rere79 24.05.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 chociaż te sofy i narożniki z wyprzedaży nawet w funtach mają ceny całkiem,całkiem... Nawet i te bez przeceny nie są strasznie drogie. Za to ceny dodatków mnie zabijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.05.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 reni dawno mnie tu nie było, ale cieszę się, że w porę zajrzałam i zobaczyłam zdjęcia córci z komuniii Ślicznie prezentowała się w tej sukience! W ogóle cała rodzinka bardzo ładna i sympatyczna a z Ciebie faktycznie niezła laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.05.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Reni doradź . Chcę sobie kupić mixer Kenwood i teraz nie wiem w jakim kolorze wybrać. Wacham się pomiędzy tym http://ii.alatest.com/product/190x190/0/6/Kenwood-KMX50-White-0.jpg a tym http://www.kenwoodchefrestore.co.uk/Attachments_files/KMX%20kMix.jpg. Jeśli chodzi o te kolorowe, podobają mi się bardzo. W przyszłości planuję stonowaną bazę ( wiesz biele, czernie i szarości ), a gdzieniegdzie dać kolorowe plamy, np. różkolorowe krzesła przy stole. No ale plany planami.... Który byś wybrała? Jak obrazki będą Ci przeszkadzać, pisz. Zamienię na linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.05.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 rere mam dylemat, boskie to cóś, kurcze po ile takie cudeńko, a wracając do wyboru, to chyba bym wzięła ten biały, bo klasyczny, piękny ale wiem jaki efekt chcesz osiagnąć w domu więc taki kolorowy (ten pierwszy) jest bombowy ale jak ci się ten efekt znudzi a jest on tak wymyślony aby łatwo wrócić do standardu tzn wszystkie kolorki pochować to wtedy klops, trudny wybór ale chyba 1. Kurcze a myślałam co by sobie kupić na dzień mamy, a tu taki fajniutki pomysł Dorota dach mam grafitowy, a elewację białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.05.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 rere, fajnie, że to wkleiłaś, bo ja na Aristana choruję, a jednak cena Kenwooda o niebo przystępniejsza... A który to konkretnie model? Bo ja na model Patissier patrzyłam... Ja z tych, które wkeliłaś, wybrałabym biały, bez pasków. Jeśli iść w kolor, to cały w kolorze, na przykład cały czerwony. Te paski mogą się szybko znudzić i mogą nie zgrać się z resztą... Cześć reni, coś ostatnio ciszej u nas i ruch mniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 25.05.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Reni, a czy mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat farby elewacyjnej, czy to silikon, silikat czy akryl?Producenta, kolor z palety?Ja też mam u siebie dach grafitowy , dom ocieplony styropianem i zagruntowany piaskiem pustyni silikonowym gruntem. Elewacje chciałabym zrobić w białych kolorach.PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.05.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Reni jakoś miałam przeczucie, że tak mi odpowiesz . I mi ta racjonalna strona też tak podpowiada żeby ten biały brać, bo uniwersalny. A te kolorowy to taki zryw serca . Limitowana edycja i na dodatek droższa, więc... Już podjełam decyzję. Będzie biały. A model to KMX50 i w PL kosztuje około 1300 zł. Ja go tu, w UK, kupię troszkę taniej. I co najważniejsze, mojemu mężowi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.05.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Anna, na Kitchen Aid też chorowałam i nadal mi się podoba. Ale wydaję mi się, że stylistyka Kennwooda jest bardziej nowoczesna i fajniej wpasuje się do wnętrza które chce stworzyć. Ceny tych dwóch mioxerów są zbliżone, przynajmniej tu w UK. Zależy też dużo od kolorystyki w obydwóch przypadkach, czego za bardzo nie pojmuję (różnica nawet do 150 funtów). EDIT:TU pierwszy lepszy link do tego mixera. Nawet taniej jest niż pisałam. Edytowane 25 Maja 2011 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.05.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 rere fiu fiu drogie jak na prezent z okazji dnia mamy, a po ile taki u ciebie bo smaka mi narobilaś, hmm teraz to nie mogę sobie kupić, bo w przyszłym tyg chyba tarasik układam , ale nie zapeszam bo to zależy od czasu męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.05.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Kiedyś go sobie kupię, ale teraz niestety tylko pomarzyć mogę...Ten, o którym ja pisałam, jest sporo tańszy, ale i tak prawie 1000 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.05.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Kiedyś go sobie kupię, anna mogę powiedzieć tak jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.05.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) rere kupuj biały, przemyślałam że u ciebie będzie super ten biały a kolorki sobie wprowadzisz na wazonikach, ścianach i podusiach, och pięknie będzie u ciebie, tak jak ja chciałam ale nie zrobiłam, boska , surowa stodoła Edytowane 25 Maja 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.05.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Trzymam kciuki za tarasik:). A mixer znalazłam w cenie 240 F. Oczywiście to podstawowa wersja. Różnica cenowa nie taka wielka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.05.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 MIKSER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.05.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 och pięknie będzie u ciebie chciałabym, chciała. Mam nadzieję, że zapędy mojego męża nie popsują końcowego efektu Nie oszukujmy się, nie czuje* tego co ja . A szkoda, bo cał czas mówi, że wymyślam. * strasznie podoba mi się to słówko użyte w reklamie (nie pamiętam jakiej) serca i rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.05.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Anna, proszę Cię, nie zabijaj nas cenami . Podobny stylistycznie i pewnie ze sto razy uboższy za 100 funciaków można kupić. Ale stylistyka tych mixerów nie bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Renia ja rownież przyłaczam sie do wcześniejszego pytania i prosze o informacje jakim systemme (farby ,kleje ,styrpian ) robiliscie elewacje.Jaki dokladnie masz nr koloru ?Ja na pewno bede robiła jasna ale nie wiem czy dać czysto białą (boje się zeby nie była zbyt zimna) czy raczej bardziej taką smietankową-budyniową .Mam też dylemat jaki wybrać klej do styropianu grafitowego (taki kupiłam) aby dobrze go przytrzymał (chce robić bez kołkowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.05.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 dziewczyny jeśli chodzi o elewację to mam tynk silikonowo-silikatowy z ceresitu, kolor po prostu biały, styropian 20 cm, tylko tyle wiem ale jakie kleje to nie mam pojęcia, a grunt do tynku to taki jak ceresit poleca to mojego tynku, na ich stronie trzeba przeczytac, jak bardzo potrzebne to poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 26.05.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witaj Reni! A jak tam Twoja sypialnia po poprawkach Kiedy będą fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 26.05.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Dzięki Reni!Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts