Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorota myślę ze biały pieknie by wygladał na twojej podłodze, czarny takze super ale z czarnym bedzie klopot w czyszczeniu, wszystko będzie widać, a jeśli chodzi o te inne sprawy, nie wiem czy twój dom to wasze pierwsze lokum i ile jestescie po slubie ale jesli to wasze pierwsze lokum możesz być z siebie dumna, wiem ze chciałabyś mieć i na stolik i na komplet czy jadalnię ale wierz mi najwiecej radości jest z czekania i myslenia co kupić niż z samego posiadania, ja z meżem jak dowiedziałam się ze jestem w ciąży z córką , wow jakieś 10 lat temu od razu kupilismy mieszkanie i dziś z perspektywy czasu wiem że najfajniej było kiedy się urządzaliśmy okolo roku i ciągle na coś czekaliśmy, ten obraz który mam w wiatrołapie to jedna z takich rzeczy, kosztował nie wiele to wtedy 399, pamietam do dziś i zbiralismy na niego dobre pół roku, ciągle jadąc do ikei i na niego patrząc, jak już mieliśmy aby go kupić to jechaliśmy z otwartymi drzwiami auta bo nie chcial się zmieścić , tak więc ciesz się z tego co masz a masz piękny dom i kup sobie jakis ładny ciuszek, a resztę kupisz później.

tak wiec głowa do góry bo teraz najlepsze chwile a i tak juz nie długo wspomnisz sobie jak to było kiedy nie miałaś jadalni czy stolika, lampa chyba ta czarna

Pod moim narazie dużo miejsca, ale jak tak dalej pójdzie to szybko go tam braknie ;).

A ostatnio znalazłam sklep z meblami i dodatkami. Przepadłam. Zakochałam się w niektórych rzeczach i pewnie bez nich nie wyjadę. Jedynie przed obłędem zakupowym powstrzymują mnie ceny ;)

Edytowane przez rere79

więc wiemy o czym mowa, powiem ci że rzeczy w moim domu mi sie podobają ale jak naoglądam się albo gazet albo forum, to i to bym chciała a moze tamto a i jeszcze u innej lepsze, już czasami mózg mi sie lansuje, człowiek by musial co roku nową chałupę stawiać aby ciągle się podobało

Gratuluję Reni jako pierwsza :) Pewnie poszło niepostrzeżenie ;)

Co do strony polecanej przez Rere, też utknęłam na niej na dłużej, ale podobnie jak Ty - nie oglądam już mebli :yes: Ewentualnie biurka, bo meblowanie gabinetu jeszcze przed nami - hihi, sama sobie zazdroszczę, że tyle jeszcze do zrobienia :lol2: (pomału przymierzamy się do mebli do wiatrołapu)

Może jestem dziwna, a może po prostu polubiłam całe to urządzanie? I słówko do Doroty - jakbyśmy wszystko mieli od razu, to uwierz, ale mniej byśmy się z tego cieszyli. Grunt, że jest na czym spać, a reszta pomalutku :)

Cześć dziewczyny!!

Jesteśmy z mężem 3,5 roku po ślubie. 3 lata wynajmowaliśmy mieszkanie teściów, w które nic nie inwestowaliśmy bo po pół roku od slubu zaczeliśmy się budować. Wszystko na bieżąco inwestowaliśmy w dom. Macie rację gdyby człowiek miał wszytsko od razu nie doceniałby tego. jestem tego samego zdania. Ale jak większość kobiet na forum jak cos zobaczę fajnego chodzi mi o urządzanie domu od razu się ślinię i opowiadam mężowi:):):) On jest realistą. Jak nie ma pieniędzy w portfelu nie będzie nic jeździł oglądał a ja wprost przeciwnie hihih Ale i tak nie jest źle, dużo rzeczy u Niego przeszmuglowałam i kosztorys na też poszedł w górę przez moje "widzimisie". Ale jestem zdania , że jak już coś robić to tak żeby sie podobało a nie że stać nas na to i tylko na to. Chcemy zamówić plisy do okien dachowym na piętrze bo ciepełko się robi. I chyba na teraz to tyle z nowości.

Już kiedyś o to pytałam ale zapytam jeszcze raz, gdybyście widziały gdzieś w necie pojemniki na mydło chromowane prostokątne montowane do ściany i takąż samą szczotkę do wc dajcie znać, jeśli Reni się zgodzi na swoim forum oczywiście.

Pozdrawiam

Dorota

Reni - ja jeszcze wrócę do fotek. Super masz rodzinkę i córka naprawdę ślicznie wyglądała. Delikatnie i elegancko. A fryzura po prostu perfekcyjna.

Gratulacje wejścia do Elity ;)

Rere jak mogłaś - mogę sobie powzdychać do tego sklepu, szkoda że te ceny nie są ze znaczkiem PLN=zł. ;) byłoby akurat, hihihih

chociaż te sofy i narożniki z wyprzedaży nawet w funtach mają ceny całkiem,całkiem...

Edytowane przez atika