Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

przewrazliwione to mało powiedziane, mam kuzyna z żoną i małym dzieckiem, słuchajcie wszystko przy nim robią razem, razem karmią (ma 2 lata), kąpią i kupę oceniają pod lupą, istna masakra

kiedys byli u nas w odwiedzinach, jak ja do kogoś szłam to miałam jedzenie dla dziecka w słoiczku, chyba raz na jakiś czas mozna dać ale ona sie uparła , ze zrobi kisiel własnej roboty bo o 16 taki codziennie jada, wszystkich sąsiadów zleciałam za mąką ziemniaczaną a on i tak nie zjadł:no:

dobre hahhaha wyśmiałabym raczej!

Mój jadł słoiczki do 2 r.ż i to co niania ugotowała ( miała rozpiskę) ale słoiczki prawie codziennie.

Miałam spokój sumienia bo je lubił a tam w nich wszystko co trzeba.

A jeszcze w bio-laden je kupowałam...

Mmelisa - Ty takie niewiniątko:)

Mmelisa, ja zdjęć z porodu do dzisiaj nie obejrzałam. Nie ma bata, nie zajrzę do nich :no:.

ja z mila checia i zaluje ze mam ich malo :( szczegolnie z pierwsza...

Renia super historia :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: jednak istnieja na tym swiecie jeszcze takie istoty :lol2::lol2::lol2::lol2:

:rotfl:

Ilonka moje mialy 2450 i 2650... ta pierwsza do dzis dnia drobniutka...a mlodsza jak zaczela nabierac cialka to tez wszyscy w smiech ze z niej taki paczuszek :D teraz rowniez baba z niej i dogania wzrostem starsza siostre :D roznicy 3 lata maja miedzy soba:D

oki ja zmykam... musze jechac po zaproszenia na urodziny... ;)

moja znajoma (ma teraz drugiego syna) to dopiero wariatka...to male ma 9mc a ona go kocykiem przykrywa jak pelza po podlozdze zeby mu nie bylo zimno!! a u nich w domu jest tak masakrycznie goraco ze w krotkich spodenkach mozna smigac!! :/ jej biedny maz zawsze caly mokry i czerwony z domu wychodzi ;) poza tym chyba ani razu nie widzialam jej na spacerze - popoludniami tylko maz z dzieciakami wychodzi a ona siedzi w domu i ksiazki czyta (pani nauczycielka)...

W takim razie ja sie zachowuje jakby Antek był drugim dzieckiem. Nie chucham nie dmucham, nie podaję zabawek i nie myję podlogi 10 razy dziennie. W zasadzie w ogóle jej niee myje bo na mokro nie wolno. Zdrowy jak rydd. Wkurza mnie jak gdzieś idziemy i od razu okna zamykaja a moj mlody zahartowany bo mamy w domu nie więcej niz 20stopni i to w porywach. Nie rozumiem trzymania dziecka za rękę non stop.

Mirka dzieki :)tez lubie umorusane maluchy.

W takim razie ja sie zachowuje jakby Antek był drugim dzieckiem. Nie chucham nie dmucham, nie podaję zabawek i nie myję podlogi 10 razy dziennie. W zasadzie w ogóle jej niee myje bo na mokro nie wolno. Zdrowy jak rydd. Wkurza mnie jak gdzieś idziemy i od razu okna zamykaja a moj mlody zahartowany bo mamy w domu nie więcej niz 20stopni i to w porywach. Nie rozumiem trzymania dziecka za rękę non stop.

Mirka dzieki :)tez lubie umorusane maluchy.

i ja tak samo z dziećmi postępowałam, no może podłogi myję częściej ale z innych względów:D:D