reni1980 22.11.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 I oczywiście niefajnie, jak za każdym razem jest coś drogiego, bo dzieciak chce więcej i więcej, ale jak od czasu do czasu spełni się marzenie? Reni pisała, że córa komputer dostała kilka lat temu, nie rok temu. dokładnie dostała kase na komunię ale komputer dopiero w zeszłym miesiacu, bo uznałam , ze 8 latce nie potrzeba komputera, teraz ma 11 i dopiero do dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.11.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Napisałabym tu o pewnej skrajności, ale nie ma pod nią publiki. Podejrzewam, że byście nie zrozumiały . Dziecka nie będę uczyć, że markowe=dobre. Nauczę, że coś może być dobre niezależnie od tego jakiej jest marki i ile kosztuje. Musi po prostu spełniać pewne standardy jakości i sprostać naszym oczekiwaniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Reni ja to rozumiem - ale czasem jak patrzę na Młodego to mam wrażenie, że coś mi mija między palcami a dziecko już nigdy nie będzie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ja jestem po polibudzie, nie mam dwóch lewych rąk, wiele umiejętności a pracy nie znalazłam i odtąd uważam, że wykształcenie i to co się potrafi nie mają żadnego znaczenia. Teraz polegam na sobie bo chcę być sama sobie sterem i okrętem. Mam w nosie ulizanych bubków, którzy na rozmowach kwalifikacyjnych patrzą na cycki, a potem pytają czy ma się dzieci. Dokładnie albo czy masz męża?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Yokasta pisz, pisz - ja lubię dyskusje, tym bardziej że każda jest inna, ma inne cele, jest w innym wieku, na innej pozycji życiowej itp. Ania - pewnie masz rację, za moich czasów kablówki nikt nie miał na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Reni ja to rozumiem - ale czasem jak patrzę na Młodego to mam wrażenie, że coś mi mija między palcami a dziecko już nigdy nie będzie małe. Magda ja też, ale ja pracować musze i chce, nie będę siedzieć w domu aby być z dziećmi, ponadto uważam, ze praca do 16 i od 16.15 jedno z rodziców jest w domu , to i tak super bo są tacy co obydwoje pracuja do późna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.11.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Nie. Tego co bym chciała napisać naprawdę byście nie zrozumiały bo podejrzewam, że żadna jak tu jest nigdy w takiej sytuacji nie była. Z resztą to zbyt osobiste. Nikomu nie życzę. Ale od tej pory nie dyskutuję o torebkach za 1000 zł i innych, z mojego punktu widzenia, niedorzecznych inwestycjach. Jak czytam, że coś jest drogie to dobre albo markowe to dobre to mi się bebechy w środku wywracają. Ale dlaczego to robią - tego nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 oświeć mnie Mirela - bo za edt edp nie dałabym więcej jak 1000 - a już mega drożyzną dla mnie jest thierry mugler oj.... Mówisz o angelu ?? D rogie to jest: Amouage (memoir man - mój ulubiony), Majda Bekkali. Nassomato Duro, Kilian, czy Black Cube Ramona Molvizara. To przeważnie EDP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 no czasy sie zmieniają i tego nic nie zmieni, ja leciałam pierwszy raz samolotem jak miałam 28 lat a córka miała 4 chyba, ale świat pędzi a my razem z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.11.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 (edytowane) Napisałabym tu o pewnej skrajności, ale nie ma pod nią publiki. Podejrzewam, że byście nie zrozumiały . Dziecka nie będę uczyć, że markowe=dobre. Nauczę, że coś może być dobre niezależnie od tego jakiej jest marki i ile kosztuje. Musi po prostu spełniać pewne standardy jakości i sprostać naszym oczekiwaniom. yoka, to jest bardzo "popularne" twierdzenie, ale pokaż mi markę, która robi dobrze i tanio? Jak Samsung zaczął produkować dobrze to i cena wzrosła. Istnieją oczywiście marki, które produkują drogo i szajs (np. Zara), ale ze świecą szukać takiej, w której jakość jest tania (jak jest dobre, to jest popyt, a rynek dyktuje cenę). Edytowane 22 Listopada 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.11.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ja siedze w domu ale nie z własnego wyboru.Już nawet o interesie własnym myślę i nic wymysleć nie umiem.Wiadomo 2 pracuje to i sytuacja inna a tak dom nie wykończony albo zrobione coś tak żeby było.Troche finanse też ważne w podjęciu decyzji o drugim dziecku bo przecież jak ktoś żyje od 1 do 1 to na pieluchy i witaminy ciężko będzie go stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 22.11.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: zartujesz chyba to właśnie eleganckie auto, jeszcze nie widziałm w alfie dresiarzy mowilam ze to druga marka ktora sie ciagle PSUJE a nie kto nia jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Napisałabym tu o pewnej skrajności, ale nie ma pod nią publiki. Podejrzewam, że byście nie zrozumiały . Dziecka nie będę uczyć, że markowe=dobre. Nauczę, że coś może być dobre niezależnie od tego jakiej jest marki i ile kosztuje. Musi po prostu spełniać pewne standardy jakości i sprostać naszym oczekiwaniom. yoka - z ust mi to wyciągnęłaś. I jeszcze że wykształcenie i pochodzenie nie wpływa na to jakim kto jest cłzowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Jak czytam, że coś jest drogie to dobre albo markowe to dobre to mi się bebechy w środku wywracają. Ale dlaczego to robią - tego nie powiem. Yokasta ok - chociaż wydaje mi się, że kobiety nawet często jak tak nie myślą/nie sprawdzą to po prostu nieświadomy konsumpcjonizm zrobił swoje. oj.... Mówisz o angelu ?? D rogie to jest: Amouage (memoir man - mój ulubiony), Majda Bekkali. Nassomato Duro, Kilian, czy Black Cube Ramona Molvizara. To przeważnie EDP. tak Angel - lubię go na jakieś okazje, ale nie za tą cenę. To przecież klasa jak lacoste albo inne. O w/w nie słyszałam - ale na pewno zgogluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.11.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Są różne niszowe, lokalne produkty z małych manufaktur. Nie mówię o telefonach - wiadomo. ALe i tu Apple to jedno wielkie gówno w złotym papierku. Nie wiem czemu mam Ci wskazywać takie firmy, bo zależy co chcesz kupić. Poza tym jedno nie wyklucza drogiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 oj.... Mówisz o angelu ?? D rogie to jest: Amouage (memoir man - mój ulubiony), Majda Bekkali. Nassomato Duro, Kilian, czy Black Cube Ramona Molvizara. To przeważnie EDP. :wtf::wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ale nie można od razu twierdzić, ze jak BMW to dobe. Że jak Clain to dobre. Każdej nawet najbardziej renomowanej firmie zdarzają się wpadki, niedociągnięcia. I nie powinno się ślepo wierzyć marce i cenie. Trzeba wszystko zweryfikować. Np największy szajs jaki w życiu kupiłam to była sukienka z Solara za 700 pln. Ale juz torebka za 600 pln z Solara jest najlepszą z torebek jakie kiedykolwiek miałam. A ceną tym bardziej się nie sugeruję - bo kupuję ciuchy w szmateksach . Tam macam materiał, oglądam krój i kupuję. I mam np. cudowna wełniana spódnice w łowickie wzory za 35 pln. Kilka razy mnie kobiety nawet na ulicy zaczepiały z zapytaniem gdzie ja kupiłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 MAgda - pomogę Ci kupic tanio jak go chcesz . Siedze od 8 lat na perfumowym forum - tam są dipero marki.... A angela... sprzedałam ostatnie 30 lm za... czekoladę . Teraz mam w szufladzie w pracy Lempicką - moze ktorac chce ? Tą waniliową ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 mowilam ze to druga marka ktora sie ciagle PSUJE a nie kto nia jezdzi a juz nie , 156 to był nie wypał ale już 159 całkiem całkiem, ja mam 6 letnią juz i nadal jeździ ale prawda taka, ze nie ma juz passata który zrobi pół miliona km dzis wszystko gówno a drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Najlepsza lampa u mnie w domu ? Kanlux MAyor za 85 pln - w kuchni NAjlepsze światło w całym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts