majchrowskadorota 23.05.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Reni,A czy myślisz o białym stoliku do mnie do salonu czy o czarnym?Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Dorota myślę ze biały pieknie by wygladał na twojej podłodze, czarny takze super ale z czarnym bedzie klopot w czyszczeniu, wszystko będzie widać, a jeśli chodzi o te inne sprawy, nie wiem czy twój dom to wasze pierwsze lokum i ile jestescie po slubie ale jesli to wasze pierwsze lokum możesz być z siebie dumna, wiem ze chciałabyś mieć i na stolik i na komplet czy jadalnię ale wierz mi najwiecej radości jest z czekania i myslenia co kupić niż z samego posiadania, ja z meżem jak dowiedziałam się ze jestem w ciąży z córką , wow jakieś 10 lat temu od razu kupilismy mieszkanie i dziś z perspektywy czasu wiem że najfajniej było kiedy się urządzaliśmy okolo roku i ciągle na coś czekaliśmy, ten obraz który mam w wiatrołapie to jedna z takich rzeczy, kosztował nie wiele to wtedy 399, pamietam do dziś i zbiralismy na niego dobre pół roku, ciągle jadąc do ikei i na niego patrząc, jak już mieliśmy aby go kupić to jechaliśmy z otwartymi drzwiami auta bo nie chcial się zmieścić , tak więc ciesz się z tego co masz a masz piękny dom i kup sobie jakis ładny ciuszek, a resztę kupisz później.tak wiec głowa do góry bo teraz najlepsze chwile a i tak juz nie długo wspomnisz sobie jak to było kiedy nie miałaś jadalni czy stolika, lampa chyba ta czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Hehe, Reni, a wiesz, że ja na tym cudeńku zawiesiłam oko kilka dni temu . A w piątek sobie ten stolik pomacam i powzdycham, bo nie mam gdzie go upchnąć. No chyba, żę pod łóżko rere a wiesz,u nas po łóżko to jak u innych kobiet w torebce, wszystko się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.05.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) Pod moim narazie dużo miejsca, ale jak tak dalej pójdzie to szybko go tam braknie . A ostatnio znalazłam sklep z meblami i dodatkami. Przepadłam. Zakochałam się w niektórych rzeczach i pewnie bez nich nie wyjadę. Jedynie przed obłędem zakupowym powstrzymują mnie ceny Edytowane 23 Maja 2011 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 HMM, mnie też by pewno przypadł do gustu, no nic będę podziwiać twoje zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.05.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 A masz link do sklepu. Co się będę sama ślinić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.05.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Hej Reni, Cudnie u Ciebie jak i cała rodzinka Bardzo fajne wnętrza masz aż chce się Ciebie odwiedzać (już nie będę pisała kilka razy dziennie:oops: ) Napisz mi proszę jaką masz wanne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 A masz link do sklepu. Co się będę sama ślinić noo bylam i powiem ze bardzo podobny do fabryki form i czerwonej maszyny, cenowo też podobnie, a to szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 witaj mariomili wanna to poolspa model windsor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.05.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Może podobne do siebie, ale tylko w kwestii dodatków. Jakby nie patrzeć znaleźć można tam designerskie bajery No a jeśli chodzi o ceny... przecież nie pisałam, że tanie. Jeśli tak by było to już miałabym parę rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 faktycznie bylam na dodatkach i to co na SALE, meble ominęłam bo nie chcę oglądać czegoś co i tak nie kupię, więc po co mam sie irytować, jak się za dużo naoglądam to później przychodzą mi do głowy pomysly aby coś zmienić, a nawet nie chcę denerwować meża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.05.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Mój mi już nie raz groził odcięciem od neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 więc wiemy o czym mowa, powiem ci że rzeczy w moim domu mi sie podobają ale jak naoglądam się albo gazet albo forum, to i to bym chciała a moze tamto a i jeszcze u innej lepsze, już czasami mózg mi sie lansuje, człowiek by musial co roku nową chałupę stawiać aby ciągle się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 wow jestem w elicie, a tu zadnych gratulacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.05.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Gratuluję Reni jako pierwsza Pewnie poszło niepostrzeżenie Co do strony polecanej przez Rere, też utknęłam na niej na dłużej, ale podobnie jak Ty - nie oglądam już mebli Ewentualnie biurka, bo meblowanie gabinetu jeszcze przed nami - hihi, sama sobie zazdroszczę, że tyle jeszcze do zrobienia (pomału przymierzamy się do mebli do wiatrołapu) Może jestem dziwna, a może po prostu polubiłam całe to urządzanie? I słówko do Doroty - jakbyśmy wszystko mieli od razu, to uwierz, ale mniej byśmy się z tego cieszyli. Grunt, że jest na czym spać, a reszta pomalutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.05.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 No wiecie ja jeszcze nic nie mam, więc sobie mogę oglądać wszystko Reni, witaj wśród ELYTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.05.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Rere, zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 24.05.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Cześć dziewczyny!! Jesteśmy z mężem 3,5 roku po ślubie. 3 lata wynajmowaliśmy mieszkanie teściów, w które nic nie inwestowaliśmy bo po pół roku od slubu zaczeliśmy się budować. Wszystko na bieżąco inwestowaliśmy w dom. Macie rację gdyby człowiek miał wszytsko od razu nie doceniałby tego. jestem tego samego zdania. Ale jak większość kobiet na forum jak cos zobaczę fajnego chodzi mi o urządzanie domu od razu się ślinię i opowiadam mężowi:):) On jest realistą. Jak nie ma pieniędzy w portfelu nie będzie nic jeździł oglądał a ja wprost przeciwnie hihih Ale i tak nie jest źle, dużo rzeczy u Niego przeszmuglowałam i kosztorys na też poszedł w górę przez moje "widzimisie". Ale jestem zdania , że jak już coś robić to tak żeby sie podobało a nie że stać nas na to i tylko na to. Chcemy zamówić plisy do okien dachowym na piętrze bo ciepełko się robi. I chyba na teraz to tyle z nowości. Już kiedyś o to pytałam ale zapytam jeszcze raz, gdybyście widziały gdzieś w necie pojemniki na mydło chromowane prostokątne montowane do ściany i takąż samą szczotkę do wc dajcie znać, jeśli Reni się zgodzi na swoim forum oczywiście. Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 24.05.2011 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Reni,Czytam tak Twoje forum już nie wiem który raz i była mowa o sypialni były podobno zdjęcia wynioskowałam mogę je zobaczyć? Jaki jest kolor elewacji u Ciebie na domie , czy maz grafitowy dach?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.05.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) Reni - ja jeszcze wrócę do fotek. Super masz rodzinkę i córka naprawdę ślicznie wyglądała. Delikatnie i elegancko. A fryzura po prostu perfekcyjna. Gratulacje wejścia do Elity Rere jak mogłaś - mogę sobie powzdychać do tego sklepu, szkoda że te ceny nie są ze znaczkiem PLN=zł. byłoby akurat, hihihih chociaż te sofy i narożniki z wyprzedaży nawet w funtach mają ceny całkiem,całkiem... Edytowane 24 Maja 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts