Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

myślisz, że rozumie Reni?

mnie to krew zalewała jak wracałam z podstawówki z kluczem na szyi obiadu do 17 nie było, w szkole to wiadomo jaki obiad... a koleżanka o 17 szła z mamą do MOKu na tańce - obie po obiedzie, po herbatce z ciastem. Jak ja tego zazdrościłam!

Edytowane przez Magda_lena85

Ja psuję telefony na potęgę, a ten był niezniszczalny - po schodach spadał, na płytki, na kamienie, do kompotu :lol2:. Szkło nieporysowane, trochę plastik zdarty z tyłu i tyle. Działał bez zarzutu do samego końca (nigdy się nie zawiesił, nie wyłączył, bateria nie słabła z wiekiem, można go było na bieżącą updatować).

Nie miałam butów za 15 tys. :no:, więc nie mam porównania. Jednak wiem, że tablet za 500 zł rozpadnie się szybciej niż droższy i od samego początku będzie gorzej działać.

Nie wiem, dlaczego uważacie, że nie można uczyć dziecka od małego, że dobra jakość jest ok, przecież dzieciak głupi nie jest, wie, że na to trzeba zapracować, a żeby mieć dobrą pracę - trzeba się uczyć. To także dobra nauka, że rzeczy należy szanować, mają swoją wartość, itp.

Oczywiście o ile dziecko jest w miarę rozsądne,przykłada się do nauki, nie łobuzuje, nie szpanuje, nie wywyższa się, nie wyśmiewa z innych, ale to kwestia rozmowy i odpowiednich priorytetów w domu, a nie dawania czy nie dawania prezentów.

Edytowane przez Ilona Agata

druga taka marka to alfa ;)

Reni ma alfę i łysą głowę? :D

dokładnie :)

Magda a ty na you tube ten dżaket znalazłaś :rotfl:

fajny skąd on ?

jak oglądałam w sobotę VOFp na 2jce

własnie, ze się mylisz :)

oświeć mnie Mirela - bo za edt edp nie dałabym więcej jak 1000 - a już mega drożyzną dla mnie jest thierry mugler

Ja jestem po polibudzie, nie mam dwóch lewych rąk, wiele umiejętności a pracy nie znalazłam i odtąd uważam, że wykształcenie i to co się potrafi nie mają żadnego znaczenia. Teraz polegam na sobie bo chcę być sama sobie sterem i okrętem. Mam w nosie ulizanych bubków, którzy na rozmowach kwalifikacyjnych patrzą na cycki, a potem pytają czy ma się dzieci.

myślisz, że rozumie Reni?

mnie to krew zalewała jak wracałam z podstawówki z kluczem na szyi obiadu do 17 nie było, w szkole to wiadomo jaki obiad... a koleżanka o 17 szła z mamą do MOKu na tańce - obie po obiedzie, po herbatce z ciastem. Jak ja tego zazdrościłam!

rozumie, bo tłumaczę dlaczego tak jest, i nie oszukujmy się chodzi o ciuchy, dom, rzeczy, samochody, żeby nie wyszło źle ale porównianie

mama, tata , 2 dzieci mieszkają z dziadkami w starym domu, tata pracuje dorywczo, mama siedzi w domu i jakos od wypłaty do wypłaty żyją, też mogłabym siedziec w domu , mąż na etacie i finito ale jak chce sie pojechac na wakacje, na narty, mieć ładne ubranie, ładny dom to tzreba na to zapracować i sory ale jeden rodzić czesto nie daje rady sam, choc są i tacy wiadomo

dzieciom nie zależy na apple czy nie apple... adidas czy nike - chcą to samo co mają rówieśnicy.

Tak było za moich czasów;)

Magda, teraz chyba jest ciut inaczej jednak ;) Moje dzieci (głównie syn) rozpoznają marki typu Adidas, Puma czy Nike bez problemu mimo, że sami nie nosimy sportowych ciuchów więc w takich sklepach nie bywamy.