Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a przeczytajcie to:

Doktor D. Devin, jest zdania, że to właśnie kobietom po 40. roku życia najczęściej zdarza się orgazm wielokrotny. Tylko nie zawsze kobiety mają go z kim przeżyć. Mężczyźni po 40-stce nie zawsze potrafią sprostać wymaganiom kobiet, ponieważ ich możliwości seksualne ulegają znacznemu obniżeniu.

jak nic trzeba wymienić na młodszy model :lol2::lol2::lol2: jednak matka natura nas nie dopasowała idealnie ;)

no ja z tego powodu nie biorę tabletek

to co stosujecie?

Magdalena odbiegając od jedynego, słusznego tematu ;) czy ty byłaś wczoraj w Zarze ? i oglądałaś ten dżaket smokingowy ? Fajny on jest? Ja wczoraj oglądałam w H&M ale taki średniawy bez podszewki był. Zarę mam w Gliwicach najbliżej i nie wiem czy mam tam podjechać

byłam dziś w Z w Forum ale zapomniałam o żakiecie - mierzyłam puchówki i jedna czarna z kaputem świietnie leżała - ale poczekam na wyprzedaż..

No i puchówka 599 a żakiet też tyle...to wolę puchówkę hehe:)

Ale tak podobno jest że kobieta po trzydziestce ma najbardziej rozburzone libido:

Potrzeby seksualne kobiet wzrastają stopniowo, ich najwyższy poziom przypada pomiędzy 35.-45. rokiem życia kobiety i utrzymuje się na dość stałym poziomie aż do przekwitania.

ooo to Wy jednak "stare" jesteście - mieścicie się w kryterium hahah :p

że to właśnie kobietom po 40. roku życia najczęściej zdarza się orgazm wielokrotny. Tylko nie zawsze kobiety mają go z kim przeżyć. Mężczyźni po 40-stce nie zawsze potrafią sprostać wymaganiom kobiet, ponieważ ich możliwości seksualne ulegają znacznemu obniżeniu.

i mój właśnie tego się obawia