reni1980 26.11.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 ja kupiłam puder brązujacy, błyszczyk, tusz i lakier w kolorze cielistym, uwielbiam ostatnio takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 To ja też jadę na szoping - do Tesco. Ciekawe czy jest dziś jakaś promocja na marchewkę Będę po południu no nie wytrzymam :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 JA kupiam reklamowany tutaj podkład rimmela. Faktycznie do suchej cery jest super. Musze jeszcze puder kupić (za cholerę nie umiem dostac sypkich transparentnych) i tusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 mirela doszły zaślepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 ja kupiłam puder brązujacy, błyszczyk, tusz i lakier w kolorze cielistym, uwielbiam ostatnio takie Reni od razu pomyslalam o mojej corce ktora okresla kredki do malowania w ten sposob mamusiu czy to jest kolor cielisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 i do stycznia ma juz zakaz kupowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 mirela, a jaki dokładnie podkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.11.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ilonka ja nawet jak w domu siedziałam to makijaż 100% teraz siedzę ale jak mi się cienie w sierpniu skończyły tak nie kupiłam nowych. Zapisuję się do kosmetyczki i nie wiem na co patrzeć przy wyborze.Moja się wyprowadziła i szukam nowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Reni od razu pomyslalam o mojej corce ktora okresla kredki do malowania w ten sposob mamusiu czy to jest kolor cielisty? no to bardzo ładnie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Magda zapisz się na news na stronie H&M a dostaniesz kupon 25% zniżki zawsze jadę z bonem - niby ciągle ten :pierwszy raz: - dużo dla dziecka tam kupuję do zajechania u niani:) czy jest dziś jakaś promocja na marchewkę Będę po południu a co na gęsto robisz z groszkiem? czy inny cel :lol2: Magda wymieniajmy wiecej...dojdziemy do 100 ciekawe co Reni wymyśli... może mają jakieś ksywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Jaki to podklad rimmela? moge poprosic o fotke? bo ja tez mam strasznie sucha skore... normalnie placki na buzi mi sie robia... a nivea juz nie daje rady...przez ten krem natomiast na czole mnie wysypuje:o niegdy nie mialam problemow skornych, szczegolnie z wysypywaniem na twarzy...zawsze gladka skora... co robic co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 mirela doszły zaślepy? Rniu pewnie tak, bo mam w skrzynce avizo. Ale wisz jaki miałąm wczoraj dzień ? Dzisiaj podobnie.. dopiero w środę na pocztę dotrę . Dziękuję kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 mirela, a jaki dokładnie podkład? http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=49454 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Rniu pewnie tak, bo mam w skrzynce avizo. Ale wisz jaki miałąm wczoraj dzień ? Dzisiaj podobnie.. dopiero w środę na pocztę dotrę . Dziękuję kochana właśnie wiedziałam, ze będzie z tym problem bo ja mam tak samo ale bałam się wysłać zwykłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) JA kupiam reklamowany tutaj podkład rimmela. Faktycznie do suchej cery jest super. Musze jeszcze puder kupić (za cholerę nie umiem dostac sypkich transparentnych) i tusz. Mirela dobrego sypkiego w rossmanie nie dostaniesz - te sypkie drobno mielone są np z clinique dobre. Moim zdaniem dobry i dostępny w tej promocji jest puder transp. bourjois eclat mineral ( czy jakoś tak). Nie zapycha, nie jest matowy jak ściana..taki satynowy efekt daje. SKóra się nie świeci. Mmelisa - ja mam też suchą jak wióry - ale ma spr zestaw - kremy+tonik bioderma hydrabio - zero suchych skórek:) podkład idealnie leży. A ten z rimmela to taki z pomarańczową nakrętką kwadratową - tylko 1 jest taki, Dobry jest też - może nawet lepszy - bourjois healty mix. Edytowane 26 Listopada 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 mam kolor Ivory - ja stosuję się do zaleceń wizażystek i kupuję o ton jasniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 z ciekawe co Reni wymyśli... może mają jakieś ksywki ja nie wnikam w ich ksywki... :Du mnie to moj na siebie mowi,ze on to : żuczek, bąbelek, robaczek :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 26.11.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ja chwalę sobie podkład maybeline mineral a tusz rimmel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.11.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Czy jak babka ma na stronie dużo certyfikatów a zero jakiś dyplomów ukończenia szkoły to jest ok? Strone ma fajną ale ja do rzeźnika trafić nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 mirela, tego nie używałam, chyba Sablewska kiedyś go polecała? Nie jest za ciężki? Ja też zazwyczaj mam kolor Ivory, nie lubię ciemnych podkładów (jak jestem opalona latem, to po prostu nie używam), ale nie wiedziałam, że to zalecenia wizażystki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts