Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

help!

prowadze zyciowa rozmowe z M... temat co kladziemy na podloge.

ciagle trzymamy sie pierwszego wyboru.. paradyz taranto.. podoba nam sie ten jasny szary grys.. szczegolnie chodzi o to ze maja te wielkie wym.cos okolo 50/90. strzelam bo klikam z tableta ;)

moje pytanie.. mat czy polpoler? :rolleyes: ja obstawiam polpoler...

drugie pytanie... jest rowniez ale ciezko mi sie pisze

Wkur się o pracę, razem pracujemy ale tak mnie wkur... że aż się popłakałam z nerwów, no masakra

Reni nie smuć się pewno się wszystko wyjaśni (będzie szansa na przeprosiny) :hug: a życie bez problemów było by chyba piękną utopią

poza tym, pamiętaj co nas nie zabije to nas wzmocni! Trzymam kciuki!

Lolek wtedy nic ino te swoje nowe podarowac by trzeba bylo :rolleyes:

I tak by pewnie było. Choć te co dziś przyszły jeszcze ładniejsze no i o klasę lepsze.... i tak mną już targało - zostawić czy sprezentować....no ale komplet niekompletny więc na razie po ptokach. Całe szczęście że UPS przyjęło reklamację i w pon zabierają towar do zwrotu.

mnie zazwyczaj to co się błyszczy to raczej :no: ale to kwestia gustu. Zależy jeszcze gdzie mają być położone.

w wejsciu i dolny hol. dlatego polpoler a nie poler ;)

myslalam rowniez w kuchni ale nie podoba mi sie wtedy podzial i te laczenia na przemianke z deska... :rolleyes: bo u mnie jak sie jest w holu i wchodzi do salonu to wtedy w glebi na lewo jest kuchnia... a jadalnia z tego salonu na prawo... stad decyzja tej deski po calosci juz wszedzie (kuchnia+salon+jadalnia) ale nadal waham sie... czas do namyslu mam, bo czekamy do wiosny;) ale lepiej juz rozwiac wszelkie watpliwosci i miec podjeta decyzje w razie koniecznosci...a nawet i tej wyzszej koniecznosci :D

tutaj kwestia tego wlasnie matu a polpoleru... jak i podzialu w ukladaniu:bash:

Kurcze, jakby się tak w sklepie dogadać i wziąć karton jednych i drugich i na sucho położyć próbkę jednych i drugich byłoby prościej potem tylko zamówienie tych odpowiednich......

a będziecie kłaśc w karo czy z jakimiś pasami / obwódkami itp?