mirkamis 28.11.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 ale zajściem, porodem czy facetem? :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.11.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 słyszałam już różne wersje o drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.11.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 nadal nie wiem czym:) haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 ale zajściem, porodem czy facetem? :rotfl::rotfl: facet wiernie jeden jedyny... z zajsciem tak samo szybko jak z pierwszym... pisze o porodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mary82 28.11.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 ciąża, poród - mój ulubiony temat ostatnio:lol2: JA pierwsze rodziłam w grudniu i nie narzekam, na wiosnę/lato już taki fajny odchowany bobasek jest:) Reni chciałam wkleić zdjęcia, ale nie zgrałam ich z aparatu, bo jakoś weny nie mam:/ Ale spiep**** nam ten fragment elewacji drewnianej z przodu, powinno to wyglądać jak przedłurzenie okna, a gamonie zrobili przerwę z białego tynku na jakieś 20-30 cm i potem dali drewno. Beznadziejnie to wygląda:mad: Normalnie trzeba by tam stać non stop i wszystko pokazywac............ Tosia widzę, że Ty też się budujesz. Na jakim etapie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.11.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 ehh zazdroszczę - u Ciebie wszystko idealnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.11.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Hej, drugi poród zazwyczaj jest duuużo łatwiejszy, ja w sumie nie słyszałam od nikogo, żeby był gorszy. Magda tarczyca piszesz przebadana? Ja zawsze miałam okres co 35 dni i w ciąży się dowiedziałam, że to problemy z tarczycą. O ciążę też się trochę staraliśmy (przez tarczycę pewnie) i przyjmowałam tabletki na podtrzymanie (straszne po nich miałam mdłości przez pierwszy trymestr). Jak je odstawiłam, to czułam się najlepiej w swoim całym życiu - promienna cera, włosy, samopoczucie, zero puchnięcia, jakichkolwiek problemów, sił tyle, że góry mogłam przenosić, nigdy się tak świetnie nie czułam jak w ciąży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Agatka ale nawet nie biorac tabletek to przez pierwszy trymestr ciazy kobieta ma nudnosci itp... pozniej cialo takie piekne, paznokcie, wlosy i skora... niestety po czasie wszystko zaczyna sie walic... ja do dzis dnia mam problemy... a corka mlodsza ma 3 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 ehh zazdroszczę - u Ciebie wszystko idealnie;) u mnie? bom ja taka idealna :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.11.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ilona badam 2x w roku - zawsze w normie mimo, że raczej na dole tabelki - w str niedoczynności.Do lekarza też chodzę i nie każe nic.Przed ciążą brałam euthyrox25 1x więc luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.11.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 u mnie? bom ja taka idealna :rotfl::rotfl: już nie chciałam tak słodzić :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.11.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ilona badam 2x w roku - zawsze w normie mimo, że raczej na dole tabelki - w str niedoczynności. Do lekarza też chodzę i nie każe nic. Przed ciążą brałam euthyrox25 1x więc luzik Ja hormony tarczycy też mam zawsze w normie (dolnej), ale TSH szaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.11.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 hmm tsh też badam - tsh, ft3 i 4 - zapomniałam o prolaktynie ostatnio tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Madzia... mam kolezanke.. mloda dziewczyna... po liceum okazalo sie ze choruje na tarczyce... miala w swoim zyciorysie rozne historie szpitalne itp.. ale pominmy to... w jakims okresie okazalo sie ze ma obumarcie jajnikow i ze nigdy nie zajdzie w ciaze... a jezeli juz to jak bedzie to chlopczyk to go nie donosi... dramat! leczona od lekarza do lekarza itd itp.. w koncu trafila w Koszalinie na lekarza... ktory operujac ja uratowal jej zycie na stole... na wizyty kontrolne zaczela jezdzic do niego i on jej powiedzial ze nie ma rzeczy nie mozliwych..ze nie teraz ale za jakis czas na pewno bedzie matka. Wtedy byla panienka.. poznala chlopa.. brala leki... jezdzila na wizyty... zaszla w ciaze. ze wzgl na tarczyce i inne problemy miala problemy przy porodzie.. pamietam ze miala anemie i cos jeszcze.. ¨corcia skonczyla niedawno roczek..a przed 2 dniami urodzila synka porod szybki i bez problemow teraz ma anemie rowniez ale nie jest tak zle jak po pierwszym porodzie. Ja mialam rowniez problemy babskie po porodzie leczylam sie przez rok tutaj w NO... Kasy mase wydalam bo za sama wizyte to 800zeta bulilam.. w wakacje jak bylismy w pl, pojechalam do tego lekarza... po miesiacu na kontrole i wsio oki ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 już nie chciałam tak słodzić :lol2: sama sobie poslodze a cooo :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.11.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 masakra Mmelisa - i że taka kobitka się nie załamała! Szacun wielki:) ja się badam 2x do roku ( z krwi dokładnie haha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.11.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Magda, podobno lepiej jak wyniki są w górnej granicy (wg internetowych ekspertów), ale lekarze zawsze mi mówili, że norma to norma (choć może tylko uspokajali w ciąży). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.11.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 mój m wrócił i rozladowal kompa:mad:,do tego lekarz mu powiedział że ma się nie stresować jak odbierze opi rezonansu:wtf:.Juz mu powiedziałam ,że on mnie wykończy bo ja się wszystkim zawsze przejmuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 masakra Mmelisa - i że taka kobitka się nie załamała! Szacun wielki:) ja się badam 2x do roku ( z krwi dokładnie haha) wlasnie ... ale to co mi ona opowiadala to normalnie dreszcze na ciele... lzy w oczach i zlosc do lekarzy z mojego miasta! dzieki tym lekarzom mloda dziewczyna lat 21 walczy o zycie! urodzila dziecko.. wrocila do domu i dostala krwotoku... tzn skrzepy itp ...ale tak z niej szlo ze pojechali do szpitala...podawali leki, kroplowki i cos jeszcze... nie potrafili pomoc wiec usuneli jej wszystko na dole.. po tym z dnia na dzien dziewczyna odplywala im, zapadla w spiaczke.. lezy w szpitalu-rowniez w Koszalinie.. i walczy o zycie.. probowali ja w czwartek tydzien temu wybudzic.. nie udalo sie... wczoraj.. to samo... daja jej 20% szans na przezycie... dzieckiem zajmuje sie jej matka... w ubiegla sobote miala brac slub ehhh dlatego ta dziewczyna o ktorej pisalam wczesniej rowniez nie chciala rodzic w tym szpitalu... jechala z mezem prawie 70km na porod.. w nocy podczas gololedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.11.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Aż mam ciarki.Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts