women.beauty 27.11.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 hmm zaraz spr czy ten statek jack i piraci z nibyllandii jest w promo w realu Magda jest ale sprawdź czy ta promocja u ciebie w realu jest bo nie w każdym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 hmm zaraz spr czy ten statek jack i piraci z nibyllandii jest w promo w realu wczoraj z moja corka w sklepie ogladalysmy ten statek sa do naciskania 3 przyciski ...jeden wczoraj nacisnelam i sie wystraszylam bo na dole wyskoczyl mi krokodyl czy cuus :lol2: ale mialysmy polewke z tego :lol2: i tez jest dzwiek dzwonu ze statku... reszty nie wiem bo nie sprawdzalam..ale jest dosc fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.11.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Nesska gratuluję i zdrówka dla Was życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.11.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Magda jest ale sprawdź czy ta promocja u ciebie w realu jest bo nie w każdym hmm nie wiem - oglądałam gazetkę i statek jest. Oby w Zabrzu był wczoraj z moja corka w sklepie ogladalysmy ten statek o właśnie o to chodzi - są w promocji po 161 zl - mój ostatnio szaleje na pkt Jacka... i z FP zabawki są niezniszczalne jednak. Puzzle do tego z Jackiem i wszystko - nie chwaląc się mój ma 2.5 a jest fanem puzzli - umie sam układać już te np do 50 części... Nesska - a na kiedy termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 27.11.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Magda w smyku wszystkie zabawki z linii jake -25% od jutra ale pewnie i tak drożej niż w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.11.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Renia a Ty masz jak coś pokój wolny dla bejbi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Madzia moja 3letnia tez jest fajnka Jacka:D ale zakupilam jej Dr Dosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.11.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Magda w smyku wszystkie zabawki z linii jake -25% od jutra ale pewnie i tak drożej niż w realu no właśnie statek jest dziś za ponad 200 - zaczekam do jutro bo bym zamówiła kurierem razem z puzzlami. Bo w realu różnie może być z dostępnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Renia a Ty masz jak coś pokój wolny dla bejbi?? http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.11.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Renia a Ty masz jak coś pokój wolny dla bejbi?? :rotfl: Trzeba nowy dom postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.11.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Madzia moja 3letnia tez jest fajnka Jacka:D ale zakupilam jej Dr Dosie DOśka? o qr... przepraszam Młody ją też uwielbia ( tylko na te 2 bajki patrzy) a my ciągle mówiliśmy doktor Zośka!!!! ale z nas gafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Madzia, dlaczego na ceneo nie zamowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.11.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Magda na czerwie dopiero....Ja już bym chciała a tu jeszcze tyle przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 DOśka? o qr... przepraszam Młody ją też uwielbia ( tylko na te 2 bajki patrzy) a my ciągle mówiliśmy doktor Zośka!!!! ale z nas gafy :lol2: ja spiewalam zawsze Tosia Zosia to moja mamcia wiec jedna w rodzinie nam wystarczy tylko martwie sie tym ze piosenki ta nasza po norwesku spiewa i mala nie zalapie za nia... no ale cos musialam kupic jej tak? a ona lubi ja:yes: chyba w domu bedzie klotnia miedzy dziewczynami o nia... starszej wybralam lego friends... ponoc panuje jakas moda na nie teraz? heh a niech ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Magda na czerwie dopiero....Ja już bym chciała a tu jeszcze tyle przede mną Nesska moje gratulacjehttp://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif rety w moim kregu same ciezarne albo te co dopiero urodzily fajnie co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.11.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Madzia, dlaczego na ceneo nie zamowisz? bo jak w tej samej cenie w realu będą to mam bez kosztów wysyłki.. i przy okazji na zakupu skoczę z mężem Nesska - czerwiec to i tak dobry termin - najgorzej przechodzić chyba końcowkę czerwiec-sierpień. Z dzidziusiem od razu na spacer będzie szło wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.11.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 :rotfl: Trzeba nowy dom postawić Jak nic:rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Renia a Ty masz jak coś pokój wolny dla bejbi?? nie mam ale o jakim wy bejbi gadacie, juz ustalone , ze nie ma szans:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.11.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Nesska gratuluje, nic nie wiedzialam zes taka swiezynka ja bym juz chciala drugie heje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.11.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Mmelisa a jak ona się faktycznie nazywa? dr Zosia, Dosia, Tosia? musze sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts