women.beauty 22.11.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 ale ipad Nie u mnie jeszcze takich wymagań nie mają na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 ehh te dzieci - jak moje będą chciały ipada to Wy będziecie już na wesele odkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 ehh te dzieci - jak moje będą chciały ipada to Wy będziecie już na wesele odkładać Między naszymi 3 lata różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 mój będzie księdzem - także wiek nieważny jak tylko idziemy w stronę kościoła albo widzi kościelną wieżę to się drze " nie chce tam - nie pójdę tam";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 (edytowane) myślałam tez o mikroskopie.... Albo kupimy jej firmowy strój na basen (czwarty rok już pływa w szkółce). Okulary Dobre to wydatek powyżej stówki . Edytowane 22 Listopada 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.11.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Reni a jest sens wydawania tyle kasy na tego ipada tylko do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 mój będzie księdzem - także wiek nieważny jak tylko idziemy w stronę kościoła albo widzi kościelną wieżę to się drze " nie chce tam - nie pójdę tam";) napisałam pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 mój będzie księdzem - także wiek nieważny jak tylko idziemy w stronę kościoła albo widzi kościelną wieżę to się drze " nie chce tam - nie pójdę tam";) tzn pisze dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Reni a jest sens wydawania tyle kasy na tego ipada tylko do zabawy nie wiem:( ale wiem , ze to porządny sprzęt, cały rok nie dostaje żadnego prezentu tylko w grudniu, moim zdaniem zasługuje, zsikałaby się w majty ze szczęscia, ale nadal uważam , ze to droga zabawka, ten mini 1600 ale ten air 2100:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 No Reni a Ty studentka:) Magda tyś nie do zastąpienia z tymi promocjami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 haha akurat o apple to wiem - bo sama męczyłam mężą z okazji rocznicy ślubu - o biały komputer z jabłuszkiem:lol2:Ale ma bratowa - po 1.5 roku twierdzę, ze to jednak dość delikatny sprzęt jest, obudowa niby metalowa ale łatwo się rysuje. Więc mam też biały ale zwykłą sprawdzoną tosibę za połowę ceny:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.11.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Mnie już łeb rozbolał na myśl o tych prezentach i na dodatek jeszcze muszę w końcu kupić te karnisze lustro do przedpokoju i choinki wystrój by się przydało zmienić dość mam tej czerwono złotej tyle jeszcze wydatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Reni fajnie jak się dziecko prawie zsika z radości, ale co wobec tego za rok kupisz ? Wtedy Ci tylko quad lub auto zostanie Może lepiej DOZOWAĆ te prezenty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.11.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 (edytowane) Reni, widzę, że córa będzie gadżeciarą. Helloł Dziewczynki, mam dzisiaj pracowity dzień, sprzątanie od rana, Robert pospał sobie do 8:30 , ale to przez to, że noce nadal ciężkie, chociaż nie skarżę się, dajemy radę . Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 a ja własnie po rozmowach z mamami 5 latków i tez im strzela .A ja może wczoraj tak się w to zaczęlam wsłuchiwać ,że wydawało mi się że non stop to robi:).Ale mąż i tak pogada z ortopedą :)tylko ,że już spokojniejsza jestem:D.dzięki U mnie w przyszłym tygodniu facio od szafy się zjawia i zaczynam z sypialnią działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 chyba uciekły do rossmana wszystkie. Co do sypialni - wczoraj dostałam wycenę szafy na 2.70 długiej...ok 4tyś -także podziękowałam i biorę ikea pax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 http://www.meblobranie.pl/pokojowe/lawy/stolik-pixel.html a jakbym taki stolik do salonu zamówiła??.Tylko kolor beż czy inny??.Ta "cudo" kanapa ma beżowe wstawki. Ilonka ja nie uważam ,że się skarżysz:) działasz jak każda mama -mówisz o tym .Ząbkowanie to trudny okres więc zmęczona możesz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 woman - ja mam do kupienia przed świętami dwie lampy, karnicz, zasłony i firanki. O duperelach świątecznych nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ja tam mam taki dziwny skos, a tylko tam szafa może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 http://www.agatameble.pl/produkty/aranzacja/safe-4 ta mi sie podoba ale łóżek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts