Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Telefony obydwoje mamy stare. Maja dzwonic i smsowac. Z zadnego smmartfona nie bylam zadowolona tylko ze my sie nie przywiazujemy do marek. Do naszej pracy smartfoon sie nie przydaje. Z tableta tez nie lubie korzystac bo wszystko jest za male :). Chyba jestem analogiwa. Aniu widzisz i sprawdza sie co mowilam. Funkcjonalnosc. A ze akurat ta marka ja mma to juz inna sprawa. Przynajmniej tak mi się wydaje.

yoka, a internet? Ja przy blogowaniu potrzebuję - w każdej chwili mogę zatwierdzać komentarze, odpisywać na maile, na fejsie śmigać, ba! Nawet wpisy zamieszczać lub jeśli jestem poza domem podłączyć komputer do neta (nie mam bezprzewodowego) przez telefon. Smartfon baaardzo się przydaje :yes:.

Ja przy blogowaniu potrzebuję - w każdej chwili mogę zatwierdzać komentarze, odpisywać na maile, na fejsie śmigać, ba! Nawet wpisy zamieszczać lub jeśli jestem poza domem podłączyć komputer do neta (nie mam bezprzewodowego) przez telefon. Smartfon baaardzo się przydaje :yes:.

A tego to na przykład ja nie rozumiem :D:D:D Telefon, to telefon. Ma dzwonić ;) A już jak jestem poza domem, to zupełnie nie mam potrzeby zaglądać, co się w necie dzieje ;) Tak więc smartfony nie dla mnie, bo i tak używałabym tylko jednej funkcji - dzwonienia. Chociaż podejrzewam, że niedługo wyjścia nie będę miała, bo w salonach przy wymianie aparatu coraz trudniej o "normalny" telefon.

yoka, a internet? Ja przy blogowaniu potrzebuję - w każdej chwili mogę zatwierdzać komentarze, odpisywać na maile, na fejsie śmigać, ba! Nawet wpisy zamieszczać lub jeśli jestem poza domem podłączyć komputer do neta (nie mam bezprzewodowego) przez telefon. Smartfon baaardzo się przydaje :yes:.

Ilonka -a ja własnie tego unikam. Nie mam czasu na takie rzeczy. Poza pracą poświęcam się rodzinie i swoim zaintereowaniom. A internet do nich na pewno nie należy. Zawsze mnie dziwiły fotki pstrykane np na Giewoncie lądujące od razu na FB. Zamiast cieszyć się otaczającą przyrodą ktoś śmiga po necie.... mnie takie rzeczy nie siedzą. I dlatego nigdy nie wykorzystałabym takich urządzeń.

Ilona,jak jestem poza domem to pewnie zajęta lub w gościach :). Ja nic nie widzę nawet na iphone'ach choć są stosunkowo duże :yes: (o, znalazłam plus :D). Korzystam tylko z kompa i robię wszystko na bieżąco i tylko kiedy Antoś śpi. Mam smartfona bo musiałam zamienić się z mamą, jakieś LG, nawet nie wiem jakie bo korzystam tylko do dzwonienia i smsowania :) i tyle funkcjonalności mi wystarcza.

A jeszcze wrócę do stolarza, u Beaty naprawdę zapłaciłam niewiele, ceny porównywalne do Ikei, jakość super.

Ja też nie używałam przed założeniem bloga :no: - nie jestem jakimś internetowym maniakiem, nie mam prywatnego konta na facebooku :no:. Mirela, większość ludzi używa telefonu po prostu do pracy, nie siedzą w necie, bo mają takie widzimisię (np. mój brat musi na bieżąco sprawdzać maile, a ktoś z boku mógłby powiedzieć: "Nie cieszy się przyrodą, tylko śmiga po necie").

przez 1.5 roku nie miałam problemów z plusem - przy czym wiadomo ilość transmisji ograniczona.

Ale za to od kilku m-c w trakcie nie da się połączyć - dzwonienie na infolinię to koszmar - 15 razy czlowiek przełączany...odesłanie jakieś np do działu windykacji w celu spr należności - a tam wszystko zawsze zapłacone.