Mmelisa 27.11.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 poszukaj faceta najlepiej parkieciarza co pracuje na woskach, rysę w mig ci naprawi i śladu nie będzie, jeśli drzwi drewniane oczywiście, bo jak metal to dupa ale to jest takie male wglebienie z ryska... z daleko nie widac..z bliska jednak tak... na zdjeciu slabo, na zywo mocniej... i kolor antracyt... moj M byl na maxa..... (wstawic co sie chce) chociaz ja to chyba bardziej od niego. drzwi drewniane... cal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 A schody tez naprawi ???? schody drewniane da sie naprawic... wiem o tym bo moje tez spierniczyli..mimo ochrony... ale pocieszam sie ze nie za mocno.. i stolarz zrobil nam specjalnie takie jakby ala rysy zuzycia... oczywiscie nie czuc tego gola reka tylko widac pod katem swiatla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.11.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Reni "widzi" więcej -w końcu stolarka i podłogi to jej drugi konik ( zaraz po Śnieżynku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Reni "widzi" więcej -w końcu stolarka i podłogi to jej drugi konik ( zaraz po Śnieżynku) :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: no juz nie moge z tym sniezynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.11.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Oki zrobiłam fotki z lekko zciągniętymi firankami ,nie układaj sięidealnie bo nie mam haczyków w ścianie;),zdjęłam firankę w kuchni ...a no i to nie jest gipiur:P to haft ręczna robota na jednej fotce będzie troszkę widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Tylko baba tak potrafi dokładnie jakieś 12 lat temu powiedziałam do meża, że sprzęt agd w domu będzie miele bo takie ładne logo, szkoda, ze cen nie znałam wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.11.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 London czekam ,na pierwsze się nie załapałam Moje maja pełno rys zużycia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.11.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 HURRY up! zaraz idę do domu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.11.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 London czekam ,na pierwsze się nie załapałam Moje maja pełno rys zużycia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Tylko baba tak potrafi dokładnie jakieś 12 lat temu powiedziałam do meża, że sprzęt agd w domu będzie miele bo takie ładne logo, szkoda, ze cen nie znałam wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Dlatego ja docelowe wstawię dopiero po wylewkach to nawet konieczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 no gdzie foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.11.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 moje były wstawiane 3 mc przed zamieszkaniem, Wcześniej mieliśmy jakieś stare drzwi drewniane zbrojone przedpokój malowany na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Już powysyłałam zapytania do kilku lokalnych. Ale dzięki Dlatego ja docelowe wstawię dopiero po wylewkach u nas wylewki byly na gorze... ale drzwi zniszczyli ci od scian... a schody no coz... zabezpieczone ale nie tak jak ja chcialam...moj szanowny tak sie postaral ze gdbym to nie ja jezdzila za wykladzina to by nic nie bylo.. chociaz i tak.. jego polozenie nie nalezalo do najlepszych... pozniej dodam wam fotki jak to wygladalo... bo teraz cos znowu forum szwankuje:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 moje były wstawiane 3 mc przed zamieszkaniem, Wcześniej mieliśmy jakieś stare drzwi drewniane zbrojone przedpokój malowany na końcu tez mialam drewniane... ale cos bylo ze juz je zamawialismy.... w sumie nas nie ma w PL to i tez lepiej jak wsio pozamykane.. czy wy tez mieliscie takie atrakcje z sasiadami co to sobie wchodza na wasza budowe jak do wlasnego domu? moja sunsiadka taka jest... no kurka wlazla bez pukania i wolania... ja akurat bylam w ostatnim pokoju(jadalni) po aparat.. jak sie odwrocilam to ta stala za mna! nawet nie zdawala sobie sprawy z tego ze ja to wlascicielka... bo auto inne pod domem stalo..a ona zawsze jak nas widziala to tak zza krzakow i zza drzewa zagladala po cichaczu co my tam robimy u siebie (mam nadzieje ze mnie pewnego upalnego dnia na tarasie rozneglizowana nie widziala:lol2:) w jakim szoku byla ze ja to ja-ta pani tego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Drzwi ty chyba najgorszy wybór jakiego muszę dokonać na całej budowie ;( Żadne mi się nie podobają, a jak się podobają to nie pasują! A jak się podobają i pasują to mój mówi, że po jego trupie!! a jakie sa twoje typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2013 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Drzwi ty chyba najgorszy wybór jakiego muszę dokonać na całej budowie ;( Żadne mi się nie podobają, a jak się podobają to nie pasują! A jak się podobają i pasują to mój mówi, że po jego trupie!! e Tosia cos kombinujesz, jakie mają byc , pisz zaraz cos poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Drzwi ty chyba najgorszy wybór jakiego muszę dokonać na całej budowie ;( Żadne mi się nie podobają, a jak się podobają to nie pasują! A jak się podobają i pasują to mój mówi, że po jego trupie!! e Tosia cos kombinujesz, jakie mają byc , pisz zaraz cos poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.11.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 No nie mogę wywala mnie z fm:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Tosia czyli polecam białe drewniane cal model żmijowiec, skrzyczne (super są)rysy, zelwa, malinów, sumowo, długie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts