reni1980 26.11.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 mnie teraz we wszystkie pudry, podkłady i korektory zaopatruje siostra męża, siedzi w tym czyta, próbuje a ja tego nie cieprpię, jak mi powie to jest super to ja kupuję, teraz mi zamowiła jakis super korektor heleny rubin, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 tak na prawde trzeba czytać - niekoniecznie art w gazetach:) ja dużo wyciągam wniosków z blogerek i z filmików na yt - tam w sumie są szczere opinie, nikomu nie zależy na pisania postów sposorowanych - nie na tym blogowanie polega kosmetyczne. Zresztą blog i sponsoring to temat rzeka... trzeba najpierw dużo wyłożyć na marki, żeby czerpać....marketing czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 ja siedze od lat na Wizażu - tam jest masa opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Mmelisa mnie bb nie pasują - testowałam dużo. One są tak kremowe - mam wrażenie, że nie zastygają na twarzy, i widać mazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Reni korektor pod oczy? z tego bylam i jestem nadal zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 ja siedze od lat na Wizażu - tam jest masa opinii ja tak samo - i blogerki też stamtąd. I co najważniejsze - nie zawsze to najdroższe najlepsze - np essence tanie a dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.11.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 nio wizaz to u mnie źródło wiedzy,chociaz ja jestem wierna kosmetykom od lat tym samym -no chyba ,że wycofują wtedy szukam czegoś nowego:).Od 8 lat ten sam tusz do rzęs kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 ale to trzeba lubić, ja nie cierpię czytac o kosmetykach, ja lubie jak mi ktoś poda na tacy i powie to jest ok, albo jeszcze lepiej jak zamówi a ja tylko zapłacę, teraz zamawiałam z truskwaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.11.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 I co najważniejsze - nie zawsze to najdroższe najlepsze - np essence tanie a dobre. Racja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 No wlasnie dziewczyny.... a tutaj kosmetyki nie sa az takie tanie jak by sie chcialo jezeli mam zaplacic to chce uzywac go a nie wydawac za kazdym razem buuuu ja to nigdy nie trafie na odpowiedni krem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.11.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Mnie mąż zamawia ja tylko nazwę i kolor podaje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.11.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Nawet szuka gdzie najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Mmelisa ale szukasz kremu czy podkładu?krem na suchą - szczególnie okres grzewczy - to ta bioderma hydrabio ... ja już dużo testowała, bo jak nie wysusz to obsypywało... U nas w aptece netowe te 2 rzeczy ok 60 zł. Może by Ci w PL kupić i wysłać? Chyba, ze gemini wysyła zagranicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 ale to trzeba lubić, ja nie cierpię czytac o kosmetykach, ja lubie jak mi ktoś poda na tacy i powie to jest ok, albo jeszcze lepiej jak zamówi a ja tylko zapłacę, teraz zamawiałam z truskwaki o wlasnie to to to to. mam tak samo dlatego zapytalam ws tutaj... opisujac jakie mam problemy i myslac ze moze ktoras z was ma podobnie jak ja i mi poda na tacy krem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.11.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Kosmetyki to nie dla mnie. Ja się maluję od wielkiego dzwonu. Róż i już . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 musisz przetestować na co jesteś uczulona. Nie wszystkich uczula to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 26.11.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 cześć dziewczyny w końcu można się tu normalnie zalogować bo wczoraj miałam masakrę , już myślałam że Wielki Brat w pracy mi zablokował FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 musisz przetestować na co jesteś uczulona. Nie wszystkich uczula to samo. no tak...ale nie sztuka wydawac kase i sie rozczarowac przy uzyciu ze sie nie trafilo. no coz... bede szukala... kiedys mi zaproponowano kremik za ponad 500nok (250zl):lol2: wyszlam, normalnie wyszlam sobie ze sklepu potupujac nozkami i smiejac sie pod nosem do samej siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Mmelisa jak macie biodermę poproś o próbki skład ma tak prosty i dobry że powinno być okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 26.11.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Też używam Biodrmy czasami Ivostin ale najlepiej mi leży Anev , składy mają praktycznie te same tylko źródłem wody termalnej się różnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts