mirela99 25.11.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 renusia - a jak kumple zasadzą conieco grassu na działce - to żeby zajarać ona nie musi mieć grosza. Tym sie ludzie dzielą. Mnie samej na ostatnim woodstocku młodzierz proponowała (za freee oczywiście) wypalenie haszu. Na niejednej imprezie te rzeczy po prostu sa na stole... jak papierosy. Częstować się można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 o jezu no takie tematy mi obce, cholera myślałam , ze kasę trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 kurczenie moge pisac... wsio mi sie laczy.. czy macie w tabletach klawiature dokupiona? dziala lepiej niz ta dotykowa,,bo mnie nerwica bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2013 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 mirela ja aż sie boję tego etapu , czyli nastoletniego zycia moich dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.11.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 rańcia - trza miec to Co ci pisałam - dobry kontakt z dzieckiem. I uwierz mi.. masz 99% że tego spróbuje. Teraz tylko należy robić wszystko, zeby ten złudny świat narkotykowy nie wydał sie jej lepszy niż real . Naprawdę nikły procent "kosztowaczy" wpada w tą pułapkę. Ale wiem... jak chodzi o dziecko to strach jest ogromny - znam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.11.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 ja tez się boję.... i najgorsze, ze nie ma to lekarstwa. A rozmawiałam o tym z terapeutami zajmującymi się uzaleznieniami Załamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.11.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 u mnie od najmłodszej grupy jest angielski Fuck wychodzi na to, że to nasze przedszkole takie chu...e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 I uwierz mi.. masz 99% że tego spróbuje. :o:o:o:o:o kurcze ja nie spróbowałam nigdy, może moja też nie, nawet nie chcę myśleć, kontakt myslę, ze mam ale wiesz róznie to bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 25.11.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 mirela ja aż sie boję tego etapu , czyli nastoletniego zycia moich dzieci Mnie też to przeraża mam młodszego brata i jak widzę co się teraz dzieje to szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.11.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Z narkotykami dopiero się zaczyna, tylko patrzeć jak będą u nas legalne i nasze dzieci będą mogły trawkę w kiosku kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.11.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Nesska - to o niczym nie przesądza. Przynajmniej wtedy nie "zejdą" po jej wypaleniu. A teraz eterem doprawiają ... wiesz to czym jeszcze żeby lepiej kopało. Nielegalne narkotyki są wiele groźniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 ale ja uważam, ze narkotyki powinny być legalne zwłaszcza te lekkie, tak się mówi? bo czym się niby róznią od papierosów i alkoholu? niczym a ile kasy by było w budżecie z akcyzy:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.11.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.11.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Tak tylko że jak spróbują czegoś legalnego i się spodoba to kto wie czy nie pójdą dalej?? Ja nigdy tego nie próbowałam pewnie dlatego, że nielegalne i się bałam.... A przecież zawsze od czegoś się zaczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 (edytowane) oki zmykam... Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Tak tylko że jak spróbują czegoś legalnego i się spodoba to kto wie czy nie pójdą dalej?? Ja nigdy tego nie próbowałam pewnie dlatego, że nielegalne i się bałam.... A przecież zawsze od czegoś się zaczyna... tez prawda ale jednak teraz kto chce to i tak ćpa a kasa idzie w czarny rynek, to lepiej jak by za to drogi budować czy biednych wspomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.11.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 ja dzisiaj mam maraton: o 6:15 wyszłam z domu do pracy, po robocie do skarbówki, do szmatexu, po So z siatkówki od razu na jej basen (tam kuję angola jak ona pływa), potem zakupy, musze upiec na jutro pavlovą a potem ja na 21 na mój basen... dożyję jutra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 U nas jakiś czas temu powstało nowe prywatne przedszkole. Oczywiście wcześniej inne były, ale to jest typowo dla bogaczy. Prywatny biurowiec, zajęcia ruchowe w fitness klubie. Ale powiem Wam, że aż mi szkoda tych dzieciaków i to wcale nie jest kwestia szkoły, a tych mamusiek, które z taką dumą opowiadają że ich dziecko tam chodzi, które rywalizują ze sobą która lepiej ubrana, która ma lepsze auto. To one wychowują małych snobów, a nie szkoła. Tosiu ja zawsze powtarzam, jak głupi rodzic to jak dziecko ma być mądre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.11.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 od piwa też się zaczyna a na alkoholiźmie można skończyć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.11.2013 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 ja dzisiaj mam maraton: o 6:15 wyszłam z domu do pracy, po robocie do skarbówki, do szmatexu, po So z siatkówki od razu na jej basen (tam kuję angola jak ona pływa), potem zakupy, musze upiec na jutro pavlovą a potem ja na 21 na mój basen... dożyję jutra ? ty pewno tak ale ja bym padła po tym cieście:lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts