Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

renusia - a jak kumple zasadzą conieco grassu na działce - to żeby zajarać ona nie musi mieć grosza. Tym sie ludzie dzielą. Mnie samej na ostatnim woodstocku młodzierz proponowała (za freee oczywiście) wypalenie haszu. Na niejednej imprezie te rzeczy po prostu sa na stole... jak papierosy. Częstować się można :)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rańcia - trza miec to Co ci pisałam - dobry kontakt z dzieckiem. I uwierz mi.. masz 99% że tego spróbuje. Teraz tylko należy robić wszystko, zeby ten złudny świat narkotykowy nie wydał sie jej lepszy niż real :). Naprawdę nikły procent "kosztowaczy" wpada w tą pułapkę. Ale wiem... jak chodzi o dziecko to strach jest ogromny - znam to :)

Tak tylko że jak spróbują czegoś legalnego i się spodoba to kto wie czy nie pójdą dalej?? Ja nigdy tego nie próbowałam pewnie dlatego, że nielegalne i się bałam.... A przecież zawsze od czegoś się zaczyna...

tez prawda ale jednak teraz kto chce to i tak ćpa a kasa idzie w czarny rynek, to lepiej jak by za to drogi budować czy biednych wspomóc

ja dzisiaj mam maraton: o 6:15 wyszłam z domu do pracy, po robocie do skarbówki, do szmatexu, po So z siatkówki od razu na jej basen (tam kuję angola jak ona pływa), potem zakupy, musze upiec na jutro pavlovą a potem ja na 21 na mój basen... dożyję jutra ?

U nas jakiś czas temu powstało nowe prywatne przedszkole. Oczywiście wcześniej inne były, ale to jest typowo dla bogaczy. Prywatny biurowiec, zajęcia ruchowe w fitness klubie. Ale powiem Wam, że aż mi szkoda tych dzieciaków i to wcale nie jest kwestia szkoły, a tych mamusiek, które z taką dumą opowiadają że ich dziecko tam chodzi, które rywalizują ze sobą która lepiej ubrana, która ma lepsze auto. To one wychowują małych snobów, a nie szkoła.

Tosiu ja zawsze powtarzam, jak głupi rodzic to jak dziecko ma być mądre?

ja dzisiaj mam maraton: o 6:15 wyszłam z domu do pracy, po robocie do skarbówki, do szmatexu, po So z siatkówki od razu na jej basen (tam kuję angola jak ona pływa), potem zakupy, musze upiec na jutro pavlovą a potem ja na 21 na mój basen... dożyję jutra ?

ty pewno tak ale ja bym padła po tym cieście:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: