mirkamis 30.11.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Idę się ubierać . Młoda juz fryzyurkę ma no i oczywiście mamcia się męczy a ona:" to nie tak".( pierwszy raz robiłam koszyczek:lol2: jeszcze tak 2x i do perfekcji dojdę) Pa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2013 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Mary fajnie, jakże podobnie:D super uczucie oglądać swój dom, WC nie w polu, juz dużo widać, pozatym to najlepszy moment taki sentymentalny Mirka co z projektem, w sensie ze taki nowoczesny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mary82 30.11.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Dziękuję projekt projektem, dużo daje właśnie jakaś oryginalna elewacja, fajnie urządzone wnętrze, zależy co się komu podoba. Wydaje mi się, że nawet z przeciętnego typowego domku można zrobić super chatę, tylko mieć czas i pieniądze:) Jak dla mnie ten projekt nie jest idealny, ale takiego chyba nie ma w ogóle, zawsze znajdzie się jakieś "ale":rolleyes: Dizsiaj w Lidlu kupiłam pyszny krem czekoladowo-orzechowy z kawałkami orzechów PYCHA:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Mary fajne te drzwi, też będę miała szare:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Idę się ubierać . Młoda juz fryzyurkę ma no i oczywiście mamcia się męczy a ona:" to nie tak".( pierwszy raz robiłam koszyczek jeszcze tak 2x i do perfekcji dojdę) Pa !!! koszyczki u mnie to codziennosc od lat 4 (bynajmniej u starszej corki..mloda ma za krotkie wloski ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mary82 30.11.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Fajne, tylko jeszcze nie umiem ich otwierać, bo je się kluczem otwiera i najczęściej wchodzę tyłem:D Ja uciekam Lego układać z synem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Mary fajne te drzwi tez mialam chec na taka wajhe...ale wlasnie ten fakt otwierania drzwi kluczem za kazdym razem mnie przerazal.. nie wyobrazalam sobie siebie stojacej z zakupami kiedy nagle przez moje zagapienie sie, drzwi sie przede mna zamykaja dlatego podczas zamawiania juz drzwi zdecydowalam sie jednak na klamke. ja tylem u siebie boje sie wychodzic bo drzwi maja jakas specyfike innego zamykania, klamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.11.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Helloooł zaraz szanowne Towarzystwo nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.11.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Magda rozwiń myśl o te grudki jak się pomalujesz i zobaczyć do lustra ( szczególnie pod słońce) to skóra nie jest jednolita tylko takie "grudki" drobne-kaszka. Serio?? może faktycznie spróbuję. Ale wilgotną czy do tego jakiś kosmetyk? Wczoraj zrobiłam tak, ze twarz umyte i suchą szmatką przecierałam - dziś po prostu rano dałam żel na szmatkę i przemyłam. Po 2 x pory odblokowane - bo czuć "wiatr" na twarzy haha i czuć jak tonik działa. Rewelacja! Wkur się o pracę, razem pracujemy ale tak mnie wkur... że aż się popłakałam z nerwów, no masakra ooooooooooooo widzisz! ukarałaś go? na pewno to ciężko pracować i zarabiać razem - ja sobie nie wyobrażam z moim moje pytanie.. mat czy polpoler? ja obstawiam polpoler... drugie pytanie... jest rowniez ale ciezko mi sie pisze te które nie wymagają wysiłku w trakcie mycia - o smugi chodzi. Moje odpatrzyłam od Reni i rewelka do mycia. Dowód na to, że jeszcze 3 dni temu było słońce świetnie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.11.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 kupiliśmy w realu ten statek Jack - maż źle schował - Karol znalazł przez przypadek i się darł tak, że już dostał prezent Mikołajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 te które nie wymagają wysiłku w trakcie mycia - o smugi chodzi. Moje odpatrzyłam od Reni i rewelka do mycia. ! no dobra.. czyli? bo wg moich doswiadczen wiecej widac na macie niz na polpolerze... racja? te jasniejsze http://www.elazienki.com/images/plytki/rysunek/parTARANTOrt.jpg renia usune... daj znac oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 kupiliśmy w realu ten statek Jack - maż źle schował - Karol znalazł przez przypadek i się darł tak, że już dostał prezent Mikołajowy o w morde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.11.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 hmm wg mnie zależy czym myjesz:)na polerze na pewno mniej jak odpowiednim płynem a przed odkurzysz bo kurz chyba powoduje mazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Madzia,ale tej wersji nie ma w polerze... jest mat i polpoler... ja zawsze odkurzam przed umyciem i w sumie nigdy mi smugi nie wychodza... nawet na desce olejowanej.. taka mala anegdota... kolezanka poprosila mnie o pomoc w sprzatnieciu domku... oki, pojechalam i pomoglam... oczywiscie ja dostalam lazienki i podlogi w calym domu buuuuu byla w szoku ze nigdzie nie ma smug...nawet na lustrze.. jej sie nigdy to nie udawalo... pyta jak to zrobilam heheh no coz, ponad 2letnia praca w hotelu na cos sie przydala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Magda ale co mam kupić na te grudki, daj linka albo opisz dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2013 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Mela chciałabym mieć taką koleżankę jak ty, co przychodzi pomagać sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.11.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Magda ale co mam kupić na te grudki, daj linka albo opisz dokładnie Reni zwykła szmatka z mikrofiby i jakiś tonik np garnier czysta skóra ( a krem dasz normalny). Szmatkę mam z biedronki tą za 2 zł mikrofibra żółta - i nią 1x dziennie na noc po umyciu twarzy przecierasz buzię - albo dajesz mydła i myjesz szmatką. Później tonik z kwasem salicylowym np czysta skóra stosujesz do momentu aż wizualnie będziesz widziała, że pory masz już odblokowane. Na to krem jaki używałaś. Mela chciałabym mieć taką koleżankę jak ty, co przychodzi pomagać sprzątać u nas jak się wprowadzaliśmy przyszło pół rodz sprzątac - był wielki grill:P Mmelisa - czyli najpierw odkurzanie dokładnie a później mycie? a płyn obojętny? ja bym brała półpoler bo chyba ładniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Szmatą od okien mam myć twarz? Mój pomyśli że zwariowalam, jeszcze mi się szmaty pomyla:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.11.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 haha - najpierw ją wyparz zanim użyjesz.Podziel na pół i trzymaj w łazience ( musi być sucha codziennie) i nie pomylisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.11.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 no i wszystkie peelingi wywalisz - to ma efekt jak peeling enzymatyczny u kosmetyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts