mirkamis 26.11.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Moja znajoma otwiera salon na dniach, tylko na to czekam, sesese. No widzisz, ja już w ciąży czułam się dziwnie, jak nie chodzę do pracy, to się nie maluję, czasami tylko jak z mężem gdzieś wychodzę, ale też nie zawsze (np. na zakupy do CH nie), a chyba powinnam, bo nie wyglądam w tym momencie ciekawie i sama czuję się źle. No i muszę koniecznie do fryzjera, ale się boję - jak zawsze zresztą, mam tragiczne końcówki i wiem, że każdy fryzjer zrobi tak, że będą jeszcze gorsze (czyt. obrzępolone brzytwą). Mam na głowie jedną wielką tragedię. moja znajoma po urodzeniu zrobiła sobie makijaz permanentny i kreatynowe prostowanie włosów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 oj pamiętam, ze zawszłe mi tłukli do głowy, ze o ton jasniejszy . Jest lekki. To na pewno można o nim powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 bourjois healty mix http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=58621puder mineralny http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=29618 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 A ja używam tusz Loreala od zawsze, uwielbiam Lash Architect (chyba za nazwę ) - ma fajną szczoteczkę i konsystencję, choć kosmetyczki mi mówią, że powinnam używać tuszu z grzebykiem, ale ja sama nie umiem się tym malować, jakieś zlepione rzęsy mam potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.11.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ja podkład revlon colorstay i do ten sam sypki mineral.Tylko ja cera tłusta mieszana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 ja nie wnikam w ich ksywki... :Du mnie to moj na siebie mowi,ze on to : żuczek, bąbelek, robaczek :lol2: :lol2: mój miał przezwisko wśród kolegów "Arab" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 bourjois healty mix http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=58621 puder mineralny http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=29618 Tego podkładu używam, jestem zadowolona . Mam jeszcze ich róż i rozświetlacz, również ok. Magda, pisałaś coś kiedyś o korektorze? Jaki to był? Muszę podjechać kupić małemu mleczko, bo się kończy, to od razu siebie obkupię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Mmelisa - ja mam też suchą jak wióry - ale ma spr zestaw - kremy+tonik bioderma hydrabio - zero suchych skórek:) podkład idealnie leży. A ten z rimmela to taki z pomarańczową nakrętką kwadratową - tylko 1 jest taki, Dobry jest też - może nawet lepszy - bourjois healty mix. jak ja nie lubie uzywac podkladow co kupie naloze to pozniej odkladam na bok i wydaje:sick: moze powinnam cos innego nakladac... krem Loreal'a mnie uczulil i tez wydalam kolezance.. ona sie wrecz ucieszyla..a ja no coz... wolalam jej niz tesciowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ilona ja uwielbiam silikonowe szczoteczki. A co do zlepionych ... spróbuj nałożyć TROCHĘ tuszu na górne rzesy i zaczekać z minutkę aż wyschną. Potem jak staną się już sztywne nałóż resztę - ni epowinny sie tak posklejać bo już pojedyncze włoski będa utwardzone. Ale musisz serio minimalnie pokryć prawie kazdy włosek za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 touch magique loreal - ale wiem, ze go wycofują (więc nie w każdym ross jest) - w zamian dali nowość lumi magique - ale już nie taka rewelacja. Jak znajdziesz touch - będziesz zadowolona jak po YSL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Mmelisa jak nie lubisz podkłądów to kremy BB stosuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 wiecie ja podkładów mało używałam - nie miałam czasu itd itpale kupiłam pędzel do podkładu - hakuro h54.I teraz nakładam pędzlem w domu rano - reszta w pracy. Po pędzlu : podkład się długo trzyma bo jest tak jakby stemplowany, jest równo nałożony, szybciej się nakłada niż palcami, każdy drogeryjny trzyma się dłużej - dlatego nie inwestuję w żadne chanele już itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 jak ja nie lubie uzywac podkladow co kupie naloze to pozniej odkladam na bok i wydaje:sick: moze powinnam cos innego nakladac... krem Loreal'a mnie uczulil i tez wydalam kolezance.. ona sie wrecz ucieszyla..a ja no coz... wolalam jej niz tesciowej Mnie Nivea uczula - szampony, kremy, dezodoranty, wszystko niemal. A może spróbuj mieszać podkład z kremem? Ja zawsze mieszam, mam jakiś lekki, rozświetlający krem na dzień, bez tego czuję się jak w masce. mirela, spróbuję Twojego sposobu, bo aktualnie mam tusz ze szczoteczką, taką powykręcaną i dziwną (z jednej strony długa, z drugiej krótka), ciężko mi to idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Czytam, ze pędzel służy do nakładania kosmetyków o płynnem konsystencji - czyli KAZDY podkład w płynie ? Czy jakies specjalistyczne ?gdzie go kupiłaś ...? kiedyś na wizażu o nim dużo dobrego słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 dziewczyny ja moge sobie zakupic kosmetyki jedynie tutaj wiec nie wiem czy wszystkie marki maja tam gdzie chodze... Agata ja tak robilam z kremem podklad mieszalam..kiedys bylam fanka podkladow, ale odkad mamusia zostalam to skora moja sie zmienila i mam problemy z nimi... osttanio zakupilam sobie Maybelline Dream Satin liquid i Loreal Matte Morphose... jak juz gdzies musze wyjsc , np wieczorem jakies party.. to uzywam Loreal'a... niekiedy zamiast niego to tylko puderek z Shiseido.. do kosmetyczki w PL chodzilam na rozne zabiegi i guzik.... malo co pomoglo... tylko kase wydalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) każdy podkład jest w płynie - tzn każdy podkład tzn fluid nim nałożysz.Przy czym np rimmel jest dość gęsty - więc pędzel zwilżyć trzeba przed i odcisnąć żeby nie robił "mazów'.Pędzel kupiłam u tego sprzedawcy - hakuro h54 http://allegro.pl/rewelacyjny-pedzel-hakuro-h54-gratis-i3621883028.htmlpolecam tą wielkość - h50 jest za małe - ten h54 idealnie blenduje i stempluje - nawet okolice oczu, nosa.Fajnie tez nakłada się nim puder mineralny prasowany - i najważniejsze nie wypadają włosy z niego ( z pędzli sephorowych wypadają) Edytowane 26 Listopada 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 nie ma za co:) kupuję na prezent bratowej i mamie go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 może też wezmę mamie pod choinkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 kremy bb ... tak jak dla mnie ? mam linka i co teraz jaki ? http://www.kicks.no/makeup/bas/bb-creme-c1850?gclid=CJe3lZyRgrsCFYFe3godJmkALg stad mialam Loreala, ten czerwony co pisalam i same wypieki na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts