Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mirella bardzo wrażliwy, nie mozna na niego krzyknąć, bo juz płacze, ze mamusia na niego krzyczy, poza tym, codziennie robi projekt innego domu dla kogo innego z rodziny, mnie projekt kosztuje 5 zł, będzie płaski dach i ogród na dachu:) super mu to wychodzi i na pewno chcę to rozwijać rysunkiem juz od poczatku szkoły

czesc dziewczyny...widze, ze nie tylko ja mam problem z forum...wywala mnie i nie ma powiadomien...a posty sa nowe na 1 strone....

tak was sobie poczytalam o tych kalesonach i balecie i od razu humorek mi sie poprawil :lol2:

wiecie co...dziwne ze z tableta moge klikac a zlaptopa juz nie... i to nie pierwszy raz:mad:

Reni :rotfl:

ale takiego ciezko na uwięzi trzymać :)

Fajnie masz z synem. Podziwniam facetów wrazliwych. Mój nie jest wcale niestety (ale me mase innych zalet - wszystkiego się nie da niestety pogodzić). Nawet sobie nie mogę wyobrazić wrazliwego, romantycznego faceta... fajne to musi być :). Pielęgnuj to w nim i nie powtarzaj mu, ze musi być męski - bo wcale nie musi !

Koleżanka z którą siedze w biurze ma takiego syna. Też rodzina wtrącać chce swoje trzy grosze. Młody jest cholernie sprawny fizycznie, więc super sobie radzi w szkole (ma starszych kolegów i jest bardzo lubiany). Ale wiem, że czasami dziecko może mieć z tego powodu problemy. Przykre to jest. Ale ja i tak uważam, ze wrażliwi ludzie sa cudowni. Niemal kazdy artysta jest wrażliwy, nie wiem jak sobie z tym radzili w młodości (ten cholwrny stereotyp że facet musi być twardy - wrrr,...) ale potem to procentuje. Wyrastają wspaniali ludzie. Zazdroszczę takiego syna :)