Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witajcie dziewczyny, jestem po i padam z nóg, cały dzionek deszcz padał, ale chyba nikomu nie przeszkadzało, było fajnie ale chyba ostatnia komunia w domu, duzo roboty, jednak obiad , deser, tort, zimna płyta , kolacja trochę latania bylo, trudno też zgrac obiad aby goście dostali wszystko na raz, no jednak to nie to samo co urodziny, ani 10 minut nie usiadłam, ale juz po wszystkim, córcia wyglądała przepięknie

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Faktycznie szkoda :( Ja pamiętam swoją komunię i właśnie zdjęcia przed wyjściem do kościoła, czułam się jak księżniczka w tej białej sukience :)

Z drugiej strony nic nie szkodzi, bo córce na pewno zrobiono mnóstwo zdjęć tego dnia, więc pamiątka będzie, a Ty Reni miałaś tyle na głowie, że nie ma się co dziwić :yes:

Witajcie!!

MarJel jak mam usunąć te stare zdjęcia łazienki z dziennika reni bo chyba reni na mnie zła nic sie na ten temat nie wypowiedziała:)

Pozdrawiam

Dorota

Myślę że Reni nie będzie chciała żebyś usuwała, może po prostu przed komunią nie miała czasu aby komentować łazienkę.

W każdym razie jak chcesz to jak przejdziesz do swojego posta, na samym dole masz takie napisy, zaczynając od pierwszego;

edytuj post , odpowiedz, odpowiedź z cytatem, poleć znajomemu

Wchodzisz w edytuj post i kasujesz

Na pewno masz tą opcję:)

w swoim poscie w dolnej linijce w kolorze szarym masz taki olowek z napisem edytuj post , obok odpowiedz z cytatem i polec znajomemu, klikasz w edytuj post i tam potem jako pierwsza z opcji jest usuń wiadomosc - zaznaczasz opcje skasuj ten post i usun wiadomosc

edit:

pisalysmy jednoczesnie :)