pasie 31.05.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 o masz ci los jakie robale:(.................... ja za to mam mrówki:bash: mebelki baaardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Renatko jak przeczytałam Twoją opowieść o robalach, to przyznaję nieźle się uśmiałam z Ciebie:lol2:Z ciekawości zajrzałam zobaczyć co to te krociongi:sick: i nie jest mi już do śmiechu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 31.05.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Renia jak czytam o tych robalach to az mam ciarki.Mam nadzieje ze u mnie nie pojawi sie to dziadostwo .Czemu zamawialas drzewo na taras az z Poznania?(z tego co zrizumiałam mieszkacie w Krakowie lub gdzies w poblizu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 01.06.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Reni melduje posłusznie, że taras gotowy! ale kolor jak na teak wyszedł zbyt rudo - czerwony :/ edit: ja pier***lę!!!! Chyba bym zawału dostała jakby takie paskudztwo chodziło po moim domu!!!! jak tylko sobie wygooglowałam to świństo to żałowałam...:/ Ja tez jestem anty robaczna - a siatek na oknach jeszcze nie mam i siedzę w domu z pozamykanymi oknami:) mam lekka arachofobię i na wszystkie inne obślizgłe też mam cośtamfobię. Wytrwałości życzę!!! Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Iwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Ja mam went. mech. i na szczescie okien nie musimy otwierac robale okropne, tez nie przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Krocionogi - masakra!!! Wiedziałam, że nie powinna sprawdzać w googlach co to za stwór. Właśnie to mnie najbardziej przeraża w mieszkaniu za miastem - wszechobecne robactwo. Nie wiem jak dam radę, bo na samą myślę wszystko mnie swędzi. A mebelki bardzo ładne i cena też nie najgorsza. Wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.06.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Renia jak czytam o tych robalach to az mam ciarki.Mam nadzieje ze u mnie nie pojawi sie to dziadostwo .Czemu zamawialas drzewo na taras az z Poznania?(z tego co zrizumiałam mieszkacie w Krakowie lub gdzies w poblizu) Kasusku bo tam wychodziło najtaniej, a niestety będę mieć modrzew a nie bankirai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.06.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 iwek błagam daj zdjęcia w mojej galerii, ja będę robić taras w weekend i napisz proszę jaki olej stosowałaś markoto ja tez mam reku ale cholera okno tarasowe będzie przecież otwarte dłużej np w weekendy, specjalnie mam przesuwne na pół ściany i co teraz zrobić? agalind boję się ze sfiksuję, wiedziałam o robalach ale mam już dosyć, wczoraj wieczorem nie spałam do 2 w nocy bo miałam wrazenie ze coś po mnie cały czas chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Reni rozumiem Cię doskonale:hug: Jak widziałam pająka przemykającego przez sypialnię to nie poszłam spać aż go znalazłam. Oczywiście zginął, ale nawet nie moją ręką. Dlatego mój mąż zdziwił się, że chcę mieszkać za miastem. Według niego wyprowadzę się zaraz po pierwszej wizycie nieproszonego "gościa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 01.06.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 A to już nie łaska do mojego dziennika wejśc i sobie kawkę na tarasie wypić? więcej u mnie - a grunt to "penetrin" a olej tej samej firmy altax - ale jak widać teak mało teak'owy jest:) edit: u e-mól tez sa zdjęcia nowe tarasu i ona ma zdecydowanie lepszy kolor:) to może ją podpytaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.06.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 iwek dzięki wielkie ale właśnie byłam u ciebie i widziałam , no powiem kolorek nie za bardzo ale taras ogólnie bardzo ok, zwłaszcza ok to o co ja się najbardziej bałam czyli ilość sęków, także jestem zadowolona i czekam na transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 reni ja zawsze zasuwam okno tarasowe jak wychodze, z dziecmi bywa roznie ale u nas tylko muchy i komary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 01.06.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Reni ja całe życie marzyłam o tym, żeby mieć swój dom na wsi.....a teraz jak pomyśle sobie o tych obślizgłych gadach ( czyt. zaskroniec, padalec itp.) Najbardziej boję sie zakamarków ogrodowych typu przestrzeń pod drewnianym tarasem.Jak sobie wyobraże co tam może sie schować....(a wyobrażnie mam naprawdę wybujałą) Jeśli bym coś takiego zobaczyła to zawał na miejscu...Już się boję choć wprowadzić planuje się na wiosne w następnym roku. A tak przy okazji...nadal mam dylemat drzwiowy.Czy Twoje drzwi wejściowe nie cierpia z powodu warunków klimatycznych? Bo widze, ze nie masz ich jakoś specjalnie osłoniętych od deszczu, czy słońca. No i zapraszam do mnie .Spojrzyj na drzwi cala , na które mam oko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.06.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 markoto a ja sie naczytałam o oknie otwartym na świat i otwarciu przestrzeni na ogród i o ogrodzie który wręcz włazi do salonu, a teraz lipa ale cóż jak nie będzie wyjscia to będę zamykać agi jesli chodzi o drzwi o mam zadaszenie i ściany po dwóch stronach i nawet w najwiekszą ulewę są suchutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.06.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 hejka dziewczyny zrobilam zdjęcie mojego stolika, narazie stoi rozłożony w salonie ale i tak pięknie wygląda http://img11.imageshack.us/img11/9241/p1040184xg.jpg http://img268.imageshack.us/img268/3020/p1040192i.jpg jeśli chodzi o moje krocionogi, rozmawiałam dziś z firmą, która zajmuję się takimi robalami i można spryskać cały domek, działa to na sezon , koszt da się przeżyć, także widzę światelko w tunelu dziewuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.06.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Piękne te mable reni i cena przyzwoita więc nic dziwnego, że zadowolona jesteś Jak się da, to pryskaj domek - nie ma nic cenniejszego niż święty spokój. Patrzę na podłogę, bo w zbliżeniu jest... Wiem, że to dechy więc efekt zupełnie inny i jakość też, ale przynajmniej widać na większej powierzchni, jak "fugi" wyglądają. Tylko jak to jest, że jak się u kogoś widzi, to wygląda super, a jak się na swoje patrzy, to już jakby mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.06.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Super stolik Reni, czekam na zdjęcia całego kompletu Świetnie, że coś się da poradzić na te robale i będziesz się mogła w pełni cieszyć z domku z pięknym, dużym ogródkiem Widzisz, nie ma tego złego... - zawsze jest jakieś wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.06.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Świetny ten stolik i przyjemny kolor Fajnie, że znalazłaś jakieś wyjście z tej robalowej sytuacji. Jeszcze będziesz cieszyć się tym domkiem na wsi A teraz mam pytanie. Który zestaw wybrała byś sobie? To http://s7v1.scene7.com/is/image/JohnLewis/231132681?$product$ czy to http://s7v1.scene7.com/is/image/JohnLewis/231125282?$product$ Nie wiem, który zestaw wybrać, więc zdaję się na Twój dobry gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 02.06.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Dzięki Reni za odpowiedz. A Ty masz jeszcze nad drzwiami jakiś dodatkowy daszek czy one sa tylko pod tą wnęką? Jaka jest jej głębokość? Bo u mnie wychodzi ok 1m i Pan w sklepie z drzwiami powiedział , że przy drzwiach drewnianych musi być min. 120cm.Rere79 ja bym wybrała komplet nr 1! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.06.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 rere zdecydowanie 1, nie lubię nic na podstawkach bo niepotrzebnie się kurzy a na czarnym zwłaszcza będzie widać, pozatym jedynka przepiękna , ponadczasowa i wogóle boska, ile takie cudeńko bo powiem przydało by mi się, rere w niedziele jadę po twoje świeczniki agi wrócę z pracy i wszystko pomierzę, poza tym producent mówi wyraźnie o zadaszeniu ale nie wspomina o tym że musi być 120, jest dokładnie tak, że zadaszenie daszka musi wystawać poza obrys otwartych drzwi(przy drzwiach otwieranych na zewnątrz), wiec moim zdaniem masz ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts