mirkamis 02.12.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Magda ja też miałam objawy przed okresowe tylko m wiedział ,że ja w ciązy a ja się kłóciłam ,że nie:). Trzymam kciuki żeby dobrze bylo:). U gin byłam w czwartek tez zmieniłam i zadowolona jestem.Teraz jeszcze na wynik z cyto czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.12.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Jesuniu, jakie moje dziecko jest słodkie.....normalnie umieram z miłości . Bawi się klockami, pełza sobie do mnie i mi wszystko pokazuje ehh . To tak a porpos dzieci . Mój też jak mnie bolał brzuch to mówił, że zawsze przed okresem mnie boli . Teraz ten okres ma 8 miesięcy hyhyhy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 02.12.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Witam. Czy okap nad oknem to dobry pomysl. Prosze o porade widze ze tak masz zamontowany a wiem ze na szczera odpowiedzmozna tu liczyc. Jezeli tak to napisz jaki Ty zamontowalas, dzieki wielkie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ok zrobiłam test - to nie to.Jednak trzeba wybrać się do podglądywacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Witam. Czy okap nad oknem to dobry pomysl. Prosze o porade widze ze tak masz zamontowany a wiem ze na szczera odpowiedzmozna tu liczyc. Jezeli tak to napisz jaki Ty zamontowalas, dzieki wielkie pozdrawiam helloł Anka czy dobry pomysł? powiem tak nie ma zadnych przeciwskazań aby nie mógł tam wisieć, tzn działa tak jak powinien, pewno dzis zrobiłabym tak samo, bo nic w jego usytuowaniu mnie nie denerwuje, ale czy dobry pomysł chyba to subiektywne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ok zrobiłam test - to nie to. Jednak trzeba wybrać się do podglądywacza mam się cieszyć czy nie, bo nie wiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 cieszyć - ja muszę wszystko zapalanować chociaż ciekawe co gin mi przepisze..pewnie hormony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ok:D:D:D:D:D:D:D:hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 kto zabrał nasze emotki:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 no właśnie a niektóre wypowiedzi bez emotek są źle rozumiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 /ooo brakło emotek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 na muratorze jest konkurs - do wygrania wymiana okien z oknoplastu - chyba bym o tym marzyła - bo te co mam to mnie... psują efekt:) i głosowanie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 tylko na co wymienią?? wyciąg z regulaminu I nagroda w kategorii dom jednorodzinny – usługa wymiany okien wraz z materiałami w domu jednorodzinnym. Sumaryczna wartość nagrody nie będzie przekraczała 18.000 złotych brutto. I nagroda w kategorii mieszkanie – usługa wymiany okien wraz z materiałami. Sumaryczna wartość nagrody nie będzie przekraczała 7.000 złotych brutto. I nagroda w kategorii witryna lokalu usługowego – usługa wymianywitryny/okna wystawowego w punkcie usługowym wraz z materiałami. Sumaryczna wartość nagrody nie będzie przekraczała 10.000 złotych brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 02.12.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Dzieki za odp. I chyba tez zamontuje okapnad oknem bo mam kuchnie waska 2,5 m i dluuuuga ok 5 na cala szrokosc mam okno i z jednej stronu czyli tej 5 m mam otwarta na salon wieczostaje albo nad oknem go powiesic albo nad polwyspem miedzy salonem a kuchnia a w pokojuraczej gotowac nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 a masz jakieś fotki Ania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 02.12.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Nadrabiam zaleglosci i chwale...... przede wszystkim pokoj corki i elewacje zewn.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 02.12.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Wlasnie tez o tym myslalam zeby Wam cos wiecej i dokladniej naswietlic ale nic nie mam jutro bede na budowie to cykne i wrzuce. Z rzutow to nie widac tego. Jeszcze nie mam tynkow lada dzien beda. Posadzka sie suszy, elektryka zrobiona.... ewent mozna cos jeszcze przed tynkami poprawic dlatego zaczelam sie dopytywac o ten okap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 właśnie daj fotki, doradzimy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 tylko na co wymienią?? wyciąg z regulaminu I nagroda w kategorii dom jednorodzinny – usługa wy miany okien wraz z materiałami w domu jednorodzinnym. Sumaryczna wartość nagrody nie będzie przekraczała 18.000 złotych brutto. I nagroda w kategorii mieszkanie – usługa wymiany okien wraz z materiałami. Sumaryczna wartość nagrody nie będzie przekraczała 7.000 złotych brutto. I nagroda w kategorii witryna lokalu usługowego – usługa wymianywitryny/okna wystawowego w punkcie usługowym wraz z materiałami. Sumaryczna wartość nagrody nie będzie przekraczała 10.000 złotych brutto. na pewno na plastiki, ale 3 możliwość dla mnie byłaby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 02.12.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ok dam jutro.. ide myc corke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts