Magda_lena85 30.11.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 wiecie co muszę męża pochwalić - byliśmy dziś na zakupach przechodzimy obok Zary a on "no chodź po ten płaszcz" ( ten puchowy) ja mina taka powiedziałam, że po świętach kupimy bo będzie na niego promocja min 30%.A teraz żałuję, że nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 spoko Renia... dawaj cynk kiedy i jestem kolezanka w ciazy wiec co mi tam zeby jej pomoc jak mialam wolny dzien Tak Madzia.. dokladnie odkurzyc i myc podloge w rytmie 8 wtedy zawsze zgarniesz to co trzeba ja uzywam kazdego plynu.. wiadomo na deske to szmatka dobrze odcisnieta z wody bo im bardziej mokra tym bardziej widac smuge. do kafelek niekiedy do wody dolewam plynu od naczyn ale tylko wtedy kiedy skonczy mi sie ten od podlog hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.11.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 aa bo ja wszystko myję fairy podłogi też - tylko te drewniane pronto do drewna ( z nadzieją nie wiem na co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 no i wszystkie peelingi wywalisz - to ma efekt jak peeling enzymatyczny u kosmetyczki powaznie :jaw drop: chyba sobie zapisze porady i w poniedzialek wyskocze do sklepu... bo u nas w niedziele sklepy nieczynne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 wiecie co muszę męża pochwalić - byliśmy dziś na zakupach przechodzimy obok Zary a on "no chodź po ten płaszcz" ( ten puchowy) ja mina taka powiedziałam, że po świętach kupimy bo będzie na niego promocja min 30%. A teraz żałuję, że nie kupiłam i co i co? kupilas? mam nadzieje, ze nie odmowilas tak jak ja KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.11.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 serio - jak się Wam będzie nudziło to na you tube wpiszcie sobie o tej szmatce i są filmiki - albo ogólnie w gogle.Tylko nie przesadzcie za 1 razem - żeby skóry nie podrażnić.Stopniowo wydłużac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.11.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 i co i co? kupilas? mam nadzieje, ze nie odmowilas tak jak ja KA odmówiłam - bo będzie w promocji 27.12 - a teraz żałuję bo kto wie czy sponsor będzie równie chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 odmówiłam - bo będzie w promocji 27.12 - a teraz żałuję bo kto wie czy sponsor będzie równie chętny no wlasnie.. i ja tak samo teraz ... heh oby nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.11.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 haha za dobre jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 chyba za glupie :roll eyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.11.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 albo naiwne, że się sytuacja powtórzy hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 albo naiwne, że się sytuacja powtórzy hahah oooo to to to wlasnie norrrmalnie wyjelas mi to z ust naiwne waryjatki... jak chcieli kupic to bylo sie zgadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.11.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 i jeszcze wybrzydzać, że butów nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 buhahahaahah wlasnie... zaczne to robic... chocby po kolacji mojemu zachcialo sie lososia wiec zmykam do garow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.11.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 ha...a ja mialam 'cudowny' dzien...najpierw dzieciaki zrobily demolke - wywalily chyba wszystkie zabawki jakie maja i rozniosly po calym mieszkaniu (maz oczywizda byl w pracy)...poza tym czuje sie jakby mnie czolg przejechal (przeziebienia i inne takie tam) wiec postanowilam to wszystko wpizdu zostawic...maz wpadl na genialny pomysl zeby do mamusi na obiadek pojechac wiec przeglodzilam dzieci prawie do 16tej ale przynajmniej wszystko wmlucily co dostaly tylko teraz do tego sajgonu wrocilismy ale ze ja zachorzala to niech sprzataja i zamierzam wypic zdrowie niejednego andrzeja i jeszcze z mega newsow brakuje mi OSTATNIEJ naklejki i bede miala ksiazke kucharska z LIDLa!! HA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.11.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Ja nic nie wiem o żadnej książce . Obiad w ikei, dziecko pobudka co 15 minut. Bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 30.11.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Ja nic nie wiem o żadnej książce . Obiad w ikei, dziecko pobudka co 15 minut. Bleee Yokasta W lidlu jak zrobisz zakupy za 50 dostajesz naklejkę musisz zebrać 6 i dostajesz "za darmo" książkę z przepisami Pascala i Okrasy, w sumie 104 przepisy. Książka fajnie wydana z extra fotkami. Przepisy też fajne :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.12.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 puk puk jest tu kto ? chyba odsypiaja po wczorajszo-dzisiejszej nocy http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Ja tam kocham Jamiego Olivera. Pascal mnie śmieszy, Okrasa nie interesuje . Przepisy chętnie bym zobaczyła, ale książki kucharskiej za 300 zł nie potrzebuję heheh . Zakupy za tyle i to w lidlu to chyba bym 3 miesiące robiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.12.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Ja tam kocham Jamiego Olivera. Pascal mnie śmieszy, Okrasa nie interesuje . Przepisy chętnie bym zobaczyła, ale książki kucharskiej za 300 zł nie potrzebuję heheh . Zakupy za tyle i to w lidlu to chyba bym 3 miesiące robiła . Kurde, to my chyba dużo jemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts