mirkamis 29.11.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 a to dziś chyba dzień na wku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.11.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 serio się nie śmieję - moja mama od 10 lat - 2x zmieniała ostrza ( za grosze, serwis w każdym miejscu, a ile rzeczy robi:) Moja też do wszystkiego używa serio dobry produkt polskiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.11.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Tosia Ty zaryzykowałaś facelle na włosy - znalazłam jeszcze jedną rzecz "w tym stylu" peeling na grudki i wszystko co złe na twarzy - robiony ściereczką z mikrofibry ( taką z np biedronki) cera po tym rewelacja, zero skórek i innych - zgogluj sobie jak chcesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.11.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Magda rozwiń myśl o te grudki Dobrze ze dziś męża nie miałam pod ręką bo by miał noż w plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.11.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Wkur się o pracę, razem pracujemy ale tak mnie wkur... że aż się popłakałam z nerwów, no masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 help! prowadze zyciowa rozmowe z M... temat co kladziemy na podloge. ciagle trzymamy sie pierwszego wyboru.. paradyz taranto.. podoba nam sie ten jasny szary grys.. szczegolnie chodzi o to ze maja te wielkie wym.cos okolo 50/90. strzelam bo klikam z tableta moje pytanie.. mat czy polpoler? ja obstawiam polpoler... drugie pytanie... jest rowniez ale ciezko mi sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 sory za wciecie w dyskusje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Lolek, wiem że dzień był nie najlepszy ale mimo wszystko się uśmiałam. Nie masz za złe, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.11.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Lolek, wiem że dzień był nie najlepszy ale mimo wszystko się uśmiałam. Nie masz za złe, prawda? Jasne że nie, teraz sam się śmieje.... co mi zostało... Całe szczęście że parapetówka się przesunęła bo te zbite kiliszki miały byc na jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.11.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Wkur się o pracę, razem pracujemy ale tak mnie wkur... że aż się popłakałam z nerwów, no masakra Reni nie smuć się pewno się wszystko wyjaśni (będzie szansa na przeprosiny) a życie bez problemów było by chyba piękną utopią poza tym, pamiętaj co nas nie zabije to nas wzmocni! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.11.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 help! moje pytanie.. mat czy polpoler? ja obstawiam polpoler... mnie zazwyczaj to co się błyszczy to raczej ale to kwestia gustu. Zależy jeszcze gdzie mają być położone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Lolek wtedy nic ino te swoje nowe podarowac by trzeba bylo ja podobnie jak yokasia;) nie gniewaj sie:p Renia wspolczuje chociaz nie mam pojecia o co chodzi i jak to sie je:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.11.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Lolek wtedy nic ino te swoje nowe podarowac by trzeba bylo I tak by pewnie było. Choć te co dziś przyszły jeszcze ładniejsze no i o klasę lepsze.... i tak mną już targało - zostawić czy sprezentować....no ale komplet niekompletny więc na razie po ptokach. Całe szczęście że UPS przyjęło reklamację i w pon zabierają towar do zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 mnie zazwyczaj to co się błyszczy to raczej ale to kwestia gustu. Zależy jeszcze gdzie mają być położone. w wejsciu i dolny hol. dlatego polpoler a nie poler myslalam rowniez w kuchni ale nie podoba mi sie wtedy podzial i te laczenia na przemianke z deska... bo u mnie jak sie jest w holu i wchodzi do salonu to wtedy w glebi na lewo jest kuchnia... a jadalnia z tego salonu na prawo... stad decyzja tej deski po calosci juz wszedzie (kuchnia+salon+jadalnia) ale nadal waham sie... czas do namyslu mam, bo czekamy do wiosny;) ale lepiej juz rozwiac wszelkie watpliwosci i miec podjeta decyzje w razie koniecznosci...a nawet i tej wyzszej koniecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.11.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Mmelisa do wiosny to pewnie się z 50 razy opcja zmieni hihih(u mnie tak by było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Lolek od wiosny trzymamy sie wersji paradyz... i watpie ze sie zmieni tutaj kwestia tego wlasnie matu a polpoleru... jak i podzialu w ukladaniu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.11.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 tutaj kwestia tego wlasnie matu a polpoleru... jak i podzialu w ukladaniu:bash: Kurcze, jakby się tak w sklepie dogadać i wziąć karton jednych i drugich i na sucho położyć próbkę jednych i drugich byłoby prościej potem tylko zamówienie tych odpowiednich...... a będziecie kłaśc w karo czy z jakimiś pasami / obwódkami itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Lolek ukladanie normalnie na prosto albo z lekkim przesunieciem, nie karo z tym sklepem to watpie czy by sie udalo, zapytac sie mozna...ale cenowo to tak przebijaja net, ze sama wlasnym oczom nie wierze :jawdrop:wiec watpie ze w swoim miescie zamowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mary82 29.11.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Melisazajrzałam do dziennika, fajny ten Twój domek:yes: Płytki fajne, stawiam na półpoler. Ostatnio widziałam u znajomych duże kremowe półpoler i fajnie wyglądały. W ndz będę w liroy właśnie płytki oglądać to może je gdzieś wypatrzę. Bo też mnie duże szare interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.11.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Mary masz focie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts