mirela99 26.11.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Gosia go ochrzciła "Pan Boskie Ciało" - bo tez zwróciła na niego uwagę (trudno nie zwrócić) . Więc teraz nie nudze się jak na młodą czekam - siedze sobie na widowni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Jak się potrafię opanowac to tylko pytam czym tak ładnie pachnie a jak nie potrafisz?:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Gosia go ochrzciła "Pan Boskie Ciało" - bo tez zwróciła na niego uwagę (trudno nie zwrócić) . Więc teraz nie nudze się jak na młodą czekam - siedze sobie na widowni.... daleko ten basen?:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 To też pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 pamietam w hotelu jak wyszedl pilot z pokoju i ja po nim do jego pokoju... o matko! jaki boooski perfum mial..normalnie stalam i zamiast ogarniac to sztachalam sie baaa po kolezanke pobieglam pozniej i tez byla w szoku... no piekny piekny perfum uzyl... jak ja bym chciala zeby moj taki mial..ale nie wiem co to za zapach byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ode mnie 8,5 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Magda coś kupiła w lidlu ile masz znaczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Dlatego ja mojemu kupuję mase perfumów, on je stosuje do łożka i nie narzeka tak bardzo na czestotliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 No MAgda bo reni na okrase poluje, nie możesz jej go sprzatnąć sprzed oczu . Pewnie tors ma niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Dlatego ja mojemu kupuję mase perfumów, on je stosuje do łożka i nie narzeka tak bardzo na czestotliwość no nie mów mi , ze po wczorajszym maratonie jeszcze dajesz w łóżku:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 oki ide szykowac obiad.. u mnie podobnie jak u wiekszosci... codziennie cos nowego musi byc, nie podgrzewane..i najlepiej na kolacje tez na cieplo Reni jak cos to mam juz pomysla jak zmusic chloopow do jedzenia tego co zrobimy, badz nie zrobimy.. zbuntujemy sie i zagrozimy ze nie bedzie tancow sniezynki oni po czasie zmiekna jak im sie ... napelnia :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 No MAgda bo reni na okrase poluje, nie możesz jej go sprzatnąć sprzed oczu . Pewnie tors ma niczego sobie trochę za chudy, wolę takich przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 meli mój wszystko zje co mu podam tylko te dyskusje mnie denerwują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Jak przyszłam do łóżka to spał. Nawet go chciałam obudzić (po basenie mam powera) ale biedak wczesnie wstaje... choć mogłam go obudzić, cieszył by się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 warzywa z wody - gotujesz na parze ? Takie mrożonki ? gotuję w garze wody osolonej - ale nie kupuję np warzyw na patelnie - tylko robię miksy - pół marchewki baby, trochę fasolki itp - polewam masłem i Młody uwielbia. ja nie podpowiem - ja mam made in Ikea. A zła jestem, po pojawiły się tam takie śliczne w kolorze taupe ja też made in ikea Koza a czy to Ty masz może lustra - koniczynki? Jjana a nie miała koniczynki od hAmerykańskiego domku Dziewczyna? "Amerykański domek - chciałabym" albo coś takiego u mnie 4 dni z rzędu by nie przeszło, mój kurna musi mieć codziennie co innego, wczoraj mnie tak wkurwił , ze hej, dostałam od tesciowej gołąbki, zrobiłam sos i dzwonie do niego, ze dzis dobry obiad, przyjechał, popatrzył na talerz i powidział, ale żeś się narobiła po byku:o:o:o:o:o:o mój by więcej nie dostał. A najbardziej wkurzam nie filozofowanie - robię coś a on mówi "dziś mam ochotę na żeberka" a ja mielone zrobiłam:mad:ale zawsze zje mirella kupiłam dzis w lidlu te kalesony, takie cienkie fajne są, jak kupisz" S "to będzie jak bóg grecki wyglądał jaki rozm wzięłaś? bo ja M - a mąż wysoki i taki Atleta hahah - niech mu jest "obcisło" na te pachy to masz schizę:lol2: ja tak uwielbiam tors mojego:D jedna pachy, druga tors - a ja plecy hahah Magda coś kupiła w lidlu ile masz znaczków? 3 pieczątki - nic takiego owoce, warzywa, bułki, łososia... renifera z czekolady dla Albika... i nagle 150 przy kasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 to w takim razie ja taka ciagle zmęczona bo nic nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 meli mój wszystko zje co mu podam tylko te dyskusje mnie denerwują u mnie czasami tez sa dyskusje... wiec tak czy siak... warunki trzeba postawic... co nas nie zabije to nas wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Wiecie, mój kilka lat tirem jexdził poza granicami kraju. Teraz nawet zwykłe kluski na parze podgrzane na masle docenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Dlatego ja mojemu kupuję mase perfumów, on je stosuje do łożka i nie narzeka tak bardzo na czestotliwość a właśnie - mój wraca w czwartek w nocy - to powiem mu to. Coś w tej teorii jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Magda plecy ... mniam . Namawiam mojego na tatuaz na plecach Wtedy się nie powstrzymam co tylko zerknę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts