reni1980 16.03.2011 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 na przeciwko jest fornirowana, pusta ściana a na przeciwko tych kamyków mam wejście do garażu a obok tego wejścia drzwi składane do małej garderoby, mam nadzieję ze zrozumiałaś bo trochę namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.03.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Blondi jestem ale kumam:), myślałam że masz szafę. Nie mam kompletnie pomysłu na wiatrołap, na pewno myślałam o jakiejś ławeczce. W takim razie kurtki wieszacie w garderobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.03.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 no, ale to taka maciupka garderoba, jeśli nie masz pomysłu, cykne jutro dla ciebie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.03.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Reni bardzo fajny domek! Nowoczesny, bardzo spójny. Naprawde mi sie podoba;-) Faktycznie jak napisałas ze to Archon to dostrzegam w nim elementy podobne do wszystkich projektów tej firmy. My budujemy dom w Mirabelkach tez Archonu. Bede zagladac;-) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.03.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 no, ale to taka maciupka garderoba, jeśli nie masz pomysłu, cykne jutro dla ciebie zdjęcia Reni, dzięki będę wdzięczna:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.03.2011 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 dobranoc dziewuszki, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.03.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 psosin witam serdecznie, dzięki za komplement, a słowo spójny ma dla mnie największe znaczenie, wiele tygodni myslenia i szukania aby wszystko do siebie zgrać w przyzwoitej kwocie. Zaintrygowałaś mnie tymi podobieństwami , możesz coś więcej napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.03.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 MarJel tak to wygląda u mnie, jakość zdjęć taka sobie, pochmurno dziś a mój aparat nie najlepszych lotów, u mnie wszystko pochowane , jakoś nie lubię tych wiszących kurtek,apaszek , czapek i parasoli na widoku, miałam tak w mieszkaniu i denerwowało mnie to zwłaszcza kiedy ciągle coś przybywa. http://img138.imageshack.us/img138/5406/p1030898p.jpg http://img228.imageshack.us/img228/1086/p1030904k.jpg http://img813.imageshack.us/img813/4046/p1030901.jpg http://img543.imageshack.us/img543/3993/p1030902x.jpg http://img155.imageshack.us/img155/5631/p1030899n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 17.03.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Reni np wyjscie balkonowe, podcien, wykusz na jadalnie, nad wykuszem balkon.. wiele jest podobienstw;-) ale ty masz nowoczesną wersję a jaki to dokładnie projekt Archonu? Aha mam jeszcze jedno pytanko, gdzie w kuchni trzymasz szkło, kieliszki itp? bo widze ze nie masz wiszących szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 17.03.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Reni zajrzałam do Ciebie zaintrygowana Twoim wpisem i... poczułam, że moja chałupa się kurczy! Świetne wnętrza dopracowane w każdym szczególe. "Zazdraszczam":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.03.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Witaj Reni Świetny pomysł na tę kamienno-roślinną dekorację w wiatrołapie.Wiatrołap jest taką namiastką domu,co się zastanie dalej.U ciebie podziwiam dużą konsekwencję. w doborze dodatków.Często ulegamy pokusie i kupujemy coś co nam się podoba,a później okazuje się ,że "zgrzyta" we wnętrzu.Widziałam kilka domów w których każdy poszczególny element jest ładny,ale razem się nie zgrywają.Tobie gratuluję tej spójności Garderoba w wiatrołapie (nawt malutka) jest wspaniała-mnie też denerwują kurtki i szaliki na wierzchu Dodam jeszcze,że piękne masz drzwi i wszystko świetnie kolorystycznie zgrałaś. P.S Szkoda,że tak późno,ale cieszę się,że do Ciebie trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.03.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Wiatrołap bomba! A mini szafę zapisuję na dysku jako inspirację. Fajny pomysł na ukrycie całego bajzlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.03.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) psosin takie rzeczy trzymam w tym białym bufecie w jadalni, a kieliczki do whiskaczy i alkohol (za wyjątkiem wina) dodatkowo w wiszącej półce w salonie, projekt to dom w dracenach , pozdrawiam duluni witam serdecznie, jak to kurczy, twój dom choć w innym stylu jest naprawdę fajowy, ciepły i również dopracowany, pokoik córci piekny ale to już wiesz, pozdrawiam lady in red nie tak późno, moja galeria ma kilka dni a dziennika nie prowadzialam, więc mozna rzec jesteś od początku, bardzo dziękuję za pochwaly i ciesze się ze mój dom się podoba, jesli chodzi o tę malusią garderobę to jest bardzo praktyczna i jestem bardzo zadowolona, mimo że mała , dużo pomieści, u góry szaliki, czapki , na wieszakach kurtki a na dole wejdzie kilka par butów i wszystko pochowane, a ławka też mi sie sprawdzila bo dzieciaki codzinnie na niej siedzą i ubierają buty, jedyny minus to taki że przez te lawkę nie moge mieć drzwi, bo za chiny ludowe by tam nie weszła, a w sumie gdyby były, mój wiatrołap stałby się klitką, takze pozdrawiam Edytowane 17 Marca 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.03.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 witaj rere a i muszę ci powiedzieć ze koszt takiej szafy nie wielki, drzwi skladane, tapeta i wieszaki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.03.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Reniuuuuuu, dzieki Kochana za te zdjęcia. Mój wiatrołap wyglada tak: http://img191.imageshack.us/img191/3495/rzutd.th.png[/img] Uploaded with ImageShack.us i zupełnie nie miałam pojęcia, jak rozwiązać problem niewielkiej wnęki ( trochę za małej na drzwi przesuwne), a też nie chcę mieć wszystkiego na wierzchu.Dzięki Tobie już wiem.Zrobię taką szafę,jak u Ciebie,tylko na zewnątrz dałabym lustro. Będzie się dało?Sprawdziłam, że Twój wiatrołap jest nawet mniejszy, a wszystko tak sensownie i harmonijnie wygląda, że nie widać tej "małosci":-)Nie pogniewasz się, że zgapię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.03.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 nie no co ty, zgapiaj jeśli tylko chcesz, a z tym lustrem to nie wiem, bo ja kupiłam gotowe drzwi łamane Beta z Porty, może i by bylo mozna nakleic lustro, zapytam męża, a i ja bym może nakleiła wtedy, bo nie mam jeszcze lustra w wiatrołapie a i miejsca na nie też nie patrzylam na rzut i pewno ci spasuje, więc się cieszę że podsunęłam pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.03.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 ale wiesz co?jeśli będzie to robił stolarz, to chyba może zrobić lustrzane na zewnątrz jeśli nie, masz racje-można nakleic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.03.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 hmm, no tak a cały mechanizm gdzie indziej dokupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.03.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 będzie to robił pan, który zrobi mi tez kuchnie i inne meble i on wszystkim sie zajmuje ( również zakupem potrzebnych elementówi.t.d).Tak apropos- za dwa tyg dostane pierwszą wizualkę kuchni-oczywiscie poproszę Was o ocenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.03.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Reni, super że wkleiłaś fotki, widzę że nie tylko mi się przydały, bardzo fajnie masz to rozwiązane. Pedantka jesteś co? Wszędzie taki porządeczek że aż mi głupio że u mnie taki bajzel, a też masz dzieci, a ja zawsze na nie zganiam:oops: hazeleyes1982 myślę że nie powinno być problemu z lustrem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts