mirela99 22.11.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 gra planszowa grze planszowej nie równa. Osadnicy to gra... dla dorosłych. Ale dzieciak spokojnie sobie w nią tez pogra. U nas inne gry tez leżą Ale już jak bracik przyniesie np. jakąs grę fantasy - to wszyscy ciupiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Tego nie kupowałam to mam od młodszej siotry w spadku I ma już troche lat ,zerknęłam tylko ,że firma Hama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 hmm jedno mi się nasuwa - im dziecko starsze tym prezenty droższe:o Im starsze tym wymagania rosną .Moja wzięła ofertę ze sklepu z zabawkami i kartkę A4 zapisała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.11.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Dziewczyny, czy któraś z Was kojarzy która forumowiczka miałam kupiony w USA komplet luster - koniczynek? Chyba 3 lub 4 - takie niewielkie. Nie mogę sobie przypomnieć. mrówka chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 hm Albik ma oddać Mikołajowi smoczka w zamian za prezencik - tak zeby całkowicie go odsmoczkować bo czasem na noc ma.To skomentował to tak " Mikołaj nie ma po co przychodzić":rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.11.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Magda to już wszystko o tych podkładach? to napisz jeszcze coś o tuszach, jaki najlepszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Kliknęłam w te telekopy i ceny chyba od 136 ,jak mi dobrze świta tpo wtedy rodzice coś koło 300 dali ale to inne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 hm Albik ma oddać Mikołajowi smoczka w zamian za prezencik - tak zeby całkowicie go odsmoczkować bo czasem na noc ma. To skomentował to tak " Mikołaj nie ma po co przychodzić":rotfl: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.11.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 No to Magda prezent z głowy masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 mirella dobra luneta to koszt od 550 do 1000 zł ja myslę o tablecie bo moja ma urodziny jeszcze 18, czyli na dwie okazje i cała rodzina sie dołoży i chyba kupię tableta, tylko moja ma wymagania Appla:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 mirella dobra luneta to koszt od 550 do 1000 zł ja myslę o tablecie bo moja ma urodziny jeszcze 18, czyli na dwie okazje i cała rodzina sie dołoży i chyba kupię tableta, tylko moja ma wymagania Appla:mad: Zgadzam się z cenami lunet jak dobra to trzeba dopłacić.Na tamte czasy mój tata tez się orientował i w salonie mu taka polecili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Magda to już wszystko o tych podkładach? to napisz jeszcze coś o tuszach, jaki najlepszy ? hmm no nazwy podałam co więcej? ja mam kolor bourjois 52 a rimmela ivory ( czyli te najjaśniejsze). Tusz drogeryjny hmmm wzięłam ( bo w promocji) MF masterpiecie - ale najlepszey ever, ever to dior diorshow iconic - ale promocja w seporze -40% będzie dopiero po świętach:lol2: No to Magda prezent z głowy masz dokładnie - kupię chrupki kukurydziane na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 nie rozumiem pomysłu z lunetą - tzn sąsiadów będą dzieci podglądały i ich wc za kilka kawałków:lol2: Na ile im się będzie chciało rozkładać sprzęt, chować i oglądać gwiazdy jak obok będzie fb włączony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.11.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Reni u mnie tableta też by chcieli na szczęście jeszcze marki nie narzucają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 dzięki So tez oddała smoka mikołajowi - jak miała 2 latka. Oddała innym dzieciom które tyle co się urodziły i mieszkały w biednych krajach gdzie nie ma smoczków Była dzielna, nie płaka zupełnie. Mamy fotkę - jak akurat oddaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.11.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Telefon chce sobie zmienić i zastanawiam się czy nie wziąć właśnie z orange tam mają teraz promocję tablet do telefonu za 1 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 nie rozumiem pomysłu z lunetą - tzn sąsiadów będą dzieci podglądały i ich wc za kilka kawałków:lol2: Na ile im się będzie chciało rozkładać sprzęt, chować i oglądać gwiazdy jak obok będzie fb włączony? niebo Moja nie ma FB. Jedynie w proste edukacyjne gry grywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 nie rozumiem pomysłu z lunetą - tzn sąsiadów będą dzieci podglądały i ich wc za kilka kawałków:lol2: Na ile im się będzie chciało rozkładać sprzęt, chować i oglądać gwiazdy jak obok będzie fb włączony? Ja bym nie kupiła ale jak spadek to ok.Powiem tak w lato patrzyła ale ona za młoda , To juz ktos musi się tym interesować.Siostrzyczka akurat miała etap ,że duzo czytała o gwiazdach więc ok - szkoda ,że trwało to tylko 2 lata:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Telefon chce sobie zmienić i zastanawiam się czy nie wziąć właśnie z orange tam mają teraz promocję tablet do telefonu za 1 zł ale ipad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 To może trzeba kupować zanim marek nie podaje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts