Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

matko ale naklepałyście, czytam po łebkach..

.... nie ogarniam tej kuwety jak powiedział kot do kota na pustyni.......

Mirela jak mogę zapytać o perfumy szukam Shiseido Zen for Men ale White Heat Edition, ewentualnie standardowy Zen for men. albo kto na alledrogo sprzedaje oryginały?? kiedyś byl taki gość mateusz (z jakimś numerem) ale zwinął interes.....

Ja kupuje na perfumeria.pl bo mam kawałek tylko..... ale często wysyłkowo. Sporo zapachów maja taniej nawet taniej niż na złotych wyprzedażach.

Reni twoją Diunę też mają... Ale chyba już "po ptokach"

Nestety ale ja nie mogę w pracy pisac z wami mam za dużo pracy na głowie....

a czasem mnie fajne "akcje" mijają.....:rotfl:

Edytowane przez lolek7825

Cześć dziewczynki, cześć lolek :bye:

Przez dwa dni próbowałam dołączyć do dyskusji, ale nie mogłam się zalogować :mad:

Tak na szybko...

Magda, puchowe płaszcze podobno fajne są teraz na przecenach w Tatuum. Ja za sklepem nie przepadam więc trudno mi cokolwiek obiektywnego napisać ;), ale koleżanka oglądała - w tej chwili kosztują około 400-500 zł.

W kwestii kosmetyków - tusz Loreal Architect 4D, koniecznie w złotym pudełku (ten w czarnym to nie to :no:) - mój przyjaciel na zawsze, chyba, że wycofają... Podkładów używałam różnistych... Vichy, Loreal... Mój faworyt to najtańszy chyba z możliwych Lirene intensywnie kryjący, chociaż dużo dobrego się naczytałam u Was o Estee Lauder Double Wear i planuję spróbować.

Perfumy - wczoraj weszłam na bloga podsuniętego przez mirelę i przepadłam :rolleyes: A na co dzień testuję, próbuję, ale zawsze wracam do początku. Ja raczej stała w uczuciach jestem więc trudno mi coś zmienić :D Faworyt DG The One (złoty), lubię też zapach Cloe/Cloe, ale ja czuję się w nim jak nie ja, chociaż pachnę ładnie :( No i jest jeszcze zapach, który kocham od lat - zwykły perfumik z drogerii za 30 zł i w nim czuję się naprawdę sobą.

Co do mężczyzn... Dyskusja ciekawa, zabawna, tylko czemu żadna o intelekcie nie wspomniała? Tylko nogi, plecy, klaty :p

A móż mąż też ode mnie 5 lat starszy. Licząc miesiącami w zasadzie prawie 6 lat. Super różnica :) Reni, mój ten sam rocznik co Twój :)

Miłego dzionka :hug:

Hej Dziewczyny

u mnie już przymrozek rano -2 było.

Mój 4 lata starszy z czego wynika, że starszy od TŻ Magdy :D. Gówniarz Twój mąż :D.

Yokasta jakby bycie gówniarzem zależało od wieku to niektórzy powinni się zatrzymać na 25 a nie na 40 :)

ja uwielbiam takie roczniki...moi bracia blizniacy z 75:D

też tacy blond? :D

Magda, puchowe płaszcze podobno fajne są teraz na przecenach w Tatuum. Ja za sklepem nie przepadam więc trudno mi cokolwiek obiektywnego napisać ;), ale koleżanka oglądała - w tej chwili kosztują około 400-500 zł.

dzięki :) zaraz zgogluję czy gdzieś u nas jest ten sklep

anna-maria - ja na intelekt patrzyłam jak mojego brałam :). Teraz dopiero dostrzegam "resztę atrybutów" :)

lolek - juz patrzę. Nie podam Ci konkretnych sprzedawców bo oni dzisiaj są a jutro ich nie ma (jak osiągną jakąś tam sprzedaż to logują się pod innym nickiem, ale "starzy" klienci wiedzą, ze to ten sam gostek.

Temat - kołdry. Ikeowskie sa dla mnie za krótkie. Jysk ma 220x200 ale ceny ... średnie. Weszłam na aledoro i tam są (tylko nie naturalne) w bardzo zadowalających cenach. Jakies włókna poliestrowe skrecane... W Jysku takie są po minimum 200pln a na aledrogo po 80 pln. Wie ktoś coś na ten temat ?