reni1980 26.11.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Kara:D:D:D:D:D:D:D ostatnio miałam jakieś 25 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 26.11.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Magda dla Ciebie to za stary już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 :lol2: chyba bym mówiła do TŻ Wujku mój rok starszy ode mnie - ale ja zawsze chciałam co najmniej 5 lat starszego.. widać jak się założenia spełniają hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 26.11.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Mój starszy o rok ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ja też chciałam 5 lat starszego i mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 26.11.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ja też chciałam 5 lat starszego i mam a ja tam chciałam mojego i też mam to taka szkolna miłość później nasze drogi na trochę się rozeszły i zeszły spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.11.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 ahhh te szkolne miłości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 26.11.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) matko ale naklepałyście, czytam po łebkach.. .... nie ogarniam tej kuwety jak powiedział kot do kota na pustyni....... Mirela jak mogę zapytać o perfumy szukam Shiseido Zen for Men ale White Heat Edition, ewentualnie standardowy Zen for men. albo kto na alledrogo sprzedaje oryginały?? kiedyś byl taki gość mateusz (z jakimś numerem) ale zwinął interes..... Ja kupuje na perfumeria.pl bo mam kawałek tylko..... ale często wysyłkowo. Sporo zapachów maja taniej nawet taniej niż na złotych wyprzedażach. Reni twoją Diunę też mają... Ale chyba już "po ptokach" Nestety ale ja nie mogę w pracy pisac z wami mam za dużo pracy na głowie.... a czasem mnie fajne "akcje" mijają..... Edytowane 26 Listopada 2013 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.11.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Mój 4 lata starszy z czego wynika, że starszy od TŻ Magdy . Gówniarz Twój mąż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.11.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Oj laski laski nie mogę z wami:D:D:D:D:D a mój sniezynek to 75 nie 80 no popatrz ino rok starszy od mojego... ja uwielbiam takie roczniki...moi bracia blizniacy z 75:D w sumie podobaja mi sie bardziej starsi niz rowiesnicy i ci o 2, 3 lata starsi ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.11.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Cześć dziewczynki, cześć lolek Przez dwa dni próbowałam dołączyć do dyskusji, ale nie mogłam się zalogować Tak na szybko... Magda, puchowe płaszcze podobno fajne są teraz na przecenach w Tatuum. Ja za sklepem nie przepadam więc trudno mi cokolwiek obiektywnego napisać , ale koleżanka oglądała - w tej chwili kosztują około 400-500 zł. W kwestii kosmetyków - tusz Loreal Architect 4D, koniecznie w złotym pudełku (ten w czarnym to nie to ) - mój przyjaciel na zawsze, chyba, że wycofają... Podkładów używałam różnistych... Vichy, Loreal... Mój faworyt to najtańszy chyba z możliwych Lirene intensywnie kryjący, chociaż dużo dobrego się naczytałam u Was o Estee Lauder Double Wear i planuję spróbować. Perfumy - wczoraj weszłam na bloga podsuniętego przez mirelę i przepadłam A na co dzień testuję, próbuję, ale zawsze wracam do początku. Ja raczej stała w uczuciach jestem więc trudno mi coś zmienić Faworyt DG The One (złoty), lubię też zapach Cloe/Cloe, ale ja czuję się w nim jak nie ja, chociaż pachnę ładnie No i jest jeszcze zapach, który kocham od lat - zwykły perfumik z drogerii za 30 zł i w nim czuję się naprawdę sobą. Co do mężczyzn... Dyskusja ciekawa, zabawna, tylko czemu żadna o intelekcie nie wspomniała? Tylko nogi, plecy, klaty A móż mąż też ode mnie 5 lat starszy. Licząc miesiącami w zasadzie prawie 6 lat. Super różnica Reni, mój ten sam rocznik co Twój Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.11.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Hej Dziewczyny u mnie już przymrozek rano -2 było. Mój 4 lata starszy z czego wynika, że starszy od TŻ Magdy . Gówniarz Twój mąż . Yokasta jakby bycie gówniarzem zależało od wieku to niektórzy powinni się zatrzymać na 25 a nie na 40 ja uwielbiam takie roczniki...moi bracia blizniacy z 75:D też tacy blond? Magda, puchowe płaszcze podobno fajne są teraz na przecenach w Tatuum. Ja za sklepem nie przepadam więc trudno mi cokolwiek obiektywnego napisać , ale koleżanka oglądała - w tej chwili kosztują około 400-500 zł. dzięki zaraz zgogluję czy gdzieś u nas jest ten sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.11.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 mamy mam od października otwarty loreal milion lashes czy jakoś tak - wywaliłam wczorajmax factor spokojnie 2 m-cdiorshow iconic 3-4 m-ce.skoro na promocji diorshow dostanie się za 100 zł - to wychodzi że tusze loreala zmieniane co miesiąc są droższe niż diorshow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.11.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ej, no mi nie zasychają tak szybko . Albo tyle używam (tzn. szybko zużywam), bo jeszcze nigdy mi nie zasechł . Za to te droższe (Diora, YSL) bardzo szybko się kończą . Podobnie korektory z Bourjois. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.11.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Aniu, też pisałam o tym tuszu co Ty - mój ulubiony jak na razie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.11.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 anna-maria - ja na intelekt patrzyłam jak mojego brałam . Teraz dopiero dostrzegam "resztę atrybutów" lolek - juz patrzę. Nie podam Ci konkretnych sprzedawców bo oni dzisiaj są a jutro ich nie ma (jak osiągną jakąś tam sprzedaż to logują się pod innym nickiem, ale "starzy" klienci wiedzą, ze to ten sam gostek. Temat - kołdry. Ikeowskie sa dla mnie za krótkie. Jysk ma 220x200 ale ceny ... średnie. Weszłam na aledoro i tam są (tylko nie naturalne) w bardzo zadowalających cenach. Jakies włókna poliestrowe skrecane... W Jysku takie są po minimum 200pln a na aledrogo po 80 pln. Wie ktoś coś na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.11.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Dzień dobry u nas -4 a ja z Alą już po godzinnej przejażdżce rowerowej pojechałyśmt szron oglądać jest ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.11.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Mirela - nie pomogę bo mam z standardowe 150x200 x2 sztuki z jyska.Na wiosnę wymienię na ikea i tyle. Kto u Ciebie taki dłuuuuuuuuuuuuuuuugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.11.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 MAgda - no przeca ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.11.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 lolek - PW poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts