Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak na prawde trzeba czytać - niekoniecznie art w gazetach:)

ja dużo wyciągam wniosków z blogerek i z filmików na yt - tam w sumie są szczere opinie, nikomu nie zależy na pisania postów sposorowanych - nie na tym blogowanie polega kosmetyczne.

Zresztą blog i sponsoring to temat rzeka... trzeba najpierw dużo wyłożyć na marki, żeby czerpać....marketing czysty.

Mmelisa ale szukasz kremu czy podkładu?

krem na suchą - szczególnie okres grzewczy - to ta bioderma hydrabio ... ja już dużo testowała, bo jak nie wysusz to obsypywało...

U nas w aptece netowe te 2 rzeczy ok 60 zł. Może by Ci w PL kupić i wysłać? Chyba, ze gemini wysyła zagranicę

ale to trzeba lubić, ja nie cierpię czytac o kosmetykach, ja lubie jak mi ktoś poda na tacy i powie to jest ok, albo jeszcze lepiej jak zamówi a ja tylko zapłacę, teraz zamawiałam z truskwaki

o wlasnie to to to to.

mam tak samo ;)

dlatego zapytalam ws tutaj... opisujac jakie mam problemy i myslac ze moze ktoras z was ma podobnie jak ja i mi poda na tacy krem :D

musisz przetestować na co jesteś uczulona. Nie wszystkich uczula to samo.

no tak...ale nie sztuka wydawac kase i sie rozczarowac przy uzyciu ze sie nie trafilo.

no coz... bede szukala...

kiedys mi zaproponowano kremik za ponad 500nok (250zl):lol2::lol2:

wyszlam, normalnie wyszlam sobie ze sklepu potupujac nozkami i smiejac sie pod nosem do samej siebie :lol2: