Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

spoko Renia... dawaj cynk kiedy i jestem :D

kolezanka w ciazy wiec co mi tam zeby jej pomoc jak mialam wolny dzien :)

Tak Madzia.. dokladnie odkurzyc i myc podloge w rytmie 8 :D wtedy zawsze zgarniesz to co trzeba :)

ja uzywam kazdego plynu.. wiadomo na deske to szmatka dobrze odcisnieta z wody bo im bardziej mokra tym bardziej widac smuge.

do kafelek niekiedy do wody dolewam plynu od naczyn :p ale tylko wtedy kiedy skonczy mi sie ten od podlog hihi ;)

wiecie co muszę męża pochwalić - byliśmy dziś na zakupach przechodzimy obok Zary a on "no chodź po ten płaszcz" ( ten puchowy) ja mina taka powiedziałam, że po świętach kupimy bo będzie na niego promocja min 30%.

A teraz żałuję, że nie kupiłam

i co i co? kupilas?

mam nadzieje, ze nie odmowilas tak jak ja KA :bash:

ha...a ja mialam 'cudowny' dzien...najpierw dzieciaki zrobily demolke - wywalily chyba wszystkie zabawki jakie maja i rozniosly po calym mieszkaniu (maz oczywizda byl w pracy)...poza tym czuje sie jakby mnie czolg przejechal (przeziebienia i inne takie tam) wiec postanowilam to wszystko wpizdu zostawic...maz wpadl na genialny pomysl zeby do mamusi na obiadek pojechac wiec przeglodzilam dzieci prawie do 16tej ale przynajmniej wszystko wmlucily co dostaly :p tylko teraz do tego sajgonu wrocilismy ale ze ja zachorzala to niech sprzataja ;) i zamierzam wypic zdrowie niejednego andrzeja ;) :)

i jeszcze z mega newsow brakuje mi OSTATNIEJ naklejki i bede miala ksiazke kucharska z LIDLa!! HA :)

Ja nic nie wiem o żadnej książce :D.

Obiad w ikei, dziecko pobudka co 15 minut. Bleee

Yokasta W lidlu jak zrobisz zakupy za 50 dostajesz naklejkę musisz zebrać 6 i dostajesz "za darmo" książkę z przepisami Pascala i Okrasy,

w sumie 104 przepisy. Książka fajnie wydana z extra fotkami. Przepisy też fajne :yes::yes: