Magda_lena85 22.11.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 miałam/mam ale nie za 120 zł - w czasie wyprzedaży za 80 zł spokojnie da się adidas climcool - zawsze patrzę w sklepie city sport ( moim zdaniem mają najtańsze ceny). Nie wiem czy pamiętacie nokia 3200 - jak ja lubiłam ten telefon...pierwsze miłosne smsy i inne cuda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ania w kompie to mało co się może popsuć - zazwyczaj nawala oprogramowanie. Chociaż nei jeden informatyk mnie przekonywał, ze Dell to dobre komputery. Ale ja się nie znam...czysta abstrakcja dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.11.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Mialam, przecież napisalam. dobra ide do malego, on jest naprawde SMART Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 a propo hejtowania - pozdrawiam Panie nas podczytujące i hejtujące na prvach, fb i innych miejscach:lol2::lol2: Nie ma to jaj żyć cudzymi wpisami i z zazdrości chować głowę w piasek. chyba od tego będę zaczynała każdy dzień na fm;) :wtf::wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 miałaś dać LAJKA edytuj hahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ilonka 9 lat temu kupiłam córce spodnie z nike, teraz chodził mój syn, juz za małe, prane tysiąc razy, bez dziury, niezmechacone itd chciałam kupic takie same teraz i mam wrazenie , ze materiał nie taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.11.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Telefony obydwoje mamy stare. Maja dzwonic i smsowac. Z zadnego smmartfona nie bylam zadowolona tylko ze my sie nie przywiazujemy do marek. Do naszej pracy smartfoon sie nie przydaje. Z tableta tez nie lubie korzystac bo wszystko jest za male . Chyba jestem analogiwa. Aniu widzisz i sprawdza sie co mowilam. Funkcjonalnosc. A ze akurat ta marka ja mma to juz inna sprawa. Przynajmniej tak mi się wydaje. yoka, a internet? Ja przy blogowaniu potrzebuję - w każdej chwili mogę zatwierdzać komentarze, odpisywać na maile, na fejsie śmigać, ba! Nawet wpisy zamieszczać lub jeśli jestem poza domem podłączyć komputer do neta (nie mam bezprzewodowego) przez telefon. Smartfon baaardzo się przydaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Reni trzeba patrzeć żeby były z ta technologią - bo te zwykłe bawełniane są beee a właśnie skąd macie neta?bo ja mam iplus lte..i odliczam dni az się umowa skończy.I wtedy coś stałego biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.11.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ja przy blogowaniu potrzebuję - w każdej chwili mogę zatwierdzać komentarze, odpisywać na maile, na fejsie śmigać, ba! Nawet wpisy zamieszczać lub jeśli jestem poza domem podłączyć komputer do neta (nie mam bezprzewodowego) przez telefon. Smartfon baaardzo się przydaje . A tego to na przykład ja nie rozumiem :D:D Telefon, to telefon. Ma dzwonić A już jak jestem poza domem, to zupełnie nie mam potrzeby zaglądać, co się w necie dzieje Tak więc smartfony nie dla mnie, bo i tak używałabym tylko jednej funkcji - dzwonienia. Chociaż podejrzewam, że niedługo wyjścia nie będę miała, bo w salonach przy wymianie aparatu coraz trudniej o "normalny" telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 yoka, a internet? Ja przy blogowaniu potrzebuję - w każdej chwili mogę zatwierdzać komentarze, odpisywać na maile, na fejsie śmigać, ba! Nawet wpisy zamieszczać lub jeśli jestem poza domem podłączyć komputer do neta (nie mam bezprzewodowego) przez telefon. Smartfon baaardzo się przydaje . Ilonka -a ja własnie tego unikam. Nie mam czasu na takie rzeczy. Poza pracą poświęcam się rodzinie i swoim zaintereowaniom. A internet do nich na pewno nie należy. Zawsze mnie dziwiły fotki pstrykane np na Giewoncie lądujące od razu na FB. Zamiast cieszyć się otaczającą przyrodą ktoś śmiga po necie.... mnie takie rzeczy nie siedzą. I dlatego nigdy nie wykorzystałabym takich urządzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.11.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ilona,jak jestem poza domem to pewnie zajęta lub w gościach . Ja nic nie widzę nawet na iphone'ach choć są stosunkowo duże (o, znalazłam plus ). Korzystam tylko z kompa i robię wszystko na bieżąco i tylko kiedy Antoś śpi. Mam smartfona bo musiałam zamienić się z mamą, jakieś LG, nawet nie wiem jakie bo korzystam tylko do dzwonienia i smsowania i tyle funkcjonalności mi wystarcza. A jeszcze wrócę do stolarza, u Beaty naprawdę zapłaciłam niewiele, ceny porównywalne do Ikei, jakość super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.11.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ja też nie używałam przed założeniem bloga - nie jestem jakimś internetowym maniakiem, nie mam prywatnego konta na facebooku . Mirela, większość ludzi używa telefonu po prostu do pracy, nie siedzą w necie, bo mają takie widzimisię (np. mój brat musi na bieżąco sprawdzać maile, a ktoś z boku mógłby powiedzieć: "Nie cieszy się przyrodą, tylko śmiga po necie"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 mój brat musi na bieżąco sprawdzać maile czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.11.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ja nie lubię smartfona ze wzglęu że trzeba często ładować, a ja z internetu w nim korzystam sporadycznie.Neta mam z internet, wcześniej miałam z plusa niestety u mnie nie ma możliwości podciągniecia niczego stałego ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ilona no sorki, tego nie rozumiem...Ale powiedz te dzieciaki smigające z iphonami tez do pracy je wykorzystują ? A o przyrodzie mówiłam - bo na FB wiele takich fotek od kolezankek z pracy ląduje - tez odbieraja maile służbowe wtedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 heloł Diana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 ja mam radiówkę z małej firemki miejscowej. Teraz się sprzedali jakiejś większej. Problemów nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.11.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 przez 1.5 roku nie miałam problemów z plusem - przy czym wiadomo ilość transmisji ograniczona.Ale za to od kilku m-c w trakcie nie da się połączyć - dzwonienie na infolinię to koszmar - 15 razy czlowiek przełączany...odesłanie jakieś np do działu windykacji w celu spr należności - a tam wszystko zawsze zapłacone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.11.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 czemu? Nie wiem, prowadzi własną firmę, takich ma klientów, że musi być pod telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 sorki - co godzinę sprawdza ? Mnie się to wydaje już lekka przesadą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts