Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

markoto na 30 dziewczynek około 7 miało inne sukienki a reszta takie same z tymi plelerynkami śnieżkami, mnie się tak nie podobało, a że pyskata jestem, jak mąż twierdzi, postawiłam na swoim i moja córka poszła jak ja chciałam, wkońcu moje dziecko, ja wychowuję i ja decyduję, wkurzało mnie to że rodzice chcieli byle by taniej, najtańsze sukienki z najtańszych materiałów, co tu dużo gadac córa ma charakter po mamie i nie chciała takiej samej jak inni.

rere, Pan mąż w pracy i jeszcze nie wie, ze zdjecie dałam, ale w końcu mój mąż to mi wolno, miedzy dziećmi jest rocznikowo 5 lat a jak liczyć miesiacami to 4 lata i 3 miesiące, bo córka z grudnia a syn z marca

Reni:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Boziu jakbym widziała siebie, swojego m i dzieci!

Ja też jestem blondynką Twojej postury, a mój m też taki przystojny misiek postury Twojego m ( bez urazy oczywiście) Ja nie lubię chuderlaków;) I dzieci w podobnym wieku, tyle że mój synek młodszy:)

Reni córcia wyglądała wyjątkowo inaczej niż wszystkie dziewczynki, orginalnie i ślicznie!

Renatko przepiękna, zgrabniutka, kobieta z Ciebie, nawet fryzury mamy podobne :rotfl:

MarJel ja już w sobote jak napisałas ze nawet masz takie same sztućce, pomyślałam że do jednego wora to nas na bank trza dać, a tu jeszcze tyle wspólnego, ja nie nie lubię chudych, aczkolwiek mój przytył jak byśmy w ciąży z córką tyle, że ja po urodzeniu wróciłam do formy a mu juz zostało

Po pierwsze, koszmarne te sukienki z futerkami - tandetne jakieś takie... Słuszna decyzja, że się wyłamać chciałaś...

Po drugie - pozdrów męża :lol2:

Po trzecie - córcia wyglądała bosko. Oryginalnie, ładnie, ale delikatnie, jak na komunię przystało, mimo, że kolor wplotłaś w jej sukieneczkę...

No i na deser - zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam :) Drobną, ale brunetkę... Ale powiem Ci, że charakterek to widać, oj widać :):):) I widać też, skąd ten styl w urządzaniu domu - pasuje bardzo do Ciebie :)

P.S. Czyżby córcia też kozą była?

MarJel ja już w sobote jak napisałas ze nawet masz takie same sztućce, pomyślałam że do jednego wora to nas na bank trza dać, a tu jeszcze tyle wspólnego, ja nie nie lubię chudych, aczkolwiek mój przytył jak byśmy w ciąży z córką tyle, że ja po urodzeniu wróciłam do formy a mu juz zostało

Twój m dobrze wygląda mój m jest grubszy. U nas wszyscy się śmiali że oboje chodzimy w ciąży, on ma teraz taki brzuch ja jak w zaawansowanej ciąży miałam:D

Nooo Reni w końcu Cię można zobaczyć :wave: piękna kobieto! No nic innego nie wymyślę.

Córcia wyglądała bardzo ładnie i oryginalnie. Dziewczynki pewnie nie były szczęśliwe że mają takie same sukienki, a rodzice raczej nie wykazali się inwencją. Bardzo fajnie że postanowiłaś ubrać swoją latorośl inaczej.

Ja na swojej komunii (kiedy to było !?) miałam pelerynkę ale z delikatnego futerka, z tym że u mnie to ja byłam oryginałem :lol2: a te pelerynki są jakieś takie....dobrze że wybrałaś bolerko :)

Też myślałam że jesteś brunetką :lol2:

No Reni, w końcu wiem, do kogo piszę :yes: Jakoś raźniej będzie, chociaż trochę mnie onieśmieliłaś muszę przyznać, bo laska z Ciebie taka, że pewnie zapomniałabym języka w gębie z wrażenia, gdyby przyszło mi odezwać się do Ciebie w cztery oczy ;)

Córka wyglądała ślicznie - te pelerynki z futerkiem baaardzo mi się nie podobają :no:

Edytowane przez Ilona Agata

To i ja dorzucę swoje zachwyty.

Córcia ślicznie wyglądąła w sukience, skromnie i delikatnie. Dobrze że nie ubrałaś jej w tą nieco tandetną pelerynkę.

Z Ciebie jak już dziewczyny pisały niezła laska ;)

Stół komunijny cudny, oj postarałaś się mamuśka - wszystkich na pewno zachwyciłaś ;)

PS. Pozdrowionka dla męża ;)