Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

choinkowo ;) ja co roku miałam żywą choinkę ale mieszkałam w bloku a ona stała obok wejścia na balkon wiec miała chłodniej i jakoś obstała do połowy stycznia, miałam też choinki w donicy i wszystkie przyjęły się na ogródku u dziadków z tym ze dziadek trzymał je zawsze do wiosny w piwnicy. W zeszłym roku miałam w domu ciętą oczywiście największa jaką znaleźliśmy :) kosztowała b.dużo i co? ledwo co wytrzymała święta, myślę ze przez podłogówkę i zaraz po Nowym Roku musieliśmy ją wywalić, wiec ostatnio przeglądałam allegro i zastanawiam się nad sztuczną ale taką która będzie wyglądała "jak żywa" ;) np. http://allegro.pl/choinka-jak-zywa-swierk-syberyjski-2-55m-i3714823205.html

na niego nie działają inne metody - próbowałam.

Jakbym go wzięła do siebie to zaraz to wykorzysta i rozbryka się na nowo.

A tak to co chwilę podchodzę, pogłaszczę "mama jest pokój obok" itp.

Dziś z 50 min darcia jutro pół godz a na 3 dzień będzie już bez...przerabiałam to już.:bash:

Pewnie, są droższe ale musiałabym pooglądać je na żywo, a nie wiem gdzie ? Bo wątpię żeby w jakimś OBI lub Leroyu. Jakbym kupiła na allegro a przyjdzie szpetna to będę miauczeć że jej nie chce. Wiem że najpiękniejsza jest żywa i zawsze taką miałam ale kurcze... one chyba nie lubią "mojej" podłogówki :(

Magda ja mam otwarte a nie piję hahhaa chyba se poleję jeden kieliszek :)

Dziewczynki a właśnie stosuje http://www.revitalash.com.pl/index.php/produkty-revitalash/revitalash-advanced i kurcze niewierze ale serio mam mega długie rzęsy, tylko czerwone powieki mi się zrobiły a niby nie uczula. Stosował to ktoś?