Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wiecie.. moj juz na mnie tak patrzy podejzliwie jak z pracy wraca...

ostatnimi czasy tak sie do niego mindole ze chlopak mysli, ze ktos mu babe podmienil... :D

no ale jak mam tego nie robic, skoro przez pol dnia piszemy tutaj o tym :rolleyes:

wczoraj mi powiedzial, ze nie wie czy ma sie mnie bac, ze mu czasem jakiej krzywdy nie zrobie:-P

mirkamis - no sa jazdy. NA szczeście to przewidziałam i w jej pokoju co się dało to kupowałam białe (meble, podłogi). Potem przemalowałam ściany na totalnie ciemny szary i jest oki. Garderobę tez powoli wymieniamy (nic różu) obecnie na czarno (plecak czarny był tylko z juventusem turyn - kupiliśmy). Pokój... na ten moment tez ma być pomalowany na czarno (tak sobie zarzyczyła ale conajmniej ze dwa lata malowac u niej nie zamierzamy - najpierw resztę domu musimy pomalować). Choć z drugiej strony - już się boją co wymyśłi jak się jej czarny znudzi ??

Właśnie w ramach akcji - zadbaj o swój interes (czyli o lepsze prezenty dla mnie) stwierdziłam, że So nieco uszczuplimy budźet prezentowy ;). Ostatnie kilka lat to była ciągła rezygnacja niemal z wszystkiego na korzyśc dziecka. Koniec tego.

So na mikołaja dostanie kalendarz (kasa idzie na jedzenie dla bezdomnych zwierząt) - jest taka akcja oczami fifiego. Polscy bokserzy biora w niej udział - to i tatus będzie zadowolony jak Dragona czy Gortata zobaczy :)

A pod choinkę - osadników (wspominałam o tej super grze).

Moja jeszcze młoda i jak miała te 3 latka to jej tylko róż się podobał ( a ja mówiłam ,że taki kolor never) do teraz tylko o różu słucham -na szczęście tylko na ścianach) Pokój będzie mieć solidnie meblowany na wiosnę teraz ma łóżko ,stolik z ikea i krzesełka a w drugim pokoju zabawki.Od przyszłego roku robię jej jeden pokój :) i wtedy białe meble :).Może kolor ścian też zmieni:).

Dziewczyny, byłam wczoraj w Rossmannie (ostatni dzień promocji) i nie dałam rady nic kupić :(.

Bab tyle, że jedna na drugą właziła, wszystkie przez siebie łapy wyciągały (nad głową np.), lusterko tak małe, że nie byłam w stanie ocenić, czy ten odcień (np. szminki) pasuje do mojej cery (paranoja, same usta w lusterku widać, bez twarzy!), baby się pchały, popychały, szarpały. Ich faceci (to mnie rozśmieszyło) zamiast poczekać dalej, stali przy swoich kobietach i zajmowali miejsce innym. Do tego strasznie gorąco (u Was w Rossmannie też jest tak gorąco?), że nawet w krótkim rękawku ciekło mi po plecach (serio, ok. 30 stopni tam zawsze jest i strasznie mocne światło z góry, że się wygląda jak truposz i od razu odechciewa się zakupów kosmetycznych, bo wszystko ma zły kolor na twarzy).

No i wyszłam po 5 minutach. Dziecko zgrzane w kombinezonie strasznie. To nie na moje nerwy, a szkoda, bo wszystko mi się właśnie kończy i muszę zrobić zakupy kosmetyczne w najbliższym czasie.

nie wiem przez co.... pewnie raz - widzi rodziców. Uwielbiamy czarny (choć ja nie tylko w czerni chodzę). W domu co się da to jest szare. Róż pewnie się jej kojarzy z maluchami (a ona przeciez juz prawie jest nastolatką). Oprócz tego - faktycznie wszedzie pełno czarnego, czaszek na bluzkach, torbach. No i pewnie muzyka słuchana przez nas tez ma na to wpływ....

staram się nie narzucac (czasami kręce głową jak cos jest masakrycznego, ale do swojego jej nie przekonuję - przynajmniej staram się).