mirkamis 29.11.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 ciasto ? coś się skupić dziś nie mogę ciasto:D a co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.11.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 ja sie najlepiej skupiam w toilet jakbys w nocy zaszalala ze swoim M to ze skupieniem bylo by oki Dokładnie a tak głodnemu chleb na myśli:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Wiecie.. moj juz na mnie tak patrzy podejzliwie jak z pracy wraca... ostatnimi czasy tak sie do niego mindole ze chlopak mysli, ze ktos mu babe podmienil... no ale jak mam tego nie robic, skoro przez pol dnia piszemy tutaj o tym wczoraj mi powiedzial, ze nie wie czy ma sie mnie bac, ze mu czasem jakiej krzywdy nie zrobie:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.11.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 a właśnie - maż wrócił o 3 w nocy.., zanim "posprawdza" czy domu nie spaliłam to była 5:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.11.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 a właśnie - maż wrócił o 3 w nocy.., zanim "posprawdza" czy domu nie spaliłam to była 5:jawdrop: No to mój już do pracy się ubiera.Wczoraj mnie zestresował z tym kolanem i dzisiaj sie denerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.11.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 ja o 5.40 wstaję.. a on dziś z młodym bez spania. Bo niania ma wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 No to mój już do pracy się ubiera.Wczoraj mnie zestresował z tym kolanem i dzisiaj sie denerwuje. moj tez o tej godz wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.11.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Oj to znowu z nocy nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.11.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 mirkamis - no sa jazdy. NA szczeście to przewidziałam i w jej pokoju co się dało to kupowałam białe (meble, podłogi). Potem przemalowałam ściany na totalnie ciemny szary i jest oki. Garderobę tez powoli wymieniamy (nic różu) obecnie na czarno (plecak czarny był tylko z juventusem turyn - kupiliśmy). Pokój... na ten moment tez ma być pomalowany na czarno (tak sobie zarzyczyła ale conajmniej ze dwa lata malowac u niej nie zamierzamy - najpierw resztę domu musimy pomalować). Choć z drugiej strony - już się boją co wymyśłi jak się jej czarny znudzi ?? Właśnie w ramach akcji - zadbaj o swój interes (czyli o lepsze prezenty dla mnie) stwierdziłam, że So nieco uszczuplimy budźet prezentowy . Ostatnie kilka lat to była ciągła rezygnacja niemal z wszystkiego na korzyśc dziecka. Koniec tego. So na mikołaja dostanie kalendarz (kasa idzie na jedzenie dla bezdomnych zwierząt) - jest taka akcja oczami fifiego. Polscy bokserzy biora w niej udział - to i tatus będzie zadowolony jak Dragona czy Gortata zobaczy A pod choinkę - osadników (wspominałam o tej super grze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Oj to znowu z nocy nici jutro sobota wiec moze uda im sie pobaraszkowac :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.11.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 ehh Wy - od 5 do 5.40 jest trochę czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.11.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Moja jeszcze młoda i jak miała te 3 latka to jej tylko róż się podobał ( a ja mówiłam ,że taki kolor never) do teraz tylko o różu słucham -na szczęście tylko na ścianach) Pokój będzie mieć solidnie meblowany na wiosnę teraz ma łóżko ,stolik z ikea i krzesełka a w drugim pokoju zabawki.Od przyszłego roku robię jej jeden pokój i wtedy białe meble .Może kolor ścian też zmieni:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.11.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 ehh Wy - od 5 do 5.40 jest trochę czasu;) zgadza się:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.11.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Mirela - ale S. czarny to tak sama przez siebie czy np z powodu muzyki? teraz to w ogóle moda na jakieś lale emo czy emu.... te takie okropne czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.11.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Mnie się wydaje ,że większość przechodzi przez ten etap -wszystko czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.11.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 u nas młody wszystko "biebieskie" albo "sare" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.11.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Dziewczyny, byłam wczoraj w Rossmannie (ostatni dzień promocji) i nie dałam rady nic kupić . Bab tyle, że jedna na drugą właziła, wszystkie przez siebie łapy wyciągały (nad głową np.), lusterko tak małe, że nie byłam w stanie ocenić, czy ten odcień (np. szminki) pasuje do mojej cery (paranoja, same usta w lusterku widać, bez twarzy!), baby się pchały, popychały, szarpały. Ich faceci (to mnie rozśmieszyło) zamiast poczekać dalej, stali przy swoich kobietach i zajmowali miejsce innym. Do tego strasznie gorąco (u Was w Rossmannie też jest tak gorąco?), że nawet w krótkim rękawku ciekło mi po plecach (serio, ok. 30 stopni tam zawsze jest i strasznie mocne światło z góry, że się wygląda jak truposz i od razu odechciewa się zakupów kosmetycznych, bo wszystko ma zły kolor na twarzy). No i wyszłam po 5 minutach. Dziecko zgrzane w kombinezonie strasznie. To nie na moje nerwy, a szkoda, bo wszystko mi się właśnie kończy i muszę zrobić zakupy kosmetyczne w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.11.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Moja jak 3 latka miała to wszystko na czarno malowała .Ja przejęta ,że z psychiką coś nie tak i ,że złe dzieciństwo ma.A ona przytulana ,wspólne zabawy a ja wyrzuty sumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.11.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 nie wiem przez co.... pewnie raz - widzi rodziców. Uwielbiamy czarny (choć ja nie tylko w czerni chodzę). W domu co się da to jest szare. Róż pewnie się jej kojarzy z maluchami (a ona przeciez juz prawie jest nastolatką). Oprócz tego - faktycznie wszedzie pełno czarnego, czaszek na bluzkach, torbach. No i pewnie muzyka słuchana przez nas tez ma na to wpływ....staram się nie narzucac (czasami kręce głową jak cos jest masakrycznego, ale do swojego jej nie przekonuję - przynajmniej staram się). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.11.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Mnie się wydaje ,że większość przechodzi przez ten etap -wszystko czarne Ja nigdy nie miałam tego etapu . Szczerze nie cierpię czarnego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts