Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

poszukaj faceta najlepiej parkieciarza co pracuje na woskach, rysę w mig ci naprawi i śladu nie będzie, jeśli drzwi drewniane oczywiście, bo jak metal to dupa

ale to jest takie male wglebienie z ryska...

z daleko nie widac..z bliska jednak tak... na zdjeciu slabo, na zywo mocniej... i kolor antracyt...

moj M byl na maxa..... (wstawic co sie chce) chociaz ja to chyba bardziej od niego.

drzwi drewniane... cal.

A schody tez naprawi ????

schody drewniane da sie naprawic...

wiem o tym bo moje tez spierniczyli..mimo ochrony...

ale pocieszam sie ze nie za mocno.. i stolarz zrobil nam specjalnie takie jakby ala rysy zuzycia... oczywiscie nie czuc tego gola reka tylko widac pod katem swiatla...

Już powysyłałam zapytania do kilku lokalnych. Ale dzięki :)

Dlatego ja docelowe wstawię dopiero po wylewkach ;)

u nas wylewki byly na gorze... ale drzwi zniszczyli ci od scian...

a schody no coz... zabezpieczone ale nie tak jak ja chcialam...moj szanowny tak sie postaral ze gdbym to nie ja jezdzila za wykladzina to by nic nie bylo.. chociaz i tak.. jego polozenie nie nalezalo do najlepszych... pozniej dodam wam fotki jak to wygladalo... bo teraz cos znowu forum szwankuje:sick:

moje były wstawiane 3 mc przed zamieszkaniem,

Wcześniej mieliśmy jakieś stare drzwi drewniane zbrojone :D przedpokój malowany na końcu

tez mialam drewniane... ale cos bylo ze juz je zamawialismy.... w sumie nas nie ma w PL to i tez lepiej jak wsio pozamykane..

czy wy tez mieliscie takie atrakcje z sasiadami co to sobie wchodza na wasza budowe jak do wlasnego domu?

moja sunsiadka taka jest... no kurka wlazla bez pukania i wolania... ja akurat bylam w ostatnim pokoju(jadalni) po aparat.. jak sie odwrocilam to ta stala za mna!

nawet nie zdawala sobie sprawy z tego ze ja to wlascicielka... bo auto inne pod domem stalo..a ona zawsze jak nas widziala to tak zza krzakow i zza drzewa zagladala po cichaczu co my tam robimy u siebie (mam nadzieje ze mnie pewnego upalnego dnia na tarasie rozneglizowana nie widziala:lol2:)

w jakim szoku byla ze ja to ja-ta pani tego domu :p