mirela99 28.11.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ale gumy do rzucia musisz miec pod ręką rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.11.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Wy to chyba nie bierzecie nic antykoncepcyjnego, że takie macie libido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 oo tak ..rano tez fajnie ale jak ktos chce sie wyspac..a w przypadku Magdy tak jest to tez zly plan... moze w ciagu dnia po powrocie z pracy.... dziecko czyms zajac lub pod opieke dac.... i na taki szybki spontan sie puscic nie myslec o obiedzie itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Wy to chyba nie bierzecie nic antykoncepcyjnego, że takie macie libido nooo ja od roku nic a nic nie biere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 mój by spokojnie zamienił posiłki wszystkie na sex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 ha! moj pewnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.11.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 mój by spokojnie zamienił posiłki wszystkie na sex czyzby skorpion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.11.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 mój też ale - ja nie - no serio mam libido zerowe. Może jakieś tabl muszę brać albo coś - NIE PASUJĘ TU wśród nimf.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.11.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Wy to chyba nie bierzecie nic antykoncepcyjnego, że takie macie libido no ja z tego powodu nie biorę tabletek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.11.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Magda moje libido po 10latach łykania tabletek też dawno zdechło:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.11.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Magdalena odbiegając od jedynego, słusznego tematu czy ty byłaś wczoraj w Zarze ? i oglądałaś ten dżaket smokingowy ? Fajny on jest? Ja wczoraj oglądałam w H&M ale taki średniawy bez podszewki był. Zarę mam w Gliwicach najbliżej i nie wiem czy mam tam podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.11.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 no ja z tego powodu nie biorę tabletek tabletki, stres i zmęczenie i nic mi się nie chciało, jeszcze rok i wszystko wróci do normy i dojdzie to , ze po 30 sie bardziej chce i w końcu będę demonem seksu:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.11.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 odbiegając od jedynego, słusznego tematu skoro juz musisz od tematu odejść to dobrze , ze tak to ujęłaś:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 czyzby skorpion? czy to ma cos z tym wspolnego ? bo moj skorpion :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.11.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ale tak podobno jest że kobieta po trzydziestce ma najbardziej rozburzone libido:Potrzeby seksualne kobiet wzrastają stopniowo, ich najwyższy poziom przypada pomiędzy 35.-45. rokiem życia kobiety i utrzymuje się na dość stałym poziomie aż do przekwitania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.11.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 a przeczytajcie to: Doktor D. Devin, jest zdania, że to właśnie kobietom po 40. roku życia najczęściej zdarza się orgazm wielokrotny. Tylko nie zawsze kobiety mają go z kim przeżyć. Mężczyźni po 40-stce nie zawsze potrafią sprostać wymaganiom kobiet, ponieważ ich możliwości seksualne ulegają znacznemu obniżeniu. jak nic trzeba wymienić na młodszy model :lol2: jednak matka natura nas nie dopasowała idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.11.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 no ja z tego powodu nie biorę tabletek to co stosujecie? Magdalena odbiegając od jedynego, słusznego tematu czy ty byłaś wczoraj w Zarze ? i oglądałaś ten dżaket smokingowy ? Fajny on jest? Ja wczoraj oglądałam w H&M ale taki średniawy bez podszewki był. Zarę mam w Gliwicach najbliżej i nie wiem czy mam tam podjechać byłam dziś w Z w Forum ale zapomniałam o żakiecie - mierzyłam puchówki i jedna czarna z kaputem świietnie leżała - ale poczekam na wyprzedaż.. No i puchówka 599 a żakiet też tyle...to wolę puchówkę hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 oki ja zmykam :bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.11.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ale tak podobno jest że kobieta po trzydziestce ma najbardziej rozburzone libido: Potrzeby seksualne kobiet wzrastają stopniowo, ich najwyższy poziom przypada pomiędzy 35.-45. rokiem życia kobiety i utrzymuje się na dość stałym poziomie aż do przekwitania. ooo to Wy jednak "stare" jesteście - mieścicie się w kryterium hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.11.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 że to właśnie kobietom po 40. roku życia najczęściej zdarza się orgazm wielokrotny. Tylko nie zawsze kobiety mają go z kim przeżyć. Mężczyźni po 40-stce nie zawsze potrafią sprostać wymaganiom kobiet, ponieważ ich możliwości seksualne ulegają znacznemu obniżeniu. i mój właśnie tego się obawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts