Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pamietam w hotelu jak wyszedl pilot z pokoju i ja po nim do jego pokoju...

o matko! jaki boooski perfum mial..normalnie stalam i zamiast ogarniac to sztachalam sie :lol2:

baaa po kolezanke pobieglam pozniej i tez byla w szoku...

no piekny piekny perfum uzyl...

jak ja bym chciala zeby moj taki mial..ale nie wiem co to za zapach byl :mad:

oki ide szykowac obiad.. u mnie podobnie jak u wiekszosci... codziennie cos nowego musi byc, nie podgrzewane..i najlepiej na kolacje tez na cieplo :mad:

Reni jak cos to mam juz pomysla jak zmusic chloopow do jedzenia tego co zrobimy, badz nie zrobimy..

zbuntujemy sie i zagrozimy ze nie bedzie tancow sniezynki :lol2:

oni po czasie zmiekna jak im sie ... napelnia :lol2::lol2::lol2:

warzywa z wody - gotujesz na parze ? Takie mrożonki ?

gotuję w garze wody osolonej - ale nie kupuję np warzyw na patelnie - tylko robię miksy - pół marchewki baby, trochę fasolki itp - polewam masłem i Młody uwielbia.

ja nie podpowiem - ja mam made in Ikea. A zła jestem, po pojawiły się tam takie śliczne w kolorze taupe :)

ja też made in ikea

Koza a czy to Ty masz może lustra - koniczynki?

Jjana a nie miała koniczynki od hAmerykańskiego domku Dziewczyna?

"Amerykański domek - chciałabym" albo coś takiego

u mnie 4 dni z rzędu by nie przeszło, mój kurna musi mieć codziennie co innego, wczoraj mnie tak wkurwił , ze hej, dostałam od tesciowej gołąbki, zrobiłam sos i dzwonie do niego, ze dzis dobry obiad, przyjechał, popatrzył na talerz i powidział, ale żeś się narobiła po byku:o:o:o:o:o:o

mój by więcej nie dostał.

A najbardziej wkurzam nie filozofowanie - robię coś a on mówi "dziś mam ochotę na żeberka" a ja mielone zrobiłam:mad:ale zawsze zje

mirella kupiłam dzis w lidlu te kalesony, takie cienkie fajne są, jak kupisz" S "to będzie jak bóg grecki wyglądał

jaki rozm wzięłaś? bo ja M - a mąż wysoki i taki Atleta hahah - niech mu jest "obcisło"

na te pachy to masz schizę:lol2::lol2::lol2: ja tak uwielbiam tors mojego:D

jedna pachy, druga tors - a ja plecy hahah :)

Magda coś kupiła w lidlu ile masz znaczków?

3 pieczątki - nic takiego owoce, warzywa, bułki, łososia... renifera z czekolady dla Albika... i nagle 150 przy kasie