Ilona Agata 22.11.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Są różne niszowe, lokalne produkty z małych manufaktur. Nie mówię o telefonach - wiadomo. ALe i tu Apple to jedno wielkie gówno w złotym papierku. Nie wiem czemu mam Ci wskazywać takie firmy, bo zależy co chcesz kupić. Poza tym jedno nie wyklucza drogiego. No bo ja nie znam i chciałabym poznać, gdzie lepiej robić zakupy. Zauważyłam też, że produkt niszowy, tzw. hand made jest dużo droższy od sieciówkowego (osoba zarabia na 10 klientach, nie na 100 000, a chce przeżyć do pierwszego). Apple to najlepsza firma, z jaką do tej pory miałam do czynienia. Wszyscy użytkownicy tak twierdzą. Wszyscy użytkownicy wracają do tej firmy (nie znam nikogo, kto by się zawiódł), więc słowa o "wielkim gównie" są trochę na wyrost. Ja np. nie kupiłabym od nich komputera, bo wg mnie jest absurdalnie drogi, ale telefon czy tablet już tak, bo jakość mnie przekonuje, a inne konkurencyjne firmy (Samsung, Sony) mają cenę zupełnie porównywalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Kochana mamy vectrę.... ma 390 tyś Ale nie pytaj z którego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.11.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Są różne niszowe, lokalne produkty z małych manufaktur. Nie mówię o telefonach - wiadomo. ALe i tu Apple to jedno wielkie gówno w złotym papierku. Yokasta, iphona nie mam więc się nie wypowiem, ale jeśli chodzi o ipady czy Macbooki, to się z Tobą nie zgodzę. Te komputery jako jedyne jakie mieliśmy nigdy (NIGDY) się nie zawiesiły, nigdy nie miały wirusa, nigdy nie były w naprawie i jedyne, czego trzeba im po latach pracy (mielą u nas bardzo ciężkie pliki i pracują codziennie po kilkanaście godzin), to wymiana baterii na przykład. A "normalne" laptopy (w sensie nie Apple) to wiecznie albo wirus, albo zawieszania się, albo plik za duży i trzeba kompa restartować. O jakości programów do obróbki plików nie wspomnę. Może zależy, do czego się komputera używa. My w każdym razie widzimy różnicę i mimo, że wydatek ogromny i boli, to do "normalnych" komputerów nie wrócimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Kochana mamy vectrę.... ma 390 tyś Ale nie pytaj z którego roku tak jeśli auto ma ileś lat to sie zgodzę ale dzisiejsze nowe disle które mają certyfikaty na ochronę środowiska i filtry z tym zwiazane to jedno wielkie gówno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 22.11.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 No bo ja nie znam i chciałabym poznać, gdzie lepiej robić zakupy. Zauważyłam też, że produkt niszowy, tzw. hand made jest dużo droższy od sieciówkowego (osoba zarabia na 10 klientach, nie na 100 000, a chce przeżyć do pierwszego). Apple to najlepsza firma, z jaką do tej pory miałam do czynienia. Wszyscy użytkownicy tak twierdzą. Wszyscy użytkownicy wracają do tej firmy (nie znam nikogo, kto by się zawiódł), więc słowa o "wielkim gównie" są trochę na wyrost. Ja np. nie kupiłabym od nich komputera, bo wg mnie jest absurdalnie drogi, ale telefon czy tablet już tak, bo jakość mnie przekonuje, a inne konkurencyjne firmy (Samsung, Sony) mają cenę zupełnie porównywalną. Jestem tego samego zdania... Sama mam, używam i jestem bardzo zadowolona. Ba! Nie wymieniłabym na żaden inny telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Yokasta, iphona nie mam więc się nie wypowiem, ale jeśli chodzi o ipady czy Macbooki, to się z Tobą nie zgodzę. Te komputery jako jedyne jakie mieliśmy nigdy (NIGDY) się nie zawiesiły, nigdy nie miały wirusa, nigdy nie były w naprawie i jedyne, czego trzeba im po latach pracy (mielą u nas bardzo ciężkie pliki i pracują codziennie po kilkanaście godzin), to wymiana baterii na przykład. A "normalne" laptopy (w sensie nie Apple) to wiecznie albo wirus, albo zawieszania się, albo plik za duży i trzeba kompa restartować. O jakości programów do obróbki plików nie wspomnę. Może zależy, do czego się komputera używa. My w każdym razie widzimy różnicę i mimo, że wydatek ogromny i boli, to do "normalnych" komputerów nie wrócimy ja tez tylko takie opinie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.11.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 dziewczynki muszę bo chichram z tego sama http://img.wiocha.pl/images/5/1/51f9ce337f6ca5ba2c5d97100a2031b7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 boże to jest obrzydliwe :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.11.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Już jestem ale u mnie leje właśnie się dowiedziałam że jedna rodzina z finału bitwy o dom mieszka niedaleko mnie Bastki prezentu dla męża szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.11.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 panom na 10000% potrzebne woskowanie hahhahahaha:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.11.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 A ja znam całe mnóstwo osób które też kijem apple nie dotkną, mam dziesiątki klientów naprawiających ten szajs i wiem jak jest w środku zbudowany. Więc dla mnie to wielkie gówno i tyle. Chyba mam prawo do własnej opinii, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 bitwa o dom... co to takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 A ja znam całe mnóstwo osób które też kijem apple nie dotkną, mam dziesiątki klientów naprawiających ten szajs i wiem jak jest w środku zbudowany. Więc dla mnie to wielkie gówno i tyle. Chyba mam prawo do własnej opinii, nie? no pewno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 bitwa o dom... co to takiego ? a widzisz jak sie telewizji nie ogląda to tak jest:lol2::lol2: a kto odpadł we srodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.11.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 bitwa o dom... co to takiego ? Program na Polsacie do wygrania mieszkanie w warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 22.11.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 A ja znam całe mnóstwo osób które też kijem apple nie dotkną, mam dziesiątki klientów naprawiających ten szajs i wiem jak jest w środku zbudowany. Więc dla mnie to wielkie gówno i tyle. Chyba mam prawo do własnej opinii, nie? Oczywiście, ze masz. Nikt Cie przecież nie atakuje. Nie będę jednak ukrywać, że na Apple najbardziej narzekają ci, którzy go nie mają. Ale to taka mała dygresja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Program na Polsacie do wygrania mieszkanie w warszawie na tvn:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.11.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Oczywiście, ze masz. Nikt Cie przecież nie atakuje. Nie będę jednak ukrywać, że na Apple najbardziej narzekają ci, którzy go nie mają. Ale to taka mała dygresja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.11.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 A ja znam całe mnóstwo osób które też kijem apple nie dotkną, mam dziesiątki klientów naprawiających ten szajs i wiem jak jest w środku zbudowany. Więc dla mnie to wielkie gówno i tyle. Chyba mam prawo do własnej opinii, nie? Yokasta, oczywiście że masz. Ja tak samo tylko swoje zdanie wyrażam, chociaż może mniej radykalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts