Magda_lena85 21.11.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ale potrzebami jakimi?? Co byś chciała z zamian?? Bo ja jestem zdania, że jak my z siebie dużo damy to i w druga stronę idzie coś załatwić A poza tym to, że zarabia na dom, samochód, wczasy to mało? Że zrobi w domu to z czym My sobie nie radzimy to mało? Że mamy się do kogo przytulić i że ma nam kto zrobić dobrze?? Szalona :D:D wyczerpałaś temat haha Magda my zaczelismy budować na równo z urodzeniem młodej ,mój M w domu przebywał po pracy od pół godziny do 15 min.Jak wracał to byl tak wykończony ,że padał z nóg więc męża miałam tak 1-2 godzin na dzień.Jeżeli wliczyć w to posiłek ,prysznic i dziecko to dla mnie niewiele zostało.Po przeprowadzce -MASAKRA.Wtedy przypomniało mi się docieranie po ślubie tylko ,że to było gorsze bo i problemów więcej o których jawnie nie chcę pisać . Da się to przetrwać.W chwilach kryzysu najlepsze przyjaciółka mi dużo pomogła ,moja biedna się nasłuchała . u nas było to samo wracał o 16 obiad i do 22 na budowę..nawet dziecka w tygodniu nie kąpał bo niby jak. Ale za to szybko się wprowadziliśmy po budowie:) . Aha... przyszły Gwoxy So i okazało się, ze z wkładkami cos ni ebardz- zaginają się. Wymienili mi je, przysłali drugie (wkładki) i znowu w jednym bucie przy pięcie się zaginają. Te wkładki są jakieś dziwne - nie sa proste lecz ze wszystkich stron sie wywijają ku górze - miałyście taki problem ? Mirela wkładka u nas w geoxach jest prosta 0 tzn nie jak kartka papieru wycięta - bo bokach wywijają się ku górze na całej długości - ale nie jest to jakieś drastyczne "odwinięcie" no może 1 mm do góry. W razie czego cyknę fotkę. to na zmiane pogody... wszystkie dzieciaki dookola staly sie nieznosne...z moja na czele możliwe - dziś wstał i już kochany kwestia wspomnianego kiczu, nie wiem czy wy wiecie laseczki ale to moje hasło i jako pierwsza zaczęłam go tu używać, takze niech pada do woli:lol2::lol2::lol2::lol2: :rotfl: a pamiętasz jak słowo kiczowate użyłam na pewnym wątku U nas też dalej szaro,ale okna myję bo może wtedy rozjaśnię trochę w domu:D.Umyłam jedno i przerwa:D:D:D ja się zabieram od 8 za sypialnię...ale właśnie włączyłam kompa - no same rozumiecie dziewczyny mój KA już jest na statku:wiggle::wiggle::wiggle: jak dojdzie do Wigilii będziesz miała pracowite święta Ja też teraz zastanawiam się jak ja przeżyłam niektóre rzeczy sama np. ??? Mirka a ty z Kamienia czy z Książenic? w tych drugich mam 2 znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.11.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Magda ja te okna myje pierwszy raz tyle czasu pól okna i przerwa .Teraz idzie sąsiadka i mi dogaduje ,że myję ale jak ja mam patrzeć na te brudne szyby to mnie szlag trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.11.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 zagoń sąsiadkę do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.11.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 U na niebieskie niebo i słoneczko:wave: dobrze ,że myję te na dole bo przez ten bru bym tego nie widziała :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.11.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Tu to tylko 3 sąsiadki często myją okna ,reszta to tylko na święta albo 3 razy w roku:jawdrop:.Ja tak nie umiem ,przecież to i w domu buro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.11.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 moje myję też na wielkanoc i BN - a ja co 1.5 m-c maks łącznie z zasłonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.11.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ja jak dzis po szybkie przejechałam to czarna szmatka zero prześwitu i tak mam w lato i zimę .Jak popatrzysz to widzisz ten brud na tej szybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.11.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 No i pomimo paru negatywnych opinii jakbym karchera nie miała to tak częto nie myję a nim to ja mam śmig śmig i czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.11.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 ja styczeń A ja dopiero szykuję się do urodzinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.11.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ale mam w rodzinie osobę jak miała 35 to rodziła pierwsze a teraz w ciąży z drugim i wszytko ok:) dokladnie...teraz moja kolezanka rocznik 74 na dniach spodziewa sie drugiego dziecka witam w klubie 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.11.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Haha, a ja się staro czułam w ciąży i tak też byłam traktowana - wiecie, na każdym kroku mnie straszyli, na badania prenatalne (miałam chyba z 5 robionych ) wysyłali, bo w moim wieku nic nie wiadomo - rocznik 84. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.11.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Na porodówce też babki w moim wieku drugie, trzecie, piąte rodziły, a pierworódki - same studentki ok. 22/24 roku życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.11.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Haha, a ja się staro czułam w ciąży i tak też byłam traktowana - wiecie, na każdym kroku mnie straszyli, na badania prenatalne (miałam chyba z 5 robionych ) wysyłali, bo w moim wieku nic nie wiadomo - rocznik 84. No to teraz już jak babcia się czuję :D:D:D.żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.11.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 u nas tak źle nie było -ja 85 rodziłam jak miałam 26 lat - dużo pierworódek - miałam wrażenie, że tylko one tam były. W ogóle co za określenie PRlowskie "pierworódka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.11.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ja miałam 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.11.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 tak się zastanawiam czasem czy kiedykolwiek człowiek świadomie zdecyduje się na drugie.Już wie co go czeka, z czym to "się je" itp.Z roku na rok coraz cięższa decyzja /a okna moje dalej nie umyte/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.11.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ilona ja rocznik ten sam co Ty rodziłam 2 lata temu i jakos nie czułam się staro, albo może byłam tak przejęta że nie zwróciłam uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.11.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ja też pierwsze rodziłam jak miałam 26, drugie 29, a jak kiedyś spotkałam na spacerze z dziećmi kolegę ze szkoły podstawowej to powiedział "nie żartuj że to twoje - tak się pospieszyłaś?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 21.11.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 o matko to ja rocznik stary bez 8 na przodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 a ja rodziłam jak miałam 23 i 28 i w pierwszym wypadku byłam młodzituka choć szybciutko dorosłam Ilona to ty dla mnie gówniara:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts