mirela99 22.11.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 mirkami - nie bierz tego stolika - biały lakier na stoliku się choernie rysuje. Chyba że dorobisz sobie to niego szybę... tylko co z farfoclami które wpadną pod ? Szorować szybę z 2 stron ?...Wiem, bo sama od przeszło roku szukam czegioś takiego.... i albo stanie na szybie na górze albo na drewnie olejowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 mirkami - nie bierz tego stolika - biały lakier na stoliku się choernie rysuje. Chyba że dorobisz sobie to niego szybę... tylko co z farfoclami które wpadną pod ? Szorować szybę z 2 stron ?... Wiem, bo sama od przeszło roku szukam czegioś takiego.... i albo stanie na szybie na górze albo na drewnie olejowanym. no własnie to samo myslę w tym samym czasie co ty piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.11.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ilonka ja nie uważam ,że się skarżysz:) działasz jak każda mama -mówisz o tym .Ząbkowanie to trudny okres więc zmęczona możesz być To dobrze, bo ja w sumie bardziej gadam niż wyrzekam, szkoda mi małego, że coś go ciągle męczy, ale my dajemy sobie super radę, wstajemy na zmianę i nie jest źle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.11.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 mirkamis, fajny, ale zgadzam się z dziewczynami, blat strasznie się będzie rysował, ja mam komodę lakierowaną i chociaż nie stawiam nic na wierzch, już jest porysowana, nie wyobrażam sobie takiego stolika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Reni fajnie jak się dziecko prawie zsika z radości, ale co wobec tego za rok kupisz ? Wtedy Ci tylko quad lub auto zostanie Może lepiej DOZOWAĆ te prezenty ? wiem, wiem tylko wiesz jak samemu sie niczego nie miało to swojemu by się nieba uchyliło, z drugiej strony tablet byłby tez dla wszystkich, u mnie najpierw lekcje potem czas wolny, nie aby nikt sie nie dopchał bo córka sobie gra, nie wiem sama, drogie to ale kupiłabym jej a korzystali by wszyscy, tak jak z komputerem, dostała na komunię a wszyscy uzywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ilonko, słowo pisane czasami w inny sposób się interpretuje:)więc rozumiem twoje obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ja wzoru szukałam dla mojego a tu wzór -ok a cena się zdziwiłam ,ze tylko tyle i zaczęłam zastanawiać czy nie lepiej zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Reni jak jej kupisz Audi A1 to też każdy może jeździć - małe, zaparkujesz wszędzie;) Mirka popieram co dziewczyny piszą o stoliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.11.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 No ja w tamtym roku dostała spóźniony prezent Mikołajkowy auto ciekawe czym mnie w tym roku zaskoczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 to ja się chyba nie mam co zastanawiac nad marzeniem Albinoska http://www.smyk.com/simba-mega-koparka-na-kabel,p1081030203,zabawki-gry-dla-dzieci-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.11.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 to ja się chyba nie mam co zastanawiac nad marzeniem Albinoska http://www.smyk.com/simba-mega-koparka-na-kabel,p1081030203,zabawki-gry-dla-dzieci-p Magda mój jest pasjonatem koparek ale to ma po tacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Reni jak jej kupisz Audi A1 to też każdy może jeździć - małe, zaparkujesz wszędzie;) Mirka popieram co dziewczyny piszą o stoliku nie, nie A1 nie, jak już to BMW 1:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 haha widzisz - Niemcy by nas podzielili - ja za A. chociaż mój mąż ost sprzedał co mial i niby skodę kupić ma rapid combi albo octavię combi ( z nadzieją, ze wózek będzie trzeba wozić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.11.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 nie, nie A1 nie, jak już to BMW 1:lol2::lol2::lol2: Mi się to auto bardzo podoba następne na mojej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Woman - mam nadzieję że ta pasja kiedyś mija - chociaż bardzo przyjemna:) po lego duplo na pewno tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.11.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Woman - mam nadzieję że ta pasja kiedyś mija - chociaż bardzo przyjemna:) po lego duplo na pewno tańsza Jak przeminie mu z zabawek to prawdziwe przejmie po tacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 :jawdrop: hahaha no to ma przynajmniej wzór - mój to z kosmosu sobie te kopary wziął chyba... no dobra z Boba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Reni - każdy ma swój styl wychowywaniu. Ale mój się bardzo rózni od Twojego jednak. Ja myślę, ze jak dziecko tak wszystko dostaje to zawsze tego będzie w przyszłości wymagac od swoich bliskich (postawa roszczeniowa). Będzie do tego przyzwyczajone. Nie bęzie wiedzieć, ze na wiele rzeczy trzeba zapracować, postarać się itd. A najbardziej przemawia do mnie argument - że będzie szukała takiego męża który ją kasą (gadżetami) kupi. Oj... a potem to już idzie jak po równi pochyłej. JA So uczę, że do wszystkiego trzeba dojśc samemu, zapracować. Teraz sie powinna uczyć żeby w przyszłości dobrze zarabiać (no chyba, ze się podepnie pod męża - ale dla mnie ta opcja jest najgorsza z możliwych). Zabawek tez nie kupujemy czesto - tylko na święta i urodziny. Jak coś chce, to sprzedajemy na targu staroci lub allegro stare zabawki, czasami coś dokładam i kupuje sobie nowe. Albo zarabia ocenami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.11.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 (edytowane) ja myslę o tablecie bo moja ma urodziny jeszcze 18, czyli na dwie okazje i cała rodzina sie dołoży i chyba kupię tableta, tylko moja ma wymagania Appla:mad: Jako miłośniczka Apple popieram wybór córci Edit: Reni, sprzęt drogi więc w kwestii tego czy kupić czy nie się nie wypowiadam, bo każdy ma inne podejście, ale jeśli już się zdecydujecie, to zawsze można o leasingu pomyśleć. Edytowane 22 Listopada 2013 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 22.11.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 ale ipad to moze niech poda jakis sensowny powod dlaczego to MUSI byc ipad? bo jesli powie 'bo mi sie podoba' to czeka was powazna rozmowa ze w zyciu nie mozna miec wszystkiego i tylko dlatego ze jest obecnie na to moda bo pozniej bedzie coraz gorzej...ale po co ja ci to mowie taki prezent to za zdanie do dobrego gimnazjum jej fundnij ew jak zda wzorowo do nastepnej klasy - bedzie miala motywacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts