Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

agawi a pamiętasz ile takie większe okazy kosztowały? Może mogłabyś podać sprzedawcę, jeśli sprawdzony... :)

anna-maria-ja płaciłam 20 zł za sztukę 120-130cm (w tym transport gratis). Mogę poszukać na Allegro, czy facet nadal sprzedaje, ale on ma szkółkę pod Warszawą (Zakręt) i wozi tylko w okolicach Wawy. Daj znać skąd jesteś, bo nie wiem czy jest sens szukać.;):)

Ta ściana była rzeczywiście fioletowa, czy to efekt świateł? Super się zgrało z fioletem wstążki :)

Teraz juz zaskoczenia nie ma, bo wcześniej Was na zdjęciach widziałam, ale trzeba przyznać, że pięknie wyglądacie :)

Bardzo mi się podoba, że córcia wygląda skromnie, ale bardzo elegancko. Widać, że kreacja jest dopracowana w każdym calu. Nie ma pufek, bufek, tiuli, futerek i innych takich - jest po prostu pięknie :)

Witaj Reni,

Pewnie, że zaglądam. Fajny stolik. A czy widziałaś te lampy do salonu, które wkleiłam na poprzednuch stronach. Zastanawiam się czy kiedyś nie dać albo tej kryształowej i tej czarnej z bo concept do jadalni lub tych stalowych oczek do ajdalni i czegos nie dobrać do salonu.

Jestem trochę przygnębiona bo mieliśmy jechać do Ikei i poszukać mebelków do pokoju córki a tu przyszedł rachunek za gaz:( i popsuł plany. Znowu trzeba będzie to odłożyć. Skąd brać te pieniądze. W dodatku byłam wczoraj u rodziców i mama patrzy na mnie i pyta czy sobie w tym roku coś nowego kupiłam? a ja odpowiadam, że nic mi nie potrzeba , że wolałabym coś mężowi kupić , bo On to juz naprawdę nic sobie nie kupił (nie mówię o bieliżnie) i co najlepsze uważa, że wszystko co mu potrzebne to ma. Ale szczerze mówiąc wykończenie domu nas wykańcza a jak sobie coś upatrze do domu to też słyszę od męża , że nie w tym miesiącu. Reni dziękuję Ci za porady i inspiracje, wszystko kopiuję. Myślę, że się u nas odmieni sytuacja i będzie lepiej. W piątek zasialiśmy trawke teraz czekamy na efekty. Hihi.

Pozdrawiam