Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez nie firankowa jestem :no: mi by odpowiadaly odpowiednie zaslony po bokach.. tylko wtedy nie wiem jak by to wygladalo z firanka w kuchni...

lub faktycznie zrob londonka fotke tak jak Magda doradza i lukniemy naszymi glodnymi oczetami :D

Madzia nieee no co ty... gdyby moj zalozyl nick to ja bym tutaj miala przerabane.. i tak trzese gatkami jak widze ze na forum wchodzi..na szczescie jako gosc i w takie watki nie zaglada.. ino o plycie fundamentowej czyta i sie smieje z glupich niekiedy wypowiedzi tamtych osob ;) :lol2:

mirelaaaa a ja tak sie zapytam dyskretnie o twoj nick... nie lepiej bylo zamiast tego 99 na koncu wpisac 69 lub 96 :lol2::lol2::lol2:

ja tam nie patrze jak mam checi to biere mego nawet jak spi :D gorzej w druga strone to dziala kiedy to ja zmeczona i chce spac :lol2:

chyba musisz pilnować opcji logowanie automatyczne :D

I tak wlasnie robie :lol2: na tablecie mam juz zapamietane wiec sie nie musze logowac ale nie na palmptopie:lol2:

Londonka firanki zawsze możesz dać teściowej :rotfl:

ja tak czesto robie :p :rotfl::rotfl::rotfl:

Magda ale ja bardzo lubię moją teściową:yes::D naprawdę

to zmienia kolej rzeczy ;)

pare dni temu mowie do mojego slubnego: moze bys zaprosil swoja mamusie do nas na swieta?

odp. po co, przeciez i tak jej nie lubisz...

ja: no tak, ale sa swieta, wypada byc milym:rolleyes:

on: no nie mow ze sie zmieniasz w aniola i dobra duszyczke bo i tak ci nie uwierze...

jak nie to nie, sobie pomyslalam ... moje tysiac mysli na minute w sprawie swiat, w koncu rozwiazane :rotfl::rotfl: