Magda_lena85 02.12.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 a masz coś Mirela w małej pojemności? świetne reniferki - a wianek zamawiałaś w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.12.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Poczytaj sobie o nich:CB I hate perfume Burning Leaves 20mlA. Tauer L'air desert MArocan 25mlLutensa: feminite du bois pow 15 mlLutensa: Cedre pow 5 mlLutensa Santal de Mysore (nie do dostania w PL) pow 5 ml Wszystkie w oryginalnych flaszkach z wyjątkiem Santala (to odlewka). Tauer jest w metalowym pięnym pudełku wraz z odręcznym autografem mistrza (Tauera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.12.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 wianek z zeszłego roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 o właśnie miałam prosić o listę - poczytam o nich bo nazwy mi nic nie mówią. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.12.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Tosia, Magda, jak mieszkałam sama (bez chłopa), to też dużo się marnowało, wyrzucałam do kosza zepsute, itp. Zrobiłam zakupy, a potem wystarczyło dwa razy nie zjeść śniadania i już zepsute. Nawet takie badania były zrobione, że singiel (wiem, że Wy nie singielki, sorki za porównanie, ale to taka ciekawostka) wydaje na jedzenie więcej niż para (dlatego, że dużo wyrzuca, bo ogólnie produkty w sklepach są pakowane pod rodzinę, a nie pod jedną osobę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 02.12.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Magda nie doczekam się ,śniadania robi czasami ale po slubie mi powiedział : kochanie ja zrobię dla Ciebie duzo rzeczy ale do kuchni nie wejdę .Jak trzeba pomóc to owszem chętnie . Za to ma inne plusy:) to bardzo wygodne wielu mezczyzn mysli ze MY KOBIETY mamy gotowanie, sprzatanie, pranie, prasowanie ect w genach i jest to naszym 'swietym' obowiazkiem ja na poczadku o gotowaniu wiedzialam tyle samo co moj maz, a w lodowce mozna bylo znalesc piwo, danio i ser w plasterkach wiec nic sie nie marnowalo (choc zdarzalo sie ser wyrzucic, hehe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 helloł laski szefowa jest ale z doskoku niestety mirela daj fotę drzewka przed domem chyba zgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 oo coś w tym jest Ilona - a jak idę do spożywczaka i mówię 5 plasterków szynki, 5 sera, 4 parówki to babka patrzy czy na pewno trzeźwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 mirela daj fotę drzewka przed domem chyba zgapię też mam taki plan. Tylko nie wiem jeszcze jaka wysokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.12.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 oo coś w tym jest Ilona - a jak idę do spożywczaka i mówię 5 plasterków szynki, 5 sera, 4 parówki to babka patrzy czy na pewno trzeźwa jestem Dokładnie o tym również pisali w badaniu: singlowi często głupio fatygować sprzedawczynię po trzy plasterki sera i kupuje więcej , a potem wyrzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.12.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 to bardzo wygodne wielu mezczyzn mysli ze MY KOBIETY mamy gotowanie, sprzatanie, pranie, prasowanie ect w genach i jest to naszym 'swietym' obowiazkiem ja na poczadku o gotowaniu wiedzialam tyle samo co moj maz, a w lodowce mozna bylo znalesc piwo, danio i ser w plasterkach wiec nic sie nie marnowalo (choc zdarzalo sie ser wyrzucic, hehe;) ale mój prasuje,pierze,sprzata i firanki wiesza:),więc brak zacięcia kulinarnego mu wybaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.12.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 a ja kupuję 5 plasterków i do grzania kiełbasę też na sztuki .To aż takie dziwne nie jest, ludzie w sklepach proszą o dziwniejsze rzeczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.12.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 moje ma wysokośc około 1,5m Mój kochany małżonek robi śniadanka i kolacyjki (mi dziecku, sobie, mi do pracy itp.). Ja jedynie np. jakąs pastę robię itd (czyli to, czego on nie potrafi). Obiady gotuję ja ale jak trzeba tylko odgrzać to przewaznie też małż robi (ja w tym czasie przewaznie z So siedzę nad zeszytami). Sprzatamy po jedzeniu razem. Piorę i prasuję wyłącznie ja (wieszam też). Podzieliliśmy się obowiązkami : co kto woli robić (mąż nienawidzi robić nic z praniem). Ja oczywiście robię resztę, tzn to czego on nie lubi . Kuwety sprząta Sonia, . Nie psuje nam się raczej nic - kupujemy codziennie na bieżąco (nie jestem w stanie przewidziec na co jutro będa miała ochotę). Biedronkę mam niedaleko, jak jade z pracy to wstępuję. Jak cos "nie zeszło" to biore np dp pracy. Sprzatamy przewaznie razem, choć jak robimy to w sobotę to ja raczej całą przesiedzę w kuchni a małż sprząta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.12.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) ale mój prasuje,pierze,sprzata i firanki wiesza:),więc brak zacięcia kulinarnego mu wybaczę Mój zacięcie kulinarne ma, a jakże! Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.12.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 w przedszkolu mamy kolędowanie i pisze przynieść ciastka i tak wlaśnie myślę ,że tych ciastek będzie bardzo dużo i zastanawiam się co wymyślić innego.Jakieś pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.12.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Jaka tu dzis cisza:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.12.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Co do wody to się zgadzam ,ja tez wylewam i sok w kartonie to dla nas też za dużo, no chyba ,ze młoda znajomych zaprosi to wtedy jeden karton to za mało:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 poniedziałek każdy ma lenia to nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ale świetne! ile cierpliwości trzeba - chyba na łatwiznę pójdę i gotowe foremki z ikea kupię. Tosia pożegnałaś męża serdecznie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.12.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 co do lenia to się zgodzę,myślałam ,że dom dziś przewrócę do góry nogami a się nie chce:(.Jak z młodą przyjdę to przynajmniej poprasuję i coś ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts