabiajacy - przynajmniej u mnie w firmie. I nie rozumiem dlaczego ci lepiej zarabiajacy dostają podwyżke, mimo tego, że mają mniej pracy ode mnie:mad:No nic dadzą mi w następnym roku jakis medal na otarcie łez i tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 No ja przed sądną wypłata dostawałam więcej,no ale w ciąży byłam więc może mniej wydajna:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 moja od zawsze ma rytm bajka od 19.30 o 20 koniec bajki i 20.15 śpi:D:D:D:D Jedynie w okresie letnim ulega to zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Jezuuu, jak długo może trwać ząbkowanie? U nas już 6 dni będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 haha - nawet dowieziemy w miejsce schadzki - zapakuję piżamkę na zmianę... odpieluszkowany, w nocy nie wstaje... tylko mega marudzi przed spaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 U nas było dobrze ze spaniem - po kąpieli do łóżeczka, zasypiał niemal od razu, pobudka 6-7, teraz po kąpieli 2-3 godziny mordęgi, całą noc się budzi z płaczem (średnio co godzinę, ale bywa i co 10 minut), ale za to wstaje po 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 oj długo ,długo.U mnie szło bez problemu nawet nie wiedziałam ,że ząbkuje:D.Teraz siostrzeniec ząbkował i tez marudny ,gorączka itp. więc mówie siostrze jak to u nas było i usłyszałam " ale to facet więc marudzic musi ,i robić dużo krzyku o nic":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 oj długo ,długo.U mnie szło bez problemu nawet nie wiedziałam ,że ząbkuje:D.Teraz siostrzeniec ząbkował i tez marudny ,gorączka itp. więc mówie siostrze jak to u nas było i usłyszałam " ale to facet więc marudzic musi ,i robić dużo krzyku o nic":D :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 u nas zęby w nocy bez problemu - a jak się darł przy 4 albo 5 to dawałam paracetamol na noc przed zaśnięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Tosia czekaj przeczytam to 10 razy ... wiem jedno MASZ rację - są pewne "ale" o tym zaraz jak przeczytam te 10 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Młoda tez czasami marudzi przed spaniem np.cały ostatni tydzień:bash:,ale słyszałam ,że taki wiek i hasła : poprzytulaj,pokochaj,leż obok to norma więc muszę być cierpliwa:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 20.11.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 dziewczyny widziałyscie piernikowe miasteczko w B&B HOME? są u nich zdjęcia na facebooku , mniam , mam ochotę zrobic już pierniczki świateczne z młodą jak na to patrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Tosia a teraz całkiem serio:- na pewno u nas tak to nie wygląda jak powinno ( to co wyżej opisane) - RACJA- nie wiem czy na tyle umiem udawać jakie to zarąbiste uczucie mieć wszystko na głowie- nie wiem w jaki sposób jak już bym się zmusiła do udawania pokazać jak to "zarąbiście, że tatuś w domu" tzn wiem - w te dni śpię do 10... - co do myślenia "jak to byłoby odwrotnie" próbowałam nie raz - chyba bym nie umiała na 1 dzień dziecka zostawić - chodziłabym po ścianach, na pewno bym się przebranżowiła i zmieniła pracę. jak u Was zmieniłaś "myślenie faceta" ? chyba, ze to sekret.U mnie to chyba są "wieczne pretensje" ... ale żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ilonka a podajesz mu jakiś paracetamol?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Hmmm. Paracetamol dałam raz i w sumie było bez zmian (zasnął po 2 godzinach o 22, po północy pobudki), więc sobie podarowaliśmy. Ogólnie nie jest źle z tym ząbkowaniem, tylko te noce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 a zmrożony gryzak?* bardziej schłodzony niż zmrożony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.11.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 On ma za małą buzię na te gryzaki, ale coś tam ciągle podajemy. Pomaga wszystko, nawet chrupka, ciągle gryzie, jakby chciał rozerwać na strzępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.11.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Idę się zrelaksować.......................................... Czytając książkę Miłej nocy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.11.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ilona - u nas z zębami zero problemów - ale ze wzgl na dietę - co ja czopków glicerynowych dawałam... inne cuda w tych okolicach:bash: odpukać od roku spokój - ale płakał tak, że ja razem z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 20.11.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Dobra dość użalania sie nad sobą, a teraz nasz rodak w brytyjskim "Mam Talet".... zajebisty tekst... miny jurorów bezcenne,szkoda, że nie wiedzą o czym spiewa:rotfl::rotfl: http://www.youtube.com/watch?v=wfwKZipBsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts